Hop til indhold

Recommended Posts

Efter min nedtur med Alexia, gik jeg rundt om hjørnet og købte en time med Alessia https://escortguide.dk/P/alessia-roedovre-91770344-9am-to-11pm-28679.html, som er en spinkel, bulgarsk kvinde, som er meget sød, men damn hun er svær at få et pip ud af eller for den sags skyld en bevægelse, hun sutter dig gerne (uden gummi) men insisterer du så på sex, så plører hun sig til med glidecreme og beder sig være extra forsigtig, da "you are veeery big" og derefter ligger hun så og kæmper imod din penetrering og tæller teglsten, meget kedelig.

hun tilbyder IKKE anal selvom det står i hendes annonce, og er bare generelt ikke interesseret i sex, ihvertilfald ikke med mig, jeg måtte opgive projektet og rykke videre af ren kedsomhed.

1 time kostede 1000-

 

hygge Lou

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Alessia i en sidegade til Østerbrogade. Indgangen er alt andet end diskret og gaden er befærdet. Det er tydeligt, at man besøger et lysthus. Og folk på gaden ved det.

Alessia var ganske snaksalig, da jeg kom forbi. Hendes blow er blidt og vådt, absolut i den gode ende af skalaen. Men jeg fornemmede alligevel mangel på engagement. Endnu mere kedeligt blev det, da vi gik over til sexakten. Jeg måtte ikke duske Alessia i doggystyle, "because of back problems". Nå, men så fik jeg nådigt lov til en missionær. I den stilling lå hun lidt og jamrede sig med helt stive og strakte ben, mens hun skar ansigt og kiggede væk. Så ville det nok have været mere behageligt at ondulere en plastcdukke, selv om man nemt får brandsår ved friktionen :-) endelig fik jeg gjort færdig - altså med Alessia. Faktisk var jeg færdig 10 min. før, at den købte halve time var gået. Alessia begyndte at pakke sammen, tydeligt at hun betragtede seancen som overstået på trods af at der var 10 min. tilbage.

Tilsyneladende er Alessia er blevet godt brugt. Hendes udseende er dog over gennemsnittet og hendes ægte babser, som er mindre IRL i forhold til fotos, trækker også op. Men hun bør nok tage orlov. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...