Hop til indhold
CPHstuderende

Jennifer, Odense Beauties

Recommended Posts

Jeg besøgte i dag Jennifer.

Link: http://side6.dk/massage-escort/odensebeauties/7769

Lidt en impulsiv beslutning, og ville egentlig have besøgt hendes veninde Milly. Da jeg blev lukket ind, stod der en smuk mørkhåret pige, som jeg ikke kunne sige nej til. Små bryster, slank krop, lille numse og et smukt ansigt. Bestilte bare 15 min. med dansk og fransk til 600 kr.

Blow var ikke verdens bedste for mig, men hun kunne nogle tricks og det virkede på kalorius. Jeg er ikke i tvivl om, at andre vil mene det er verdens bedste blow.

Dansk var rigtig fint. Dejligt rolig, hun er en stram sag. Hun er glad for at pille ved kuglerne under akten :) Det gjorde i hvert fald tricket for mig, så jeg kom inden for tidsfristen.

En fræk lille tysker, som er her i denne og næste uge. Helt sikkert værd at besøge, men jeg tvivler på, at jeg kommer igen. Mest af alt fordi jeg helst besøger piger med store bryster. Er man til de slanke piger med små bryster, så er jeg ikke i tvivl om, at det er fare for gentagelse :)

I øvrigt en rigtig sød pige. Lidt privat, men snakker gerne. Hun snakker fint engelsk, men bliver rigtig glad, hvis du siger noget på tysk til hende.

Redigeret af CPHstuderende
Manglende link.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det har jeg :) hvad vil du vide?

det var alt for længe siden jeg havde fået noget, så jeg måtte nærmest kæmpe for ikke at komme.. Så jeg ved ikke om jeg er den rigtige til at bedømme. Men jeg tændte ihvertfald meget på dem begge. Men de var ikke sammen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været forbi i ugens løb, trængte til at der skulle ske noget sjovt - så bestilte en time med begge piger.

Som TGEM siger, så er de ikke sammen, og der var ikke noget med at deles om pikken, den blev tørret af hvis den ene havde givet blow, før end at den anden tog over. I det heletaget meget mekanisk fra deres side af, og det tager ofte noget tid for mig at komme - også selv om de var rigtig flotte (især Jennifer var lige i min smag, dejlig petit), og det virkede de ikke til at være helt tilfredse med.

Men der var ikke meget stemning over det - de ville ikke slikkes, man måtte ikke pille ved Jennifers brtyster etc.
Og nu er det ikke fordi at jeg tror jeg er gud gave til alle kvinder, men plejer gerne at kunne sørge for at alle har det bare en lille smule sjovt - og det virkede det desværre ikke rigtig på de to tøser som om at de havde..

Jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke var ret tilfreds, de penge kunne i mine øjne snildt have været brugt bedre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...