Hop til indhold
Guest Havnebumsen

R.I.P Havnebumsen

Recommended Posts

Guest Havnebumsen

Havnebumsen kom forleden kørende ud af en øde landevej. Hist hvor vejen slår en bugt lå der en knejpe så smuk. Ja det var lige tidlig nok til en af de grønne men en kop kaffe kunne da bruges.

Havnebumsen gjorde holdt og gik indenfor. Okay fed sted! Der var en del piger og alle iført en beklædning som tiltrak sig øjnenes opmærksomhed. Ikke dårligt! Knap var kaffen blevet serveret før en pige opsøgte Havnebumsen. Hun hed Sonja og havde langt mørkt/ rødt hår en lille fiks sag på 1,50 cm som var vældig hyggelig at snakke med. Inden Havnebumsen nåede at drikke kaffen trak hun afsted med ham HUN VILLE HAVE SEX OG DET SKULLE FANDEME VÆRE NU :cool: milde moses Havnebumsen måtte jo være kørt galt og død af det! Og nu landet i himmelen med en masse smask liderlige englepiger. Skal da lige love for hende sonja englepigen var frisk! Hun fandt hurtig et rum smed tøjet og så var hun ellers klar... Nå men øhhhh goddag og du ser sgu lækker ud der i Eva kostume. Man skal jo ikke lade pigerne vente så Havnebumsen var lynhurtig klar.

hun var lidt en lækkerrøv så skulle lige nydes inden hun tog havnepikken i munden.  Nå ja har da prøvet bedre blowjob men ville da ikke klage. Hun smed et kondom på havnepikken og satte sig op for at ride. Her viste hun talenter som er sjældne. Hun mestrede ridedisciplinen til UG og Havnebumsen kom til endestationen. Ja det var da en fin start på dagen må man sige.

Bad og ud i baren igen. Havde knap landet på stolen før Anika stod parat. Hun ville sgu også have sex :-) jo jo man siger da ikke nej til en kvinde men det var anden gang på godt en halv time en engletøs slæbte afsted med Havnebumsen. Engel Anika var en godt istand husmor på 40-50 år. Ja det skal man da ikke kimse af! De er jo ofte nogle liderlige bæster... Engel Anika var ingen undtagelse! Shit hun var våd og dejlig nusse 69 sluttende af i missionær, ikke dårligt.

Efterhånden var der kommet flere mænd. De blev alle overfaldet af englepigerne der var sex på sofaer i små hyggelige kroge ja faktisk alle steder :-) et fantastisk mandeparadis som er værd at dø for! Havnebumsen fandt en afsides liggende sauna hvor han gemte sig for englepigerne. Ja en lille pause ville gøre godt.

Var nærmest ikke kommet ud af badet efter saunaen inden englepigen  Michelle stod klar. Englepige Michelle var en slank ok lækker blondine. Ja hun ville fandeme også have sex... Nå ja en rigtig mand afviser jo ikke en kvinde! Hun gav et super godt blowjob hvor hun fik havnebumsen til at komme. 

Herefter stod den på noget mad og en af de grønne. Altså et fantastisk sted at være! Bagefter kom  englepige Jenny en tysk moden slank pige over og gjorde sig til. Hun fandt en offentlig sofa beordrede Havnebumsen til at lægge sig. Et kondom på min finger op i fissen imens hun gav blowjob. Hun ville en det bedste og gjorde det faktisk også rigtig godt! Men det blev for pornosexagtig og det virker sgu ikke rigtig. Men vi prøvede da :-) 

Gassen gik lidt af engle Pigerne og det gik ikke længere i samme hæsblæsende tempo. Landede i baren med englepige dida en rigtig flot smuksak. Hvordan hulen en sådan klub havde tiltrukket en pige med hendes visuelle niveau er en gåde! Men klager da ikke ;-) fik hilst goddag og så blev der råbt gruppesex. Milde Moses inden havnebumsen havde set sig om havde didas veninde Lina joinet og de trak afsted med Havnebumsen. Vi landede på et podie med ikke særlig mange mænd men masse af englepiger. Okay det var faktisk ret frækt!!! Uanset hvor man kiggede hen var der fisser og patter, det er jo meget charmerende. De 2 engletøser var nu ret uengageret og det blev mere hånd end blowjob. Havde nu ikke særlig svært ved at komme når man nu var omgivet af alle disse dejlige tøser.

Lidt senere kom englepige Aisha over. Igen en lækkermås man undrede sig over befandt sig her. Fint blow og hold nu kæft hun havde en lækker krop i en doggy. Hun viste hun var lækker og sørgede for at holde ens blik fanget. Lille frækkert!

Engle pige Gaby var næste pige som ville prøve Havnepikken. Hun så ud til at være ked af det og det ikke var den bedste dag for hende. Det er jo altid fantastisk at knalde! Men en pige i sådan en forfatning har man ikke lyst til at forgribe sig på. Planen var egentlig Havnebumsen bare ville lade hende ligge og slappe af og nusse hende. Planen gik skide godt og hun begyndte at smile mere og mere og var meget taknemmelig. Hun havde åbenbart  lyst til at genbetale den varme gestus 10 fold for efterfølgende gav hun Havnepikken en af de bedste varmeste og mest erotiske sutteture som Havnebumsen til dato har prøvet. Ja stikker havnepikken ind i munden på alle de kvinder det kan lade sig gøre på, så havnepikken har da prøvet en del :-) 

Til sidst skulle Sonja lige  prøve havnepikken igen og sige farvel til den. Det blev til et træt blowjob og det var såmænd fint nok.

knejpen hed dolche vita. Et mandeparadis som ikke er for sarte sjæle eller små dengsedrenge!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er pikken død eller blev du taget med fingrene i kagedåsen derhjemme ? Siden du skriver RIP :lol: 

Jeg havde dårlige minder fra Dolce Vita... men det var ikke pigernes skyld, de gjorde det godt nok.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gina Faith skrev, for 55 minutter siden:

I must have died.... 'cause this is Heaven.

Franskmændene kalder det også "le petit mort" :D

 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Har hørt rygter om at havnebumsen er blevet genoplivet blot for at køre galt igen og endnu engang komme i himlen. Er der hold i disse rygter???

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Havnebumsen

Havnebumsen fik efter sigende "kunstig åndedræt" af en Fisse og vågnede op igen

Han er senest blevet set i tæt erotisk samvær med en meget langbenet hamrende lækker Blondine der tryllebandt ham til sengen.

Såfremt døden var indtruffet heraf, ville det være en smuk og ærbødig død for enhver Mand :-)

Men nej Havnebumsen er sgu fit for fight!!!!!!! Skønt vejr til en tur på molen med en kold 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...