Hop til indhold
mrboobsnow

Slutter på toppen i Odense

Recommended Posts

Hej Drenge

Jeg havde aftenen fri, og ville besøge en af de skønne piger i Odense.

Jeg havde tre på min ønskeliste: http://side6.dk/resultatside/?q=hotsascha http://side6.dk/massage-escort/odensegirls/7755 http://side6.dk/resultatside/?q=clarin

Jeg startede med at ringe til Sascha. Jeg havde for et par dage siden ringet og spurgt til forskellige ydelser, og da jeg idag spurgte til adgangsforhold, blev hun sur - for hun kunne jo se på telefonen, at jeg havde været der før - jeg forsøgte at forklare at jeg kun havde ringet men ikke været forbi før. Nå, men jeg kørte forbi alligevel, og blev mødt af hende som er på billederne, men dog i en noget mere slidt udgave end billederne giver udtryk for. Og det gjorde så at jeg valgte at gå igen, og så blev hun for alvor sur og smækkede døren i bag mig. Uha, hun skulle vist have taget en fridag...

Den næste på listen, var Alice hos Odensegirls, jeg ringede og fik adressen på SMS. Umiddelbart lignede det ikke det mest diskrete sted - men det var nu ikke så slemt da jeg nåede frem. Da jeg stod i opgangen, fik jeg den præcise adresse - og måtte så op af alle trapperne. Det var bestemt strabadserne værd - mage til skøn pige skal man lede længe efter. Det er helt sikkert hende på billederne, bryststørrelsen er måske en smule overdrevet i beskrivelsen, men de var superdejlige, og hun var hele tiden meget flirtende og med glimt i øjet, smil på munden, og fuld af humor undervejs i den halve time jeg var sammen med hende. Det var ikke fordi at hun kunne nogle specielle tricks, men udseende, humør og væremåde fik bare det hele til at gå op i en højere enhed - og jeg gik totalt udtømt derfra. Derfor nåede jeg så heller ikke forbi den sidste på listen, Clarin, som var på et sted, som jeg tidligere har besøgt med succes.

 

Ovenpå den gode oplevelse, har jeg valgt at stoppe mine besøg hos glædespiger - man skal stoppe på toppen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da synd at stoppe, men mon ikke du kommer stærkt tilbage en dag :)

De Polske piger på den adresse er bare noget af det bedste en fyr kan finde at lege med :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også overvejet Hotsascha men det lyder da ikke så godt det du skriver. Når du skriver slidt udgave, mener du så at hun ser ældre ud end billederne giver udtryk for, eller så hun uoplagt/træt ud?

 

Og ja at stoppe på toppen er aldrig nogen dårlig beslutning, held og lykke med det :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...