Hop til indhold
Mr. Ness

Nanna, som jeg havde glemt, men aldrig glemmer igen

Recommended Posts

Nu er det min tur til at komme med en anmeldelse. Den har været længe undervejs, men her starter min anmeldelse af Nanna, og det der skulle vise sig at blive en tour de force i ubeslutsomhed, glemsomhed og ikke mindst liderlighed.

Ubeslutsomhed

For en måneds tid siden, sad jeg en lørdag aften og studerede diverse glædespiger på de mest kendte sider til dette formål. Jeg var sågar forbi annoncer her på Eroguide. Der var kommet liv i rumsterstangen, og havde et par stykker i kikkerten, men kunne sgu ikke rigtig beslutte mig. Jeg gik i bad og gav mig selv den store vasketur. Derefter satte jeg mig i bilen og kørte mod byen, uden at have besluttet mig for hvem jeg ville besøge. Til en start skulle det vise sig at være en rigtig dårlig ide.

I byen kørte jeg rundt på må og få, og kunne ikke rigtig bestemme mig. Kørte ind på en tank for at købe en sodavand, og mens jeg stod derinde, blev jeg pludselig beslutningsdygtig. Får købt en sodavand, ud i bilen for at ringe. Fik fat i telefondamen og blot for at finde ud af at min udkårne var optaget, og efterfølgende havde hun fri. Damn. Sad og bandede over at jeg havde været så sløset.

 Glemsomhed

Lyset blev øjeblikligt slukket på 1. sal indvendigt. Sad i bilen og drak min sodavand. Tænkte ikke, startede bilen og kørte hjemad. Endelig hjemme og så var det egentlig bare at gå i seng. Så slog det mig, sådan ud af det blå. Jeg havde jo udvalgt et par stykker. NANNA for fanden, hvordan fanden kunne jeg glemme hende midt i al min liderlighed? Ind på telefonen, finde et nummer til Nanna. Fra telefonen hører jeg den rareste stemme. Jeg får fremstammet at jeg gerne vil besøge hende hvis det var muligt. Intet problem, der bliver aftalt tid. Desuden ville Nanna fremsende adressen på sms.

Liderlighed

Vel ankommet til adressen. Var lidt i tvivl, så måtte lige ringe til Nanna. Egentlig ikke superdiskret adresse, men på den anden side af midnat er der ikke så befærdet. Jeg lukker mig selv ind i venterummet. Efter en kort ventetid, åbner Nanna. WOW!! Nu er smag forskellig, men foran mig stod en kvinde med de dejligste former og et sæt vaskeægte store dejlige bryster. Bliver lukket ind i en superhyggelig hule. Jeg følte mig lidt paf og i de 5 sekunder det varede, nåede jeg at gå i gennem hvad Nanna og jeg skulle den næste halve times tid. Nå, men Nanna fik mig tilbage til virkeligheden, og vi fik afregnet og jeg lånte toilettet. Så stod den ellers på sex. Der er ingen grund til at gå i detaljer om eskapaderne, men Nanna kysser ikke, altså på munden, hvilket jeg kun kan begræde.  Det ville sætte prikken over det berømte i. Men hvad Nanna ikke leverer i kys, leverer hun til gengæld i kram, kærtegn og masser af nærhed. Derudover lækker fransk til mig, lidt fransk til hende. Liderlig sex, i forskellige positioner, hvor jeg måtte holde igen, og også bede Nanna om at slappe af, så jeg ikke kom for hurtigt. Det hele endte perfekt. Nanna blev taget i en doggy, med fuld udsigt til den dejligste sambarøv. Så skal jeg ellers love for det gik hurtigt. Hold nu kæft det var lækkert. I øvrigt nok den korteste tur i doggystyle jeg nogensinde har præsteret.

Vi sluttede af med at ligge og kramme og snakkede om løst og fast. Der var god tid, og jeg fornemmede ikke at Nanna var fokuseret på uret. Nanna er virkelig behageligt selskab, og jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse.

Billederne af Nanna på linket er 100 % ægte.

Kommer jeg igen? Skider bjørnene i skoven? Det kan du fandme bide spids på jeg gør.

 

http://www.escort-side.dk/Danske-Nanna?ad-id=5415

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr. Ness skrev, 1 time siden:

Kommer jeg igen? Skider bjørnene i skoven? Det kan du fandme bide spids på jeg gør. 

Ej, hvor kinky  at du skider i skoven :-DD

... Sorry, ved det er useriøst, men ku' ikke la' vær'!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lynkineseren skrev, for 8 timer siden:

Hvis Nanna kun arbejder i Aalborg, som annoncen antyder, så er denne tråd vel lidt fejlplaceret?

Hun har arbejdet i KBH på det tidspunkt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...