Hop til indhold
Nille

En god aprilsnar... LOL

Recommended Posts

Indlæg af Nillesbedstemor » fre 1. apr 2016 22:22

Nå det er her jeg kan finde jer alle sammen - min familie som jeg ikke ser.

Ja på plejehjemmet St. Kødslyst kommer I jo ikke for at besøge mig.

Ja jeg er altså Nilles bedstemor, og jeg kan se min søn,

Nilles far er oprettet som bruger her,

censur....

mit barnebarn Nille også

censur....

og helledusseda jeg er blevet oldemor for Nille har fået en søn og jeg er blevet oldemor.
 
censur....

Jamen velkommen i Nilleklanen, til Nillesuægtesøn. Sig nu ikke jeg er blevet tipoldemor også så føler jeg mig for alvor gammel.

Ja mændene i Nilleslægten har altid været nogle egohoveder men jeg elsker dem alligevel. Nilles far, min søn, jeg elsker ham for han er mit kød og blod, men en god ægtemand og søn, far var han ikke. Nille var slet ingen far.

Jeg håber at Nillesuægtesøn vil bryde den sociale arv og tradition og gå en anden vej.

Her på plejehjemmet St. Kødslyst sker der så lidt. Jeg snakker en del med Borende X, efter Nikita stoppede i branchen har han været til at tale med, da hun var aktiv og levede han jo kun for det fruentimmer, men nu er hun jo på vej tilbage efter hendes lille ferie og så har vi postyret igen.

Han er nu ellers meget flink at snakke med, selvom Nille ikke har en høj stjerne heller hos ham.

Gamle Cherie, som jo har fejret 100 års jubilæum i branchen, er også blandt dem jeg socialisere med her på plejehjemmet, men jeg skal altid lige lure i hvilket humør hun er og hun er blevet lidt forvirret og svær at forstå på hendes gamle dage. Hun er ellers en af mine bedste veninder selvom hun ikke er helt nem. Men sådan er de fleste jo nok når de bliver gamle. Jeg er jo ikke helt nem synes de andre. Cherie og jeg har tit siddet ud til de lysemorgentimer og drukket vin og røget smøger og vendt verdenssituationen. Hun er en god dame, Cherie.

BigDick er her også. Han er rigtig lun, sød og har masser af humor men han kan også være på tværs nogle gange og grov. Jeg elsker at kilde ham så bliver han god igen, han skal bare stryges lidt med håret. Han fortæller gladelig om sit lange liv og vi ser sammen mange Morten Korch Film og mindes dengang. Var han stadig viril uden at skulle have 100 mg viagra og var jeg 20 år yngre tror jeg det var blevet os to. Nille bedstefar døde af kræft for 25 år siden, æret være hans minde - og hvem mødte ikke frem til begravelsen, ja Nille selvfølgelig. Nå ja de kvinder, de kvinder, BigDick har kastet sin kærlighed på en alt for ung tøs der kalder sig Jasmin, når hun kommer væltende ind på gangen gemmer vi også alle sammen for hun er en rigtig rappenskralde og vi er altså bange for hende, tror hun malker ham for hans folkepension, den rare gamle mand, men han får vist lidt sjov ud af det så helt tosset er det vel ikke alligevel for ham, så må vi andre bare sørge for at gemme os når rappenskralden kommer væltende, let og elegant, stille og rolig, sympatisk og venlig er hun jo ikke.

Bananas og Onslow er her også. Bananas er den mest sure banan nej det må jo være citron man kan forestille sig, skidesur og brokker sig over alting og tror han ejer det hele og bliver fornærmet over det mindste. Onslow kan kun snakke om politik så han er næsten lige så irriterende.

Nej Cherie, BigDick og Borende X det er dem jeg har det sjovt med selvom jeg nok må se mig ryge lidt ud til venstre når Nikita kommer tilbage for så er der kun hende i hans verden og intet andet og så logrer han med halen og sidder med hovedet bag skærmen og skriver indlæg og mails og ringer til hende og smeder rænker og kanonkugler for hende. Det er lidt synd for ham, han er jo faktisk skide hyggelig og sjov når hun er ude af syne. Men Cherie, BigDick og Borende X og jeg selv, vi er enige om at Nille er en skidt fyr men som jeg siger til dem, han er mit kød og blod og jeg elsker den hvalp på trods af alt.

Nå jeg snakker og snakker men jeg har jo kun de to at snakke med til Cherie og Borende X og de er jo gået i seng for i dag.

Hvordan var Nille som dreng vil mange nok spørge om ?

Da Nille kom til verden, ja et uvejr bredte sig, der kom lyn og torden, jorden skævlede og pludselig lød et barnevrævl af den anden verden. Det var lille Nille. I børnehaven han hurtigt fik interesse for det modsatte køn og hev bukserne og underbukserne af dem. I teenageårerne løb af han efter alt hvad der kunne kravle og gå, både drenge og piger. I studenterårerne jagtede han MILF-kvinderne. I 20erne kvinder i alle aldre og sådan har det været siden.

Han har aldrig tænkt på andre end sig selv og sine egne seksuelle behov og det har Nillesuægtesøn og jeg, Nillesbedstemor mærket.

Skam dig Nille.

Vi ses

Krams
Nillesbedstemor

PS Til jer alle : kig altid forbi St. Kødslyst, det gælder også dig Nille !!!
Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nille du glemte at citere "dine" indlæg på siden. Jeg vidste ikke, at du var tidligere misbruger. ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...