Hop til indhold

Recommended Posts

Efter et par år uden at have besøgt glædespiger, steg et eller andet mig til hovedet idag. Jeg blev fristet af annoncen fra Lyona.
https://escortguide.dk/P/lyona-model-spain-girl-vip-clas-ritual-massage-egypt-hot--28740.html

Jeg besluttede mig at en omgang erotisk massage af en køn pige, var lige det jeg trængte til. Tidsbestillingen blev foretaget 3 timer i forvejen, og sms korrespondencen var problemfri.
Jeg ankom til (den korrekte i sms), angivne adresse 2 min før tid. 1 minut efter var jeg lukket ind af døren, og kunne tage de forholdsvis mange trapper op. Døren blev lukket op af en noget mindre pige end jeg havde forstillet mig. Altså mindre i højde og omfang, end billederne giver udtryk for.
Men sikke et syn - For pokker hun er køn! Meget kønnere end billederne på annoncen. Ca. 1.60 høj, og yderst velskabt i den petite ende af skalaen. Engelsk kundskaberne var i orden, og kommunikation foregik smertefrit.
Massagenen var af slagsen med gel (Nuru). Det var nyt for mig, og egentlig nok ikke lige min favorit. En masse dejlig gliden rundt ovenpå alle dele af min krop, hvor jeg rigtigt kunne mærke alle hendes former. Det var rimelig "hårdt & lige på". Og altså ikke rigtig pirende som jeg havde håbet på.
Det der reddede hele seancen, og gjorde at jeg gik derfra med et kæmpe smil, var simpelthen hendes udseende. Jeg siger det igen..  For pokker hun er køn!

Jeg kunne slet ikke få øjnene fra hende undervejs. Og måtte flere gange lige bede om at få lov til bare lige at kigge & nyde.
Med bad både før & efter, brugte jeg godt 45 minutter, ud af den time jeg havde bestilt. Men jeg følte mig på ingen måde snydt, da jeg steg ud af døren. Jeg var mættet.

Hun er i landet et par uger endnu efter eget udsagn..  Jeg kunne godt finde på at aflægge hende endnu et besøg, og evt. aftale en 90 min seance, hvor det hele bliver foretaget i langsommere tempo. Altså mere Tantra agtigt, som hun også har på annoncen.


Dagens udgift var 1500, og inkluderede udover nævnte massage & pilleri, OWO, 69 & dansk i det begrænsede omfang jeg kunne holde til det (Var lige ved at eksplodere, og det skal jo ikke ligge hende til last).
Badet var noget af det bedste jeg har oplevet. Rene håndklæder ad libitum, og endda et par sterile badetøfler, og badesvamp i vacuumpak.

Jeg fulgtes ned af trappen i opgangen med en yngre kvindelig beboer, og vi udvekslede et lille indforstået smil da jeg holdt hoveddøren for hende.  - Det er vist ingen hemmelighed hvad den lejlighed oppe i toppen bruges til ;-)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Kan du opklare en ting (eller rettere to) for mig? I annonceteksten skrives der "dobbelt D", men på billederne ses noget der ligner en A-skål! Noget snyd er der altså, på trods af at der hævdes det modsatte. Hvilken er det, og hvorfor mon denne diskrepans - er der andet der ikke passer?

Redigeret af Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er jeg ikke den store bryst mand selv - Så lige netop dette var ikke noget jeg bed mærke i ikke passede.

Men  du har da ret..  Det var vist ikke hvad jeg ville forvente af dobbelt D! Skal jeg skyde på brysternes str (og jeg er som sagt ikke så velbevandret), vil jeg sige at det var et sted imellem B-C. I øvrigt med et par rigtigt nydelige og meget små brystvorter. Jeg havde fornøjelsen af at kysse dem.

Jeg baserer mit gæt udfra vedhæftede guide fundet på nettet ;-)

breasts.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kanonkongen69 skrev, for 9 timer siden:

Fantastisk anmeldelse Janke

Har i dag netop overvejet hende og du har afgjort udfaldet, tak :-)

vil også gå efter det mere rolige som du nævnte ....

Ser frem til din anmeldelse :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest allo-allo

Hej Janke. Fin anmeldelse. Jeg kan se, at skønheden er tilbage i hovedstaden. Har du en ide om hendes alder plus/minus?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...