Hop til indhold

Recommended Posts

Hej EG! Hermed en fortælling om min suverænt mest positive oplevelse nogensinde:

Jeg besøgte netop i dag Alessia i Århus. Jeg har længe haft et godt øje til hende, og besluttede mig for, at i dag var dagen, hvor det skulle ske. Da jeg fik fri fra arbejde, ringede jeg til hende som det første. Vi aftalte en tid kort efter, og derefter var der afgang. Alessia befinder sig i en topmoderne og lækker lejlighed i Århus C. Der er mulighed for at parkere diskret, og tilsvarende er lejligheden også placeret et sted, hvor der ikke kommer mange forbigående. Jeg trådte ind i hendes lejlighed, og til min store forbløffelse (disse dage er det jo efterhånden atypisk), var billederne på hendes profil 100% af hende. Det overraskede mig en smule, da hun viser sit ansigt på billederne. Hun er sindssygt smuk, og ser helt reelt endnu bedre ud i virkeligheden end hun gør på sine billeder. Slank, perfekt størrelse øko-bryster, og en fabelagtig røv. 

Nå, pengene skiftede ejer, hvorefter vi gik ind i hendes soveværelse. Vi lagde os ned i hendes utroligt komfortable seng, og tog begge vores tøj af. Derefter startede vi, utroligt nok, med at snakke i 10 minutter. Alessia er en virkelig sød og intelligent pige. Hun fortalte mig, at hun oprindeligt kommer fra Rumænien, men i løbet af de sidste 3 år har været on/off i DK for at arbejde som prostitueret. Hun har en universitetsuddannelse i økonomi, og fortalte mig, at hun udelukkende gør det her fordi hun elsker sit job inderligt. 

Jeg vil ikke kede jer med de slibrige detaljer, men én ting er sikkert - Indlevelsen var enorm. Vi kyssede ikke (jeg spurgte faktisk ikke om jeg måtte?), men udover det, følte jeg mig fuldstændigt nyforelsket. Jeg havde på intet tidspunkt indtrykket af, at jeg skulle til at skynde mig (jeg havde købt 30 minutter for 800 kr) - Faktisk tror jeg ikke engang at hun stillede et ur. Da vi var færdige, var der igen rigtig god tid til at snakke mens vi begge fik vores tøj på. Jeg kørte derefter hjem med det suverænt største smil på læben nogensinde. Følte mig nyforelsket på en måde, som jeg aldrig har oplevet før. 

Kort opsummering, WOW hvor er hun en fantastisk dejlig pige. Hun er utroligt smuk og lækker, intelligent, og nyder tydeligvis sit job - Noget, som jeg ved er rigtig vigtigt for mange af os herinde. Jeg ved ikke hvor længe hun er i DK, men én ting er sikkert: Jeg skal have en tur mere :-D

 

Pige: 11/10

Sted: 10/10

Sex: 500/10

 

Link: http://www.escort5.dk/profil-12791-%C5rhus+Alessia.html

 

Redigeret af Bromwal

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vanderbilt

Sammen med Amy og Samantha er hun efter min mening i Top 3 på 'skønhedsskalaen' rent udseendemæssigt i Aarhus området.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vanderbilt skrev, for 8 timer siden:

Sammen med Amy og Samantha er hun efter min mening i Top 3 på 'skønhedsskalaen' rent udseendemæssigt i Aarhus området.. 

Jeg kunne ikke være mere enig, de tre piger er virkelig noget for sig:)

har besøgt allesia tre gange og alle gange har servicen været i top!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vanderbilt skrev, for 12 timer siden:

Sammen med Amy og Samantha er hun efter min mening i Top 3 på 'skønhedsskalaen' rent udseendemæssigt i Aarhus området.. 

Hvor finder man Amy og Samantha?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Vanderbilt

Amy skal nok komme tilbage på et tidspunkt, både tror og håber jeg..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...