Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/angel-last-2-weeks-here-soeborg-26609.html

Gennem en del PM korrespondance, lod jeg mig overtale til et besøg hos den kære Angel....

Jeg lægger stor vægt på diskretion, hvilket man ikke helt kan sige om den adresse i søborg, dog skal det siges der bliver lukket op næsten samtidig med man buzzer hvis man har ringet først, et kæmpe plus (hader at stå og blomstre foran en lukket dør med tlf i den ene hånd og pjorten i den anden).

Tidligere rosende anmeldelser og anbefalinger lagde en hvis forventning på den stakkels pige, under en let stemning med lidt pjank og hygge fik vi talt os tilrette om tid og ydelser.

Selve akten forholder jeg mellem Angel og Jeg. Det levede dog fuldt ud op til mine forventninger og måske endda et lille plus oveni, vi kom hele vejen rundt og blev endda udfordret lidt på nogle punkter.

Der var også god kemi...

Hun er en skøn lille sag, der sagde fra på en god måde og opfordrede på mindst ligeså god ! E n god oplevelse der godt kan sidde i kroppen et par dage, og endda genkalde nogle skønne billeder i hovedet.

Hvis ikke det var fordi jeg havde lavet min liste og har en del skønne piger i sigte, så ville jeg da nok besøge hende igen, klart et af de bedre besøg jeg har været på, og glæder mig nu til næste pige som er på listen...

 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×