Hop til indhold
Guest Aandersen

Jenny på Nørrebro

Recommended Posts

Guest Aandersen

Havde været i byen og var super liderlig i går aftes, og fik derfor en aftale i stand med Isabel på Peter Fabersgade. Ved ankomst blev jeg dog fristet af:

https://escortguide.dk/P/jenny-21-new-in-cph-full-service-27729.html

indgik straks en aftale om 30 min inkl Mega for 600 kr. Selvom Jenny ikke er min egentlige målgruppe (for mange tattoos) har hun fine kvaliteter ifa slank krop og naturlige bryster :-)

Under akten opførte hun sig aparte (dansede, sang og talte ned pigerne i naborummet), til tider kiggede hun fraværende væk og da gummi skulle monteres kastede hun det blot over skulderen og overlod arbejdet til undertegnede....Herudover lærte jeg en del (sikkert mindre pæne) ungarnske gloser når jeg   penetrerede den meget snævre fisse. Men kombinationen af et udemærket økoblow og hendes gode evner til at ride tæt og rimelig engageret i længerede tid medførte, at jeg kom i bedste stil oppe i hende (med kondom - men den fulde pakke kan tilkøbes..). 

Med usikre knæ kunne jeg tage hjem. Den aparte men ualmindelige stramme oplevelse bringer mig helt sikkert til Nørrebro igen!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, hun er godt nok en stram lille en - måske den strammeste jeg nogensinde har prøvet. Mange ville nok kalde hende skør, for hun opfører sig lidt mærkeligt både før og efter. Men at trænge op i den lille fisse er helt klart værd det skøre, hvis man kan se bort fra den slags :)

Hun kan for øvrigt ikke et ord engelsk, men pludrer rask væk afsted på hendes østeuropæiske sprog. Er faktisk lidt sjovt at lytte på selvom man ikke forstår en meter.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...