Hop til indhold
vexxer

Polske Olivia - Høflig og nærværende.

Recommended Posts

http://www.escort5.dk/profil-13258-Amy+%C5rhus+100%25+real!!+%26%2310084%3B%26%2365039%3B.html

For et par uger siden var jeg forbi Olivia, før hun eftersigende skulle på ferie i Mexico. 

Billedernes ægthed kan diskuteres, men hun havde i hvert fald taget en del på og billederne en del retoucherede. Søger man en fyldig pige, så falder det nok nærmere over mod en chubby pige. Dette er jo alt efter ens smag, men billederne og pigen stemmer ikke overens.

Hendes attitude er dog straks noget som trækker helt vildt op, idet at hun bare havde lyst til at pludre løs og glemte alt om tiden. Jeg var ude efter et hurtig superfransk og uden forhandling og noget tælleri af penge så gik vi lige til akten. Hendes blowjob vil ikke skrive sig ind i historien, men hendes utrolig smilende væsen reddede hele besøget. Hun ville snakke om løst og fast.

Havde forventet en quickie-oplevelse, men gik derfra med meget mere og var ovenud tilfreds med hendes åbne og afslappede væsen. Det virker helt åndsvagt at omtale noget, der måske kun varede 20 min, men mistede helt tidsfornemmelsen.

Hun sagde, at hun ville vende tilbage  og så mon ikke hun skal have en hel omgang næste gang.   

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun har vel lige kunnet nå at holde ferie i Mexico inden hun kom tilbage, men  hun har nok ikke været på Paradise Hotel. ;-)

Jeg tror bestemt at billederne er af hende, men enten er de photoshoppet eller også en del kilo siden. Hun er bestemt en sød pige, men virker ikke så rutineret endnu, hvilket også kan have sin charme.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...