Hop til indhold
Gæst

Kimberly i Kolding

Recommended Posts

Gæst

Jeg kiggede lige forbi Kimberly i Kolding og blev der til en halv time med super. Ganske godt knald til en enkelt tur. I følge klistermærket fra lufthavnen på kufferten er hun netop kommet i går aftes. Det er let at finde på et motel midt i byen og nemt når man kommer fra motorvejen fra nord. Det er på et motel 5 minutters gang fra banegården, vil jeg tro. Det er nemt at komme til i bil, ved jeg. Det er diskret, da der er en del gæster på motellet. Man går bare ind på motellet og ringer til hende, så får man værelsesnummeret. Der er åben adgang fra flere siden, så man behøver ikke rende forbi receptionen, hvis man er til det superdiskrete.

En sød pige - men nok over de oplyste 26 år. Ansigtsbillederne i annoncen kunne godt være ægte. Men jeg er ikke sikker. De følgende modelbilleder - det kan godt være hende, men de er poleret noget op. Hvis de er falske ligner de ganske udmærket med de store bryster, som dog ikke er ægte. Man skal være til voksne piger. Fine former og lækker fra top til tå. Man kan måske lige spørge, om hun kan slukke TV-et, for det trækker lidt på stemningen med TV-snak i baggrund. Man skal lige passe på dobbeltsengen, da det er to senge sat sammen - vi var lige ved at styrte ned mellem dem i kampens hede :-D

http://www.escort5.dk/profil-13406-KOLDING+NEW+KIMBERLY.html

Redigeret af Gummidrengen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...