Hop til indhold
Cityfan

Erlebniss wohnung

Recommended Posts

Satser på en tester fredag; det afhænger lidt om jeg får tid i mit arbejdsprogram. Har møder i Postdam, men håber at kunne slippe derfra tidligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var i deres nye lokaler i går. Lad os starte med "the hard product" først, dvs lokalerne og maden. De er klart bedre og lysere end før, 3 "spielzimmer" med pornofilm på hver rum, et omklædningsrum med "lockers" hvilket jeg sætter pris på. Et stort centralt rum med to sofagrupper, madbuffet, køleskab etc. Fra dette rum går man ind i de 3 bollerum, til bruserummene til mænd og kvinder, sauna, køkken, pigernes værelse og Mustafa's kontor. Der er sågar kommet et ugemenukort delt ind i tre blokke dvs der bliver skiftet buffet tre gange dagligt.

På trods af lokalerne er større var der godt fyldt op i fredags og ikke plads nok (dette gælder også mht piger).

På service siden er det de kendte ansigter; naturligvis Mustafa samt Oliver og dem der rydder op og sætter mad frem.

På pigesiden "soft product" som jo er det vigtigste var det kun Yvonne og hendes hund som gøede konstant som jeg kunne kende fra før. Hende nåede jeg ikke, var kommet to gange og skulle nå flyet hjem ligesom hun skulle i gang i Spielzimmer drei.

Jeg var lidt skuffet, der var alt for mange mænd til de tre piger som var der i de 4 timer jeg var der, men jeg tror at Mustafa havde fejlkalkuleret, de var stort set i gang non-stop med korte pauser og de var tydeligt trætte og brugte - ikke meget spil for galleriet. Men det kan jeg godt forstå, der var en kødrend af mænd der ventede.

Der var en lækker mørkhåret sag, hun var aktiv og fræk i starten - arrangerede Bukkake på gulvet et par gange, men til sidst var hun træt.

Jeg vil sige, hvis dette var min første gang i ERW, ville jeg nok ikke komme igen, men jeg har jo været der mange gange før (hos SAS ville jeg være Guldkunde med alle de besøg) og ved de kan gøre det meget bedre.

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej AV,

Fedt at høre om "den nye" Erlebniswohnung :)

Det er positivt at de har et godt fundament at bygge på - men ærgeligt at der var så få piger etc. men kan kan forestille sig at det tager noget tid at få bygget nye kontakter op, når de har været ude af spillet så relativ længe.

Kan se at fx en af mine favoritter Joline ikke længere er på hjemmesiden - og flere andre er også væk.
Men det kan jo ende med at blive helt godt, hvis der kan komme noget nyt blod.

Jeg glæder mig rigtig meget til at jeg får mulighed for at smutte forbi en tur igen :)

Og ja - oplevelsen kan virkelig svinge fra dag til dag!

Mvh Lynx
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig, det tager nok lidt tid at finde ud af besøgsmønstret det nye sted og finde piger. Ja, desværre virker det som om mange af de gamle kendinge er væk, men hvem ved, de nye kan jo være ligeså gode eller bedre :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...