Hop til indhold

Recommended Posts

Hej Bøje,

Tak fordi du henledte min opmærksomhed på at Tanya er tilbage. Jeg bor på den anden side af København og har 120 km hver vej for at besøge hende, men tager gerne køreturen flere gange mens hun er i Danmark. Bedre anbefaling kan jeg vist ikke give hende - hun er alle pengene værd. 

escortguide.dk/P/tayna-er-tilbage-i-gen-4550345033-24616.html 

Den anden pige på adressen har jeg ikke besøgt

MVH
B

Del dette indlæg


Link til indlæg
  • ja jeg er også vild med tayna, det er længe siden hun har været i dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bøje og JP,

Re Bøje:
Tanya annoncerer jo ikke med kys, men med mig gør hun som noget helt naturligt. Det har måske noget med kemi at gøre, jeg ved det ikke. Spørg hende når du ringer for at aftale tid, eller tag det som en bonus hvis hun kysser med dig

Re jp:
Godt dejligheden er i Danmark igen, men det var noget mindre kompliceret da Tanya huserede i Ishøj, dengang besøgte jeg hende mindst 1-2 gange om ugen når hun var her.

mvh
B

Del dette indlæg


Link til indlæg

ååååååå. på venuslogen var der en anmelder der sagde en lille sjov sag (eller noget som det) jeg besøgte mona som hun hed dengang.

Hun er den gp jer har besøgt mest over 20 besøg, Ålekistevej, amager, hundige og Ishøj hvor billederne er taget, husker hver eneste detalje i lejligheden.

Nej nu kom overskriften en spøjs lille en..

Det vil jeg give ham ret i, vi har lige fra første besøg været girlf. vi kælede og nussede hele vejen, i starten talte hun ikke meget engelsk, men lærte hen af vejen.

har oversat sms så hun kunne svare på mål og vægt osv. et besøg hos mona  er som at givet sin kæreste en go middag i byen og går hjem og knalder.

Vi starter stående, kysser kæler, hun sætter sig på sengen og laver det perfekte bj (øko)  nu vil hun have dig ned at ligge. ligger på hug og sutter og kigger dig

i øjnene, efter rum tid kommer hun i 69 stilling(flere gange på min henvisning)  her kan der godt gå en rum tid min 10 min, hendes meaty puissi bliver så sjaskende våd så man næsten kommer alene på det, når hun så hulkende falder sammen i kramper over min krop, og jeg ikke må røre hende nogle steder!!!! vender jeg hinde om og knalder den lille smukke russiske fisse igennem så godt jeg har lært. Jeg er nok naiv men har spurt hvor mange hun har det med som med mig og hun sagde 5 - 6 kom drenge bliv nr 7 hun er stille, taler ikke meget, er smuk på sin eger måde, jeg er vild med hende, køre også gerne til  karise i morgen!

Har liges skrevet med stegen hun er i dk måned ved mere men det er min hemmelighed efter mange besøg.

vurdering

udseende 7/10

Sex 10/10

Behandling 10/10

Dette er ikke en reklame.

JP

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg også aflagt Tanya et besøg, og må som andre også sande at hun er sgu god.

Bestilte en time og det fortrød jeg ikke.

Vi stod lidt og kyssede, inden hun satte sig ned og begyndte at sutte min pik, mens jeg stod op.

Hun fik lagt mig ned og suttede videre, og om i en 69´er, og hold op, var lige ved at sprøjte og måtte bede hende holde inde, lidt, mens jeg slikkede videre.

Kunne mærke hun kunne li det, og jeg forsatte, og lige pludselig ”kom” hun i et brag, og maste sin fisse ned i hovedet på mig, hun gik nærmest i krampe, og lå og rystede lidt.

Fik lagt hende på ryggen, og trængte i bund, og hun gav sig lidt men begyndte langsomt at kneppe med, hendes ben op på min skuldre så jeg kunne trænge helt i bund, så dan forsatte vi et stykke tid, så kom hun op og ride, det var hun god til, jeg kunne næste ikke holde mig længere, men kunne høre på hende at hun igen kom nærmere en orgasme, hun satte farten lidt ned, lænede sig ned over mig og kyssede mig dybt og inderligt, og ”bang” sagde det og hun kom igen og jeg sprøjtede løs i kondomet. Hun lå lidt oven på mig og pustede ud, og smilte sødt til mig.

I den time jeg var der, sprøjtede jeg 3 gange.

Kan varmt anbefales, men det ligger lidt ude på landet, mindre landbrug så det ud til, med et skilt på vejen, hvor der stod Thai massage

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Hotshot ja ved første besøg bliver man næsten blæst omkuld.

Del dette indlæg


Link til indlæg

jatak en af de helt bedre oplevelser må jeg siger. Helt vildt som hun kan "komme" og det overraskede mig lidt, men da fedt at se og mærke, specielt da hun red mig og kom, der måtte jeg også overgive mig

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

har været på besøg i gl. dage hvor hun nok var kommet så mange gange så jeg kun kunne få hende til at komme ved at slikke liggende, ved ikke hvor meget der er gang i karise ? men i gård var lysten i fuld luge, men hun elsker sex og leverer altid. jp

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...