Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/angel-last-2-weeks-here-soeborg-26609.html

Gennem en del PM korrespondance, lod jeg mig overtale til et besøg hos den kære Angel....

Jeg lægger stor vægt på diskretion, hvilket man ikke helt kan sige om den adresse i søborg, dog skal det siges der bliver lukket op næsten samtidig med man buzzer hvis man har ringet først, et kæmpe plus (hader at stå og blomstre foran en lukket dør med tlf i den ene hånd og pjorten i den anden).

Tidligere rosende anmeldelser og anbefalinger lagde en hvis forventning på den stakkels pige, under en let stemning med lidt pjank og hygge fik vi talt os tilrette om tid og ydelser.

Selve akten forholder jeg mellem Angel og Jeg. Det levede dog fuldt ud op til mine forventninger og måske endda et lille plus oveni, vi kom hele vejen rundt og blev endda udfordret lidt på nogle punkter.

Der var også god kemi...

Hun er en skøn lille sag, der sagde fra på en god måde og opfordrede på mindst ligeså god ! E n god oplevelse der godt kan sidde i kroppen et par dage, og endda genkalde nogle skønne billeder i hovedet.

Hvis ikke det var fordi jeg havde lavet min liste og har en del skønne piger i sigte, så ville jeg da nok besøge hende igen, klart et af de bedre besøg jeg har været på, og glæder mig nu til næste pige som er på listen...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...