Hop til indhold
Gæst

2. Dag på turbo i Prag

Recommended Posts

Gæst

2. Dag på turbo i Prag

 

Fortsættelse af tidligere tråd ”Prag GPer på turbo”

Jeg startede dagen lidt langsomt, kroppen skulle lige varmes op efter gårsdagens udskejelser, men det var nu alligevel en dejlig velvære.

Formiddagen med at være lidt almindelig turist I Prag, en tur på Karlsbroen, på slottet og rundt i den gamle bydel. Og en skøn gang gullaschsuppe og en lokal øl til frokost Inden at jeg gik i gang med nattelivets udskejelser.

Jeg startede med at gå en tur i Showpark Market igen igen, http://en.showpark.info/showpark-market.html

Jeg kan godt lige at surfe rundt der, og nyde stemningen, og se om der skulle være nogle piger som var tillokkende, og kunne friste over evne. Det var dog ikke tilfældet, da jeg var meget tidligt på den, så kun få piger var mødt ind  – så de gode lå allerede for lukket dør, og de ”dårlige” sad tilbage som bænkevarmere.

Fair nok, jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal finde de gode piger, så jeg fortsatte til mit foretrukne sted SexySauna http://www.saunaclub.cz/en/  (allerede beskrevet under 1. dagen)…. Her blev jeg varmt modtaget af flere piger, som havde set mig i går, men ikke fået kontant fordel af mig endnu. Men nu huskede jeg lektien, dem som er meget påtrængende, de bliver kasseret på forhånd. Men Lydia var ikke en af dem, hun satte sig hos mig, og vi hyggesnakkede omkring hendes job og alt andet – da der var gået en halv time på denne måde, fik jeg valget imellem at få massage, eller at hun ville vider i sit arbejde. Jeg sagde at jeg ville slappe af noget længere, inden jeg skulle have massage, men at jeg nok skulle finde hende når jeg er klar. Jeg nød stadig både Jacuzzi og saunaen – buffeten og diverse drikke, og ikke mindst synet af alle de lækre nøgne piger. Det lykkedes mig desværre ikke at lokke en pige med i Jacuzzien, som jeg ellers gjorde sidste år da jeg var her.

Lydia var en sprød steg, midt i tyverne, dejlig slank og med øko-bryster i B størrelse…. Så jeg endte jo med at overgive mig til ½ time med skønheden for 1600 Kc = 480 Kr, hvor hun startede med en skøn massage af ryggen med B2B, og hvor hænderne, step by step fokuserede mere og mere på kuglerne, så da jeg blev vendt om, var hun ikke i tvivl om effekten af massagen, det var synligt. Hun begyndte nu en massage af brystkassen, og resten af forsiden på mig, som på den mest utrolige måde, naturligt fortsatte over i et HandJob, og derpå videre i et Blowjob….  Så kom min svaghed jo frem, et godt BJ, kræver jo en 69’er – no no, skal du slikke er det ikke med i prisen, det bliver 500Kc=150 Kr ekstra….  Ja men forhelvede så vend dig så jeg kan slikke – og jeg skal nok betale ha ha ha, hun er så sød og sprød, at jeg kun kunne nyde det hun gjorde og smagen af hendes dejlige fisse…  men ingen fingerpilleri, og det havde virkelig bragt mig i den syvende himmel – så nu skulle det være missionær, uha en skøn følelse, og hun nød det… hendes nydelse blev klart forstærket af at skifte til Doggystyle… og min nydelse yderligere forstærket da vi lå i ske, med mig oppe i hende, mens den ene hånd var på hendes bryster og den anden på klitten – og det gav resultat – først hende, men straks efter også stort resultat for mig.

Udseende/krop: 9/10

Massage: 8/10

BJ: 6/10

FJ: 7/10

 

Efter denne nydelse med hende, skulle jeg lige have et glas juice og noget lækker salat fra buffeten (gratis) – og så en tur i den store kogende gryde (Jacuzzi), og ikke mindst det iskolde brusebad efterfølgende – hvorpå jeg fandt mig en velplaceret ”liggestol”, hvor jeg kunne slappe af og nyde synet af de rigtig mange helnøgne piger som vimsede rundt på høje hæle, og ikke var bange for at vise noget som helst. Men der var en del dyre bryster imellem. Jeg fik da af og til besøg af nogle af de søde piger, som ville snakke, 5 min inden de spurgte om jeg ville have massage, hvorpå de ofte forsvandt på et ”nej tak, måske senere” – teknikken er at hvis hun er så sød at du gerne vil snakke videre, så køber man en ladydrink til hende – så er der kampfred i ca 30-45 min, og vi kan snakke uden at jeg har lovet mere endnu. Det handler jo om mine penge, det er vel ingen hemmelighed – og ladydrink er ganske rimelig, jeg tror det var ca 300 Kc = 90Kr, Ja jeg købte en ladydrink til hende den super høje slanke ”blege pige” som jeg havde snakket med i går, lige så jeg var ved at forlade stedet – nu måtte vi have snakket videre…  og jeg startede med at tage fusen på hende, ved at gætte på at hun kom fra det nordøstlige Tjekkiet (hun havde eget polske træk) – det tog kegler, da jeg havde ret. Hendes bryster havde heller ikke været helt billige for hende, men de var faktisk rigtig smukt lavet, med et meget naturligt ”fald/svej”

Efter en times tid snak med hende, spurgte hun for anden gang om det var tid til noget massage….  Og jeg gav hende den udfordring at lave det så fræk som muligt uden at indeholde FJ – den var hun med på….

1600Kc = 480Kr skiftede ejer, og vi fandt en af de små boxe med 1½ madress, hvor man tydeligt kan høre hvormange af naboerne som er ved at komme – frækt hvis man kan lide det.

Hun startede en dejlig B2B massage med mig på maven, som jo var skøn når jeg kunne mærke hendes fyldige bryster op af min ryg – og ikke mindst når hun tilfældigvis lod sin våde fisse glide på og med af min lægmuskel som en lystig snegl i skoven… Hun fornemmede at jeg var tændt, af hende og lydene  omkring mig – så jeg måtte vende mig – og nu gentog hun B2B massagen på forsiden.. inde længe satte hun sig på mit skød, og lod sine dejlige bryster vandre over min brystkasse… jeg tror at hun er tæt ved de 2meter høj, så hun kunne faktisk sidde lige oven på min pik (uden penetrering), mens at jeg kunne sutte hendes nipples. Hun var imponerende til multitasking – firkede fuldstændig fokuseret på at massere min overkrop med hænder og bryster… samtidig med at hendes fisse tilfældigt masserede den efterhånden godt stive pik. Hun kunne godt mærke at jeg blev rigtig godt tændt, så nu flyttede hun over til et BJ, men det var et af de ypperste eksempler på kombineret blow og hand-jobs jeg har oplevet… beklager, det kan ikke beskriver, men skal virkelig opleves WOW, det var så det sortnede… der har ellers kun 3 gange været nogen pige som kunne få mig til at komme ved et BJ.. men havde hun fået lov at køre den igennem, så var den nok gået, men denne gang fik jeg lov til selv at køre den færdig ud over de velformede og velopbyggede bryster. Det var skænt at sænke udmattet ned over hendes krop og mærke hendes hænder nusse, mens at vi udvekslede søde ord og kindkys, tiden var jo ikke gået helt endnu. Hun påstod at jeg havde en sjælden lækker pik, og det faktisk havde tændt hende til et ekstra kinky BJ/HJ – hvormange mon hun siger det til dagligt

Pigen 7+/10

Massagen: 6/10

BJ/HJ: 9+/10

Ude i Sauna-klubben igen, lige lidt afslapning inden af jeg fortsætter til mit næste sted – jeg har nemlig besluttet mig for at AAA-club skal undersøges

 

http://www.aaa-club.net/pricelist/en/i448/ De prøver at give sig ud for at være et af byens finere steder, men til anstændige penge, sjældent kommer noget helt gratis.

Stedet ligger et stykke ude i den østlige forstad, for langt til at gå og for bakket til cyklen, så det skal være med bilen – de tilbyder gratis taxaservice, og det er fornuftigt nok at benytte den facilitet, det er en fed Mercedes de har.

Selve stripklubben er ikke stor, men stor nok – som billederne viser. Men pigerne har ikke noget sted bagved, de ”fylder” heldigvis i klubben hele tiden. Jeg siger normalt at jeg er hensynsfuld-ikke-ryger, men kan godt mærke at den nye rygelov har holdt mig ude af træning – man skal ikke komme her hvis at rygning er et problem, dermed ikke sagt at der er tæt toget, men det kan lugtes. Prisen her er 200Kc=60Kr for den første drink (uanset om det er vin, øl, eller sodavand), det er deres form for entre – derefter følger priserne på websidet. Der er ingen lumske hemmeligheder i  deres priser, det er helt fair. Club-mutter er en yngre frisk kvinde, ser godt ud og med en variant af punker-frisure – og så har hun uhyggeligt godt styr på hvem der er hvem osv, al afregning fra baren, foretages når man går, og ikke noget problem med at man flytter bord når man har været på værelset, der er styr på det – og en anden morsomhed er at alle piger kommer pænt hen og giver hånd og præsenterer sig, når man har sat sig, og skulle der være en pige på rummet når du  ankommer, så kommer hun naturligvis og præsenterer sig når hun er tilbage i klubben – der er jo styr på alt, på en behagelig måde.

Jeg fandt et dejligt sofahjørne, med mit glas Entry-vine, og blev pænt budt velkommen af samtlige piger på skift, med navn.  Jeg lagde specielt mærke til Erica, der var et eller andet naturligt og lækkert ved hende, skjult under noget påklædning som ikke matchede mit indtryk – hun havde et cerise farvet BH-sæt på, hvor der var ALT FORMEGET fyld indbygget i BHen, ud over det havde hun en løsthængende mørk kimono i lidt japansk stil, og hun havde et super sødt ansigt. Jeg sad en halv times tid, med min vin, hvor jeg bare betragtede pigerne og specielt Erica, hun sad bare stille og lyttede til veninderne snakke, og fulgte godt med når en af pigerne var oppe at vride sig omkring stripperstangen, flere af dem gjorde det faktisk rigtig godt – men jeg kunne mærke at jeg måtte bestille en ladydrink til Erica, så hun kom hen og satte sig meget tæt til mig, ja næsten på skødet. Vi snakkede om lidt af hvert, og jeg forstod at hun tidligere havde arbejdet 3år på ”Darling” men det var ret hårdt, både fordi at de pressede meget på med at de skulle danse ”hele tiden” og når pigerne så skulle lave penge, var der mange af dem der var ret aggressive i deres form, så konkurrencen om kunderne var hård, her på AAA var det hele meget mere afslappet og venskabeligt (hun har været her i 7 mdr) – hun er her kun fredag og lørdag i  hver anden weekend (vist weekender efter lige uger), dette er bare et bijob ved siden af hendes normale job – hun træner springheste…… WOW SHIT det skulle hun ikke sige til mig – det tændte mig bare maximalt, hvilket underliv sidder der mon på hende ?? Nu var der kun en vej med hende, og det var at finde et rum, og gerne et med Jacuzzi…. Så vi måtte lige vente, på at det blev klargjort, men imens snakkede vi bare hyggeligt over endnu en ladydrink (en time med Jacuzzi 3400Kc = 1.000Kr) Vi tog drikkevarerne med i Jacuzzien, og begyndte at nyde hinanden, lod fingrene vandre – hun er kun til kys alle andre steder end på munden, men da hun nu havde fået den alt for fyldige BH af, åbenbarede der sig nogle lækre naturlige B-size bryster, desværre med alt for små nipples (som jo ellers tænder mig) en skøn slank og guddommelig pige krop på 24 år, meget velholdt på ryggen af en hest.

Massagen mm i spaen var dejlig fin og nærværende – men svær at beskrive. Men jeg kunne også mærke på mig selv at min krop trængte til mere af hende en hvad var comfortablet i spaen, så vi flyttede ind på den rigtig store madress, mere end 2x2 – velegnet til en trekant !! og her gik vi ret hurtigt i gang med at lege alle de orale lege, og jeg kunne ikke lade være med at lade mine fingre lege med, og det var der heller ingen begrænsning for, så efter at jeg havde ligget i 69er og gensidigt slikket, begyndte min finger at cirkle omkring åbningen mens jeg suttede og slikkede godt på klitten, til gensidig nydelse – da jeg så begyndte at lade min finger arbejde indad, blev jeg helt chokkeret – er hun jomfrue (dumt spørgsmål) – men tænk er at der nogen sinde er bare en lille pik som kunne komme op i denne stramme ride-fisse – VILDT, Men det lækkedes da også for mig først at få et par fingre op, mens jeg slikkede videre, og da jeg begyndte at lade en finger cirkle omkring anus med et let tryk på, så kunne jeg høre at det er noget som tænder hende (jeg er bare underlig, ved at anal sex i alle varianter er kun noget jeg gør med en kæreste – så ikke her)

Jeg må indrømme at hendes snævre fisse både skræmte mig og tændte mig vildt, helt vildt – godt at jeg havde fået taget trykket et par gange i dag, så jeg ikke var vildt hungrende, ellers var det helt sikkert gået for hurtigt for mig.

Ja, hvem er i tvivl om hvad vores udgangs-stilling skulle være med denne ride-pige – WOW en vild fornemmelse – ingen tvivl om at hun var stram, meget stram, men også at hun selv magtede at styre hvor stram, det var dog helt vildt, jeg var bare sendt direkte i den syvende himmel, og deroppe fortsatte vi så vores intime leg i stort set alle tænkelige og utænkelige stillinger, jeg tror at det blev til noget der ligner 20 min i konstant koma, inden at hun hjalp mig på vej med sine fingre til at hun skulle få en ægte orgasme og det var nemlig også lige den sidste dråbe som skulle bringe mig ud over kanten til climax. Jeg må være helt ærlig – ALDRIG har jeg haft så skøn en oplevelse med en GP, som jeg i går havde med Erica

Pigens Udseende(uden tøj): 8/10

Pigens GFE/nærværd: 8/10

Spa Massage: 6/10

Sex: 11++/10 :-P

Tilbage i klubben, var jeg lidt ør i det hele….. og heldigvis var der ikke andre fyre som gik med Erica imens at jeg tog mig en Sprite, og så liveshow. En af pigerne havde noget latino over sig, og ikke fordi at hun var specielt køn og lækker i mine subjektive øjne – men hun magtede bare sine samba-bevægelser når hun var på senen – så jeg smed 1400Kc= 420Kr på bordet til at hun skulle proforme en Full-strip i 15 min… de blev lidt chokkeret, jeg tror ikke at det er noget som sker særligt tit, men det var da frækt, lækkert og ganske morsomt i hele klubben. Iøvrigt kan du godt tager pigen med hjem "på escort, hvis at du magter det" - priserne står også på hjemmesiden, en overnight er bestemt en anstændig pris. 

 

Nu kunne jeg også mørke at jeg var godt brugt og trak mig tilbage til min hotel-lejlighed i nordkanten af Prah

Desværre lå der en privat besked på min telefon, som gjorde at jeg måtte ændre mine planer, og rejse til Danmark næste morgen (afkorte turen med en dag), jeg havde ellers forventet at aflægge besøg hos både K5 strip-club og Showpark-DaVINCI, men det må så blive næste gang jeg passerer Prah.Og denne tur har ikke været forgæves.

PS: I morgen oploader jeg en nærmere beskrivelse af hvad Showpark egentlig er – det er et koncept som ikke lige kan oversættes

Redigeret af legesyg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

SORRY - at den blev lidt meget lang - men det var nu en laaaang dejlig dag :-P,

jeg gør det bestemt gerne igen, men nok med fly, hvis ikke jeg alligevel er på gennemrejse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Mr. Bean skrev, for 19 timer siden:

FJ står normalt for Foot Job. Men jeg har indtrykket af at det står for noget andet i dine anmeldelser?

I Østen betyder FJ altid Fuck Job

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Nille skrev, for 3 minutter siden:

FS er mere internationalt FS = full service

på dansk, ja det er "dansk" :D 

Jeg beklager meget at jeg er så uerfaren i sex......   (eller sex-udtryk)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Nille skrev, for 2 timer siden:

Ingen problem, det skal nok komme :P 

Nille....  vil du da hjælpe mig :-P 

Del dette indlæg


Link til indlæg
legesyg skrev, for 4 timer siden:

I Østen betyder FJ altid Fuck Job

Ok. Jeg troede det normalt bliver kaldt boom boom i Sydøstasien?

Forkorter man det til to bogstaver bliver det til BB, men BB er normalt en forkortelse for bareback (engelsk slang for sex uden kondom). Så man kan let komme galt af sted ved at bruge uofficielle forkortelser. :?

Den mere oprindelige og mere officielle betydning af ordet bareback (bar ryg) er at ride en hest uden sadel.

Inden for sex er det måske mere en kæp(hest) man rider bar... ;-)

Redigeret af Mr. Bean

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...