Hop til indhold
Guest chris 60

Fake markedsføring.

Recommended Posts

Guest chris 60

Skal vi ikke snart blive enige om, at langt de fleste udenlandske piger, der bliver slået op på diverse escort sider er fake? Ok, jeg medgiver at en pæn del er ok og oven i købet søde, men der er sgu for mange, der er helt ude i hampen, for at sige det mildt! Selv er jeg med tiden begyndt at holde mig til de danske piger, der sjældent - eller aldrig? - lyver med fotos og service.

F.ex er jeg blevet opmærksom på asiatisk lignende piger, hvor annoncerne er skrevet på dansk, og hvis du skriver en sms eller ringer, så får du en dansker - ofte mand - i den anden ende, og pigen du får besøg af aner ikke, hvad hun går ind til af ydelser. Og taler IKKE et ord dansk, sådan bare lige for at understrege det! Dem gider jeg simpelthen ikke, og billederne er som regel langt fra sandheden. F.ex Line/Ninna. og hvad de kalder hende ellers.

Jeg er i hvert fald så småt begyndt at holde mig væk fra udenlandske piger, bortset fra et par bureauer, som jeg kender, og hvor alt altid er i orden erfaringsmæssigt. Vi skulle måske begynde at holde os til de danske piger, som f.ex. de to Ida'er, som huserer hæmningsløst :-) rundt om i Jylland! Eller Støvring, som har rigtigt mange skønne danske piger, og Hadsten, og sådan kunne jeg vel blive ved. Måske kunne vi så endda få nogle flere dejlige danske piger på banen, efterhånden som der bliver luget ud i de falske profiler, som jo er totalt unfair konkurrence mod alle de ægte!

Nå - bare en tanke. Måske til efterfølgelse?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...