Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte hende her i går; ://www.escort-side.dk/Manuela?ad-id=6090

Stedet;

Meget diskret sted på en lille vej. Værelset jeg blev ført ind på, havde kun lige plads til en seng. Det eneste lys var et stearinlys. Men det var faktisk ret hyggeligt og sengen var udmærket. 

Pigen;

Det er helt klart hende på billedet. Ingen tvivl. Faktisk en smule mere kær at se på, end billederne viser. Bestilte den halve time til 800, men der bliver taget en plov ekstra for alt andet end fransk og dansk. Hun startede med at klæde sig af, og jeg må sige at hendes krop er ret lækker. En fin lille fast røv, blød krop der er lækker at røre ved. Og så er der brysterne.. altså, de er ret dejlige at røre ved, men de er ret lange som billederne også viser. Dog var det ret fræk da hun lagde mig ned og kravlede ovenpå mig, så hendes bryster dinglede hen over min overkrop. Kondom på, og ind i munden. Det gjorde hun rigtig godt samtidigt med at hun gav plads til at røre ved hendes krop.

Selve sexen kunne godt have været lidt mere nærværende, men jeg havde klart indtrykket af, at hun stønnede efter hvordan jeg tog hende. Hendes indre føltes lækkert og stramt, og hun kunne finde ud af at massere med sine muskler. Så godt at jeg kun holdt 20 af de 30 minutter. 

 

Oplevelsen;

Var ret god. Ikke decideret skuffet, men hendes engelsk er ret dårligt så kommunikationen var ikke rigtigt tilstede. Alligevel kunne hun finde ud af at gøre mig hård, på en ophidsende måde, og læste meget godt hvad jeg havde lyst til.

Billeder 10/10

Pigen 8/10

Stedet 7/10

Prisen 5/10 (der bliver lokket med en pris, som bliver en del højere hvis man ønsker andet)

Jeg ville nok ikke vende tilbage, så vil jeg hellere prøve et andet sted. Men for en enkelt turs skyld, kan hun sagtens anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...