Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have luret på denne skønhed i et halvt års tid, lykkes det i dag at få aflagt besøg. Der var lige tid til en cocktail for begge parter :)

Link: http://www.escort-side.dk/MALUA?ad-id=2468

Jeg har uden tvivl bygget et mentalt billede op af hendes overdådige skønhed, for selvom hun er utrolig køn og har en mega lækker krop, så hun ikke ud som forventet. Jeg var ikke skuffet. Overhovedet. Bare anderledes end forventet.

Jeg var lidt bekymret for stedets placering, men det ligger virkelig diskret og ubemærket, trods det trafikerede område.

Som sagt blev det til en cocktail på 15 minutter med dansk og fransk. Det stod i 800 kr. Lidt dyrt sammenlignet med de udenlandske piger, men her får du altså også en pige, som er nem at tale med og som er fuld af spræl :)

Jeg blev beordret ned på ryggen til fransk. Normalvis foretrækker jeg at stå op eller side på knæ, men hun formåede alligevel - på grund af et fantastisk dejligt blowjob med kugleslik - at få den op fra slap. Så hoppede hun op og red mig, hvilket hun er rigtig god til. Heller ikke min foretrukne stilling, men hun fjorde der interessant. Og med de fantastiske bryster bliver mange ting interessant ;)

Vi var begge enige om, at hun skulle ned på ryggen og her var udsigten endnu bedre. Hun er dejlig stram, holder god øjenkontakt og kysser på munden. Det plejer jeg ikke at gøre, men gik med til et par stykker.

Da jeg ikke kunne holde mig længere, og hendes ro og humor gjorde at jeg holdt længere end normalt med en ny pige, udbrød jeg et "Fuck!" Så siger hun meget drilsk "Det er jo det vi gør." Jeg kunne ikke holde masken, så jeg kom med et grin. Det har jeg sgu ikke prøvet før :)

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse med god ro - også fra telefondamen - og masser af humor. Fare for gentagelse? Det kan absolut ikke udelukkes.

De kolde facts:

Alderen: måske et par år ældre end 30, men passer nok meget godt.

Udseendet: køn, sød og charmerende. Skønt og varmt smil, glimt i øjet. Ekstremt spændstig og lækker krop. Alt sidder helt perfekt på denne kvinde.

Brysterne: store og lækre silikonebryster. Klart til den hårde side, men til gengæld må de meget gerne berøres og leges med.

Sexen: lækker, tilfredsstillende og underholdende. Jeg fik helt sikkert hvad jeg kom for - og lidt til :)

Hermed er min anbefaling givet videre. Det er jo ikke mange ord, vi har skrevet om hende på Fyn, så det laver jeg om på nu.

God aften.

@Malua Tak for oplevelsen og dit gode humør :)

Redigeret af CPHstuderende

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har også været hos hende og er helt enig :) jeg afsluttede med spansk, det var mega godt :) hun fortalte mig at hun er 40, og det kan man hverken se eller mærke. Og de bryster der.. Mums

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Runaldo

Det er ikke hendes alder du skal bolle så jeg prøver at ikke tænke på det.

Hun er fantastisk dejlig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, det ville være mærkeligt :) Det betyder ikke så meget for mig, så længe kvinden stadig er køn, men for nogle brugere er det vigtigt, så alt skulle med :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg så lige, at Malua har sidste visit i Odense - foreløbigt på ubestemt tid - så det er umiddelbart sidste chance på torsdag 13/10, hvis I vil besøge hende i Odense.

Del dette indlæg


Link til indlæg
dronde skrev, for 8 timer siden:

Ved du hvorfor?

Nej, men mit bud er invasionen af udenlandske piger, der dumper priserne. Men det er mit eget gæt for egen regning. Jeg håber dog hun snart kommer igen den gode @Malua, for mine to besøg hos hende er ikke nok :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
dronde skrev, den 26/10/2016 at 10:05:

Ved du hvorfor?

Jeg har besøgt denne skønne kvinde mange gange og vi taler rigtigt godt sammen. Det er ikke på grund af de udlandske piger. Men af personlige  grunde, som jeg ikke vil skrive om her. Hun gav udtryk for at hun stadig vil komme på gæstevisit i Odense og måske med tiden vende tilbage med faste vagter.

Del dette indlæg


Link til indlæg
CPHstuderende skrev, den 11/10/2016 at 18:34:

Jeg så lige, at Malua har sidste visit i Odense - foreløbigt på ubestemt tid - så det er umiddelbart sidste chance på torsdag 13/10, hvis I vil besøge hende i Odense.

Jeg tror du er 2 år for sent på den.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...