Hop til indhold
MandMedM

Alli - annoncen lokker med anal - tilbydes ikke..

Recommended Posts

Aftalte på engelsk pr. telefon en time med anal til kr. 1.300 (Brønshøj). Pigen der tog imod var en sød spinkel pige med små bryster og langt lyst bølget hår, men ikke hende på billederne. Hun talte dårligt engelsk, men kunne dog fortælle at anal var totalt udelukket. Prøvede at argumenterne med annoncen og aftalen med telefondamen. I stedet blev jeg tilbudt en time uden kondom for kr. 1.300. Jeg gik igen - selvom det lille hoved var klar til noget action. Og hun har desværre stadig samme annonce. Link:

https://escortguide.dk/P/alli-new-new-anal-sex-28440.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay tak for info. Så overvejer jeg ikke at prøve hende længere :-)

uden condom, fake billeder og en annonce uden billeder af ansigt er no go i min verden. Har erfaring med det ikke er de piger på billederne så.. :-o

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er også pisseirriterende med alle de annoncer med "tilbyder IKKE anal" der kommer op ved søgning på anal. Eller klassikeren græsk til DIG. Jeg skal sgu ikke have en dildo stoppet op i min røv, fidusen er at det skal være lidt ubehageligt for kvinden, så man ved at hun kan mærke at hun bliver kneppet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...