Hop til indhold
Peter1234

Svendborg i dag lørdag d. 26/3

Recommended Posts

Gæst

Hej Peter

Svendborg er ikke byen der bugner med bordeller,( hvis det er det du har i tankerne ) men der er masser hyggelige steder i byen hvor man kan træffe søde piger, og prøve at kurtisere dem over en drink eller en dans. her kan nævnes: Crazy Daisy, Heidis bier bar, Kahytten, Børsen,og Den Blå gård.her kan du have en sjov aften og måske få en "go sild" i nettet. ;-) Hvis du absolut vil på bordel må du en tur til Odense 8-) Svendborg er ikke den dårligste by at boltre sig i nattelivet.;-)

Knæk og bræk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Peter

Har selv tidligere været hos Sheila Moon i Svendborg. Hun er en rigtig sød dejlig tøs der er nem at snakke med (dansk) og så vidt jeg husker er hendes priser absolut rimelige, men hæng mig ikke op på det.
https://annoncelight.dk/showad/202527

Ellers er der Luna, har læst i en tidligere anmeldelse her at hun også skulle være ganske sød. Men find anmeldelsen her på siden og træf selv din beslutning og lad os høre hvordan det gik.
https://annoncelight.dk/showad/204237

God fornøjelse og få dig noget:

FISSE!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skulle lige til at skrive, at der er piger på arbejde i Svendborg i dag, så man behøver ikke bero sig på kraftige drinks og gameplay i nattelivet for lidt hygge :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...