Hop til indhold

Recommended Posts

 

Jeg er normalt ikke til de helt unge piger. Men nogle meget begejstrede anmeldelser af Alicia herinde, samt beskrivelsen i annoncen (hendes chauffør er kendt som en ærlig mand), fik mig til at tro, at her var en ung pige, det af naturens side var så kærlig, at hun ikke ville have problemer ved at elske med en gammel mand.  Og det passede 100%. Oplevelsen blev faktisk én af de bedste, jeg nogensinde kan huske, så jeg sender en stor tak til Simba, everyport og Diablo for at have banet vejen og fortalt os om hende.

alicia.jpgalicia 2.jpg

Annoncen lyder bl.a.: 

"Jeg er en ung spansk pige på bare 20 somre, 156 cm høj og vejer 51 kg. Udstyret med store krammeglade DD skåls bryster med meget følsomme strittende frække brystvorter. En perfekt formet slank ungpigekrop, der helt sikkert vil få dig til at spærre øjnene op.
Meget meget sød, smilende og positiv pige, som altid er i godt humør, og vil gøre alt for, at du føler dig godt tilpas.....kærestesex når det er allerbedst!"

Jeg havde lagt besøget på et tidspunkt, hvor der var gode chancer for, at hun ikke ville blive observeret. Men ak og vej! hun ankom til gadedøren samtidigt med min noget snerpede underbo. Pyt med det, hun må tro, hvad hun vil! Hun vil alligevel ikke sige noget til mig.

Alicia så bare SÅ sød og venlig ud, og samtidigt ret sexet.  Vi begyndte at kysse næsten med det samme, og hun var fuldstændigt med. Det var faktisk som om hun nød det endnu mere end jeg gjorde (og DET har jeg vist aldrig skrevet før). Hun er 21, studerer i Spanien og kommer fra Den Dominikanske Republik. Det havde jeg læst i en anden anmeldelse, så jeg havde sat noget bachata musik på, at det blev hun meget overrasket over, så stemningen var afslappet og varm med det samme. I lang tid stod vi op ad et bord og kyssede og rørte ved hinanden, mens jeg langsomt tog tøjet af hende, ét stykke ad gangen. Hun opfyldte mine drømme så godt at jeg spurgte, om hun ville gifte sig med mig. Desværre sagde hun ikke ja, men det fik hende til at grine.

Brysterne er silikone (heller ikke noget jeg normalt går efter) og lidt for store til den lille krop, men brystvorterne var dejlige nemme at få fat i, og hun bare elskede at jeg legede med og kyssede dem. Men inden alt for længe lå hun ned på bordet og jeg var i gang med at slikke hendes yderst smukke og helt glatbarberede kusse. Det er MEGET sjældent at jeg elsker med så ung en pige, og hvor er det bare skønt med sådan en perfekt krop!  Bare min alder ikke er et problem for dem, og det var absolut ikke tilfælde her, for hun holdt fast på mig som om jeg var hendes kæreste.  På et tidspunkt, da jeg havde hovedet begravet i hendes skøde og hænderne rundtom brysterne, lagde jeg mærke til at hun havde fået fat i én af mine fingre og suttede på den.  HVOR sødt og kærligt!

Hun elskede tydeligt hvad jeg lavede, og lårene blev strammet nogle gange, men hun kom ikke. Senere forklarede hun at hun elsker det, men at det er svært for hende at komme. På et tidspunkt tog jeg en finger med og rørte blidt nedenunder. Det kunne hun godt lide, men da jeg forsigtigt prøvede at få den lidt indenfor, kom der nogle "no,no" lyd blandet ind i hendes stønnen. Det eneste "nej" jeg oplevede i den time. Ærgerligt men meget almindeligt.

Så flyttede vi os over på sengen, hvor det blev min tur til at blive forkælet. Igen med meget kys, hvor hun iøvrigt elsker at få tungen med. Hun kunne desværre ikke finde ud af at behandle mine brystvorter så hårdt som jeg ønskede (meget typiske for de bløde piger), man da hun flyttede sig længere ned viste hun at hun er en sand mester i elskovens kunst. Det franske var meget varieret og pirrende, og blev udført næsten udelukkende med munden, som er ret sjældent i min erfaring. Først var hun på hug ved siden af mig, men da jeg sagde, at jeg ville se hendes øjne, flyttede hun sig mellem mine ben og kikkede på mig det sødeste smil mens hun suttede. Gud hvor var det bare skønt!  

Så sagde jeg at jeg gerne ville se hende ride mig. Hun var lidt lukket, men den kom ind og hun begyndte at gnide, tydeligt fornøjet, og det var et skønt syn, for hendes bryster er jo perfekte at kikke på.  Men ret hurtigt sank hun overkroppen over min så vi kunne kysse samtidigt. Som igen viste at hun absolut opsøger kropskontakt og nærhed for sin egen skyld.  Det er nu RIGTIGT GFE synes jeg, og en sand fornøjelse det var for mig at elsker med så kærlig og givende en pige. Jeg følte mig enormt priviligeret at kunne låne den kærlighed i en times tid.

Så gik vi over til missionæren, som jeg altid foretrækker at komme i, og på trods af hendes lille format var det også her muligt at kysse samtidigt.  Hun elskede det tydeligvis, men desværre er jeg ikke til de lange bolleture, og efter hun havde lært at tage fat i mine brystvorter, som altid sætter turbo på mine bevægelse og på lyden, varede det ikke forfærdeligt længe inden jeg kom.  Og så skete der noget HELT uventet. Hun strammede musklerne rundtom min pik og holdt simpelthen fast i den, så den blev hvor den var, og sådan lå vi i langt tid. Gud ved hvor mange piger, jeg har været sammen med i mit lange liv, men jeg tror aldrig at jeg har oplevet sådan noget før!  For de allerfleste piger, jeg elsker med, har fået børn, og dem uden børn var nok enten for uerfarne, for uopklarede omkring deres seksualitet, for optagede med deres egen fornøjelse, eller for utrænede til både at ville og at kunne gøre sådan noget. Eller er det bare et professionel trick? Men hvis så, skulle jeg nok havde prøvet det før, for jeg har været sammen med en del af slagsen.

Så lå vi sammen og sludrede lidt, for hendes engelsk er ganske fin. Det havde hun lært i skolen, sagde hun - noget pigerne fra de andre latinamerikanske lande i hvert fald ikke gør!  Men efter ikke så længe begyndte telefonen at ringe. Med escort får man faktisk kun 45 minutter i stedet for en time, for først skal der hilses pænt, nogle piger forventer ligefrem at få noget at drikke først, og til sidst ringer chaufføren 10 minutter før, og så skal de op og tage brusebad for at være parat til den næste kunde. Men hun snyd alligevel, for hun var så fascineret af mit kendskab til hendes land og især til de forskellige latinske danseformer, at vi liiige skulle prøve at danse både bachata, salsa og kizomba før hun gik, med et stor smil på ansigtet.  Og sådan et havde jeg i hvert fald også.  Jeg tilbød hende gratis danseundervisning - for hun kan ikke så meget - men desværre tror jeg at der er ringe chancer for at hun benytter sig af tilbuddet.

Alicia rejser på mandag, men hun kommer igen til Oktober og bliver dengang i en måneds tid. Grib chancen, hvis du som mig sætter stor pris i at være samme med en varm og kærlig pige. Og én der ovenikøbet er smuk, ung, sexet og charmerende. Det kostede forresten kr.1400 for en time (hun tilbyder ikke kortere tid).

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det må jeg sandelig nok sige - en sjælden velformuleret og detaljeret anmeldelse af en særdeles begejstret bollebroder. Efter den lovprisning bliver der nok lang kø ved den unge piges dør.

Jeg har noteret at hun vender tilbage til oktober.  Man kan håbe at hun tager et par ligeså dejlige skønheder med sig.

:-D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rosen.  De andre anmeldelser var faktisk lige så positive, og alligevel kunne jeg kom til (godt nok først om morgenen) så det skulle være muligt!  Der er bare så mange piger derude, og vi kikker heldigvis efter forskellige ting.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beskrevet. Har selv for nyligt haft fornøjelsen af et par timer i selskab med den smukke Alicia og må sige, det er noget af det bedste jeg har prøvet. Fantastisk sød og kærlig pige, ja for mig var det faktisk bedre end kærestesex. 

Detaljerne er så glimrende beskrevet af Cuddler, så drenge, nyd denne skønhed - de fås næppe bedre!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...