Hop til indhold
Julemand79

Ingen Happy Ending i Hjørring

Recommended Posts

Her med lidt info med hensyn til overstående . Der er i øjeblikket en del opmærksomhed på de værse thai massage steder i nordjylland .

Da nogle logebrødre ikke kan læse er der her et indslag fra tv2nord fra d. 30.3.16 kl. 1930 som man burde se .

  Tv2Nord 30.3.2016 kl. 1930 med al respekt.

Julemand79

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende og tankevækkende indslag. 

 

I thailisterne (f.eks. Vest; https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zIXy8el00sPU.kOzMXnwhXN0Q&hl=en_US ) opereres der med to kategorier: 

1. Grøn: Kun massage; ingen sex. 

2. Rød: Ikke kategorisereret, dvs. måske sex.

Der findes ikke en kategori for "helt sikkert sex", dvs. en massageklinik, der reelt er et bordel. 

 

Klinikken i indslaget falder helt klart ind under "grøn", men er endnu ikke på TL Vest. Ydermere fremgår det klart og tydeligt af hjemmeside og facade, hvorfor dette selvfølgelig skal respekteres. 

 

Hvis man skal se lidt kritisk på thai-klinikkerne under et, så kommer mange af de grønnes problemer med pågående kunder fra hvad man kan kalde de rødes "gråzone-bordeldrift", i mangel af bedre ord. 

Dette er vel at mærke IKKE et forsvar for at komme væltende ind til en grøn klinik og forlange/forvente seksuelle ydelser, men et forsøg på at sætte det ind i en bredere ramme. 

 

Jeg ved derfor ikke om det er et problem, der generelt kan fixes som sådan. Det, der kan gøres, er to ting, en fra kundernes og en fra klinikkernes side:

Som kunde: Respekter de grønne klinikkers politik. Lad VÆRE med at spørge, for de har hverken varen på hylden eller i baglokalet. 

Som klinik: Vær explicit, hvis du er grøn. Vi mænd (danske og alle andre) er langsomt opfattende, især når opfattelsen inkluderer det nederste hoved...

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...