Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte hende her :

https://annoncelight.dk/showad/204163

 

...

Velkommen til - vær sød og læs hele min tekst.

Jeg hedder Lotte og er 24 frække år <3
Jeg tilbyder dejlige kæreste-oplevelser til -#skandinaviske mænd over 32 år.
Jeg er til modne gentlemen, som kan nogle frække tricks :) Du skal være velsoigneret og diskret - ligesom jeg selv er. Bad kan du få her, hvis du fx kommer lige fra arbejde.

Jeg er en sød dansk pige med langt brunt hår og blå øjne. Jeg er en køn og slank pige (172cm/60kg), med nogle gode bryster (D-skål).
Min mis er fin og glat <3

Jeg er til GENSIDIG nydelse - og kun alm. blide former. Så hvis du ønsker hård porno-agtig-sex, er det ikke mig du skal besøge :)
 

 

(...)

 

ung slank pige, beskrivelsen passer, slankere end på billederne.

Hun overholdt aftalen, det hele foregik i en boligblok i Aarhus N, priserne er ok.

Ren lejlighed.

Hun er venlig og indlevende.

Hun sutter som en drøm, sjældent fået det så godt.

Kan kun anbefale hende.

Hun optræder kun en gang imellem sagde hun.

Torben

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Annoncen er slettet lige nu, men kommer igen når hun er på job. Hvis det er samme pige som jeg har besøgt, og det tror jeg bestemt, er der ingen tvivl om at Torbenb har set og mærket rigtigt. Besøgte hende for fjerde gang sidst hun var i byen og jeg blev ramt af en helt særlig følelse denne gang. Jublende glad over hendes umiddelbare skønhed, sødme og åbenhed i sengen. Lidt nedtrykt over at jeg er blevet for gammel til at vinde hende for ever - og dog, hun skriver jo at hun er til modne gentlemen. 

Egentlig også lidt flov over at være sådan en der knalder med unge kvinder for penge, eller i hvert fald netop denne unge kvinde, som jeg fik uendelig meget sympati for både denne gang og gangen før. Alle klichéerne om "naboens datter" eller "kæresteoplevelser" bliver til virkelighed med hende. I hvert fald for mig. Damned! Jeg troede at jeg var cool nok til dette game, men lige her ville jeg inderligt ønske, at hun aldrig dukke op på arenaen mere! Hvorfor? Fordi jeg ikke kan holde mig væk og enten blive skuffet eller værre end det: endnu mere hooked og frustreret. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...