Hop til indhold
just4lovr

Trinemuz bragte paredis til Esbjerg

Recommended Posts

sad fredag og havde lyst til at besøge en GP og skrev en sms til Trinemuz da hun så dejlig ud da hun så kom online sendte jeg en besked snart blev der svaret og efter dialog frem og tilbage blev vi enige så den stod på 3 timet i paredis med lidt ekstra vente tiden føltes lang men så ringede det på døren og der stod hun gude smuk wow... Et lille bad og hun var klar så hun måtte lige nævne at det var en god ide at tage tøjet af for jeg var helt væk nå men tøjet røg og over til den smukke mus der havde sneget sig ind til mig nomalt er jeg ikke til muz men denne her var yderst velkommen. Efter bussen kys m.m. Ja så skulle hun have en slikke tur stille og roligt til hun tilsidst kom og bare skulle ligge og komme sig den mindste berøring sendte rystelser igennem hende så noget havde jeg gjort rigtigt så var det blevet min tur og efter at kondomet kom på forsvandt den ind mellem læberne og hold nu op det var dejligt efter lidt tid gik lillehjernen i overdrive og tog blidt om hendes hoved og begyndte at mundkneppe hende jeg røg op i himlen det var helt vildt og tilsidst kunne jeg ikke mere og fyrede ladningen af den oplevelse under jeg gerne til andre hun var fantastisk så blev det tid til 2 rundte men her var lillemand svækket efter denne fantastiske omgang nå men det lykkedes aligevel at overbevise ham at en missionær tur var dejlig tilsidst skulle der sluttes af med at prøve græsk har aldrig prøvet før nå men det blev dog formeget for lillemand og han nægtede simpelhen at sammarbejde tror at han blev skræmt af det mørke hul nå men en tur i munden for at opmundtre ham lidt det fik ham til at vågne men blev aldrig klar igen men bestemt ikke Trinemuz skyld kan jeg anbefale et besøg af denne skønhed helt klart gentalese fare uha den er meget stor spørgsmålet er om man kan lokke muzen så langt vest på igen

 

tak for en vidunderlig stund Trinemuz☺

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så lidt. Du var super sød og kører gerne fra Fyn igen for at besøge dig. Du skal jo næsten have lov at bevise at den kan mere end bare suttes:-P men ja, jeg er bare god til FRANSK så fååk den engelsk eksamen i næste mdr:cry:

tak for tre skønne timer:wub: glæder mig til næste gang:P

men ja, det vel på tide med lidt ros til fyre i Esbjerg. Jeg har været i Esbjerg to gange på escort og begge gang behandlede fyrene mig super dejligt og alt med gummi er ikke nogen udfordring for mig. Ingen spurgte om de kunne få det uden eller forsøgte på nogen som helst måde at snyde. Begge ved klart hvordan man bruger vand og sæbe. Men nu kun prøvet to men med 100% tilfredshedsgaranti. Jeg kommer gerne til Esbjerg igen:wub: 

Knuz og kyz fra mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...