Hop til indhold

Recommended Posts

Advarsel.

http://kobenhavn.backpage.com/FemaleEscorts/norwegian-sophie-hot/2631168

Fake profil. Det lød alt for godt til at være sandt, så alle alarmklokker ringede fra start. En total lækker norsk storbarmet blondine til kun 1.000 kr. for en halv time. Men hey – intet vover, intet vinder.

 

Mailen på den danske hjemmeside duer ikke ([email protected]). Fik til gengæld hul igennem på den norske side med mailen [email protected].

 

Det var faktisk ret snedigt lavet. Det gik ret langt tid mellem svarene, hvilket kunne tyde på, at hun var eftertragtet. Der var ikke noget med ”overfør nogle penge med western union bla bla”. Lykkes til sidst med en aftale på et centralt hotel i byen (hendes). En time op til aftalen kom det så.

 

”Køb et paysafecard på en 7-elevenbutik på beløbet”. Mærkeligt – aldrig mødt en GB som ønskede betaling på den måde. Købte naturligvis ikke kortet. Men jeg legede med. Uden foran hotellet skriver hun så: ”Jeg kommer ned og henter dig i lobbyen. Kan du sende mig et billede af kvitteringen, som du fik i butikken”? Jeg skrev, at jeg havde kontanter med. Hun svarede, at det desværre ikke kunne lade sig gøre så. Skrev at og jeg gerne ville betale ekstra 500 kr. for at mødes med hende. Hun svarede ikke tilbage. He he – langt ude. Men ingen skade sket. Kun lidt tidspilde med skrive frem og tilbage.   

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Redigeret af larsmanutd

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK
Thomas28 skrev, for 20 minutter siden:

Hvad er et paysafe kort ? Og hvorfor betyder det scam ? Undskyld hvis jeg spørger lidt dumt.

Paysafe er til brug for online handel.. Lidt underligt at bede om den slags betaling?

Foto af kvittering - jeg ved ikke om man via kvitteringen, kan se de tal/cifre man skal bruge for at bruge kortet online, dvs. at hvis man sender billede af kvittering, så kan modtager bare indtaste de tal fra kvittering, og så have penge til brug online?

Har aldrig brugt/købt paysafe, så ved ikke om det kunne være måden at lave et scam på??

Redigeret af TboneDK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du får et PaySafe Card du kan bruge du kan tilmed blot indtaste koden på din paysafeapp - Så du kunne egentlig bare have sagt det er overført til din PaySafe App og du overfører til hendes PaySafe KOnto når det er .. Det er lidt som Mobilepay

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

De har kört samma scam i Sverige, kombinerat med hot im polisanmälan (sexköp är olovligt i Sverige).

Det har varnats för "norskan" på olika fora.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...