Hop til indhold
Pegu1

Hvordan fungerer FFK?

Recommended Posts

Hejsa. 

Jeg skal en tur til Hamburg og overvejer at tage en tur på FFK. Men jeg ved ikke rigtigt hvordan det foregår. Hvad koster pigerne(sådan ca) og hvad plejer entre'n være? Jeg har læst lidt berettelser om ffk og det lyder superfedt, men jeg kan ikke finde så meget om priser osv. 

Vh. Amatøren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pegu1 skrev, for 47 minutter siden:

Hejsa. 

Jeg skal en tur til Hamburg og overvejer at tage en tur på FFK. Men jeg ved ikke rigtigt hvordan det foregår. Hvad koster pigerne(sådan ca) og hvad plejer entre'n være? Jeg har læst lidt berettelser om ffk og det lyder superfedt, men jeg kan ikke finde så meget om priser osv. 

Vh. Amatøren

Här är lite länkar. Pigerna brukar kosta ca 50-60 E för en halvtimme + kostnader för extras, tex CIM +50 Euro osv. Entren ser du på sidan.

Du får en nyckel o handduk/badrock när du kommer in. Du byter om och klär av dig allt så att du är helt naken under och så tar du på dig badrocken. Ja, det kan vara lite svårt att dölja ev stiv pik under badrocken :D Föreslår att du tar en tur runt omgivningen och kollar läget, det tar ett tag innan du sett alla piger, en del kan vara upptagnai 2 timmar eller mer i sträck, så vill du vara säker på att du får det bästa och utnyttjar din tid, så föreslår jag att du vänligt men bestämt avvisar pigerna i början och säger dem att du inte vill just nu, men kanske lite senare. Du ska inte stänga några dörrar från början. Föreslår även att du läser på Internationalsexguide för ev tips på bra piger. När du valt pige, se till och kom överens om vad som ska ingå INNAN ni drar iväg till rummet.

Babylon

Harmony 

Atmos

Romeo

Lycka till :) 

Loppan

Redigeret af Loppan

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pegu1 skrev, for 3 timer siden:

Hejsa. 

Jeg skal en tur til Hamburg og overvejer at tage en tur på FFK. Men jeg ved ikke rigtigt hvordan det foregår. Hvad koster pigerne(sådan ca) og hvad plejer entre'n være? Jeg har læst lidt berettelser om ffk og det lyder superfedt, men jeg kan ikke finde så meget om priser osv. 

Vh. Amatøren

Tag på Harmony og få en god oplevelse :) Loppan beskriver det udmærket priserne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I Hamburg er der også:

http://www.flat-99.de/

med noget billigere priser - og det fungerer lidt anderledes end et alm. FKK - og om onsdagen er det flattrate - dvs. du kun betaler entre - og så er der frit slag mellem pigerne - men vær forberedt på at de vistnok i modsætning til andre flattrates, forsøger at sælge ekstras - og at du alle dagene selv skal betale for drikkevarer og må gå på restaurant, hvis du vil have den store middag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros
Loppan skrev, den 7/4/2016 at 15:59:

Jeg og en anden bruger herinde har talt om en kort tur til Hamborg for at besøge en eller to FKK-klubber.

Vi vil gerne have et så stort udvalg af piger som muligt og gerne smukke og yngre :D

Ud fra hvad jeg kan læse rundt omkring på forummet, så vil vi have størst chance for at møde det på

Harmony

Men har også læst noget rosende om Babylon, og enkelte har nævnt at det sted skulle være bedre end Harmony ?

Men hvad siger de erfarne FKK-brugere herinde ? :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

det allerførste allerførste du gør når du har betalt og lagt tøjet er... at tage et bad !   Inden du ifører det isbjørnekostumet og sonderer terrænnet

Og efter badet - på med deo'en og aftershaven - som du sammen med tandpastaen/tandbørsten naturligvis har med ind, sammen med 3-i-1eren og vatpindene til øregangen

Og selvom det kan lyde selvfølgeligt - så har jeg da noteret mig masser af gange - at det er det åbenbart ikke for alle.... tværtimod. Man tager (hvis altså ikke man vil være en gris) selvfølgelig også et grundigt bad mellem hvert besøg på et af værelserne  (og tandbørstning med mere) - lyder det banalt  ?- Well det er det desværre ikke :)

Men der er masser af håndklæder og body-hårshampoo på stederne (og hårtørrer hvis man har brug for den slags :) ) samt oftest badekåber ad libitum- så der er ingen undskyldning for den dårlige hygiejne som man oplever hver gang man er på FKK-club. 

Og ellers rigig god fornøjelse ...

Redigeret af Heine

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pegu1 skrev, den 7/4/2016 at 15:13:

jeg kan ikke finde så meget om priser osv. 

Det er nok fordi, du selv skal søge lidt på deres hjemmesider for at få de mest aktuelle priser og så kan der være forskel på pigernes priser de forskellige steder - og ikke mindst hvad og hvormeget de forskellige brugere køber af tillægsydelser - nogen kan have et stort budget, besøger sjældent sådan en klub og have behov for at slå lidt til søren - andre kommer ofte og kan kun gøre dette ved at holde noget igen på udgifterne.

Personligt er mit budget slet ikke til FKK, da selv en rolig aften med få piger, incl. entre hurtigt løber op i flere hundrede Euros - selv på Flatt99 med lidt billigere priser og kun den første drink i tvungen entré, løber taxameteret hurtigt.

Smag, behag og ikke mindst pengepung er forskelligt - men hvis du vil være sikker på at få en god oplevelse, være sammen med mange søde, flotte og frække piger uden at blive lænset for mere end et forud fastsat beløb € 100/120,-(medmindre du også køber drikkevarer - øl (alkoholfri) koster f.eks € 5,-), så kan jeg kun anbefale http://sexclub-hamburg.dk/  hvor jeg netop har været 2 dage i træk og netop har planlagt at besøge igen 5. og 6. maj.

Bemærk dog at der den weekend er der verdens største havnefest i Hamburg

http://www.hamburg.de/hafengeburtstag/

Dvs. at overnatning både kan være svær at finde og/eller til forhøjede priser - men der er meget andet end sexklubber at se og opleve - bl.a. især sejl- og krydstogtskibe. Om det vil give mere run på sexklubberne, tør jeg ikke sige - tror nærmere at pigerne omkring Reeperbahn vil være mere fremme i skoene :shock:

Vil man besøge Reeperbahn - og det vil jeg også gøre, da mit hotel http://www.booking.com/hotel/de/hotelstern.da.html?aid=313140;label=aundo-hamburg-city-sued-geojYmrJ4eR0NZDbngMyuwS17035427672%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-146342136550%3Akwd-1835216709%3Alp1005310%3Ali%3Adec%3Adm;sid=27ec17565173b9736fcd2b9891ba0bbe;dcid=4;ucfs=1;room1=A,A;dest_type=city;dest_id=-1785434;srfid=48ed3f04d926f93963d294c8edb748e2780c62f4X3;highlight_room=

ligger der (havde købt en deal, jeg lige skulle have brugt - udmærket, centralt og billigt hotel med parkering mod tillæg - deres morgenmad er dog ikke værd at bestille) - og evt. have lidt sjov der, uden at blive taget i røveren og snakket et øre af, kan jeg kun anbefale

http://geiz-club.com/

som er en slags mini-FKK, men konceptet er lidt anderledes, da man ikke på forhånd rigtig må socialisere med pigerne, men nærmere bare i første omgang får en præsentation og så kan man over en øl sidde og kigge/blive kikket ud af en bestemt pige - jo det er de gode til :)

Desværre mener stedet, at de til at anprise pigerne ovenpå, er nødt til at have person til at stå nede foran på Reeperbahn - en "mildest talt uheldig type", der nok i stedet afskrækker de fleste fra at besøge stedet - men ignorer ham, gå roligt op ovenpå og få en øl eller sodavand i baren (€ 5,-), så skal tjeneren, som ser mere menneskelig ud nok på et tidspunkt diskret spørge dig, om du er interesseret i en pige, hvorpå han vinker pigerne til at komme over, give hånd og præsentere sig. Priserne er fair og rimelige og selv Rejse ville synes at € 39,- for 20 min. med den udvalgte er lige til sex nøglehuller. Desværre kan man under seancen ikke lave aftale med pigerne, om at forlænge tiden og der skal også betales forud - derfor vil jeg nok i stedet anbefale, at man vælger mindst ½ time til € 59,-.

Men læs evt. anmeldelse her:

 

Redigeret af Stabilizer
rettet sætning efter anmodning fra Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes jo ikke man skal overse Atmos, jeg har selv været der en del gang, og jeg syntes det er en fin klub. Jeg har selv haft rigtigt fine oplevelser der. Det er jo ingen ulempe, at den ligger rimeligt tæt på byen, i Hamborgs havnekvarter Harburg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...