Hop til indhold
Thomas86

Francys Mutti

Recommended Posts

Hej, jeg ville lige smide min første anmeldelse, da jeg har luret en del herinde men aldrig selv har smidt en anmeldelse.

Jeg besøgte Francys Mutti i New York. Det var en spontan indskydelse at jeg havde lyst til at mødes med en shemale mens jeg var der, men tænkte at udbuddet måske var en del mere spændende end her i Danmark. Så jeg kiggede backpages igennem på nettet, og fandt frem til Francys. En lækker latino shemale, med store bryster, en kæmpe røv og frække tattoos. Efter lidt krydstjekning på shemalewiki og google, besluttede jeg det skulle være hende.

Jeg ringede og aftalte en tid med hende én time senere, og jeg fik en gade jeg skulle troppe op ved. På gaden til tiden, ringede jeg igen, og fik lige at vide der ville gå 15 minutter mere. Jeg tog en tur rundt om blokken, og ringede igen, og fik adressen og hvor jeg skulle trykke på samtaleanlægget.

Jeg ringede på, blev lukket ind og bankede på døren. Og da døren åbnede, stod er en gudinde! Lange, lækre ben i stiletter, en fornuftig stor pik, en kæmpe røv, tonet krop og store bryster, for ikke at nævne et utrolig smukt ansigt med store Bambi-øjne, kapslet ind langt stort hår, og så stod hun i en net-stocking. Jeg var meget positiv!

Desværre snakker hun ikke så godt engelsk, men jeg blev henvist til rummet hvor vi skulle have det sjovt, og begyndte at tage mit tøj af. Hun kom hen til mig og tvang mit hoved ned til sin pik, hvor jeg skulle sutte den stor og stiv, og det virkede. Efter noget tid bad hun mig lægge mig på ryggen, hvor vi så endte i en 69'er.

Så spurgte hun om jeg ville kneppes, og jeg sagde "Yes!", så hun fandt et kondom, kom creme på og så trykkede mine ben op bag mine øre. Så gik hun igang med at penetrere min stramme røv, men det gik for hurtigt, og jeg måtte bede hende om at slappe af flere gange. Det holdt kun nogle sekunder og så begyndte hun at gennemkneppe mig igen, men kunne ikke komme over smerten, så bad om at jeg kneppede hende istedet. Det var hun også frisk på.

Så hende om på ryggen, give mig kondom på og glidecreme, og så fik jeg ellers lov til at kneppe denne skønne gudinde. Fik endda lov til at optage video af det hele, så jeg altid har et dejligt minde at se tilbage på. Efter noget tid ville jeg se den store røv foran mig, så bad hende komme op i doggy, og der fik jeg kneppet hende noget mere, mens jeg rent hypnotiseret så på min pik køre ind og ud af disse lækre baller, der hoppede op og ned, frem og tilbage...

Jeg spurgte om hun ville komme mig i munden, og det ville hun gerne, så jeg røg om på ryggen og hende ovenpå min pik, så hun red mig til hun kom, og sprøjtede en kæmpe ladning i munden på mig (Tror ikke hun har haft kunder før den dag, med den mængde sæd der kom ud). Så hoppede hun af og begyndte at sutte mig, til jeg skulle komme. Ville dog gerne lige kneppe hende endnu engang bagfra, men efter noget tid gjorde det for ondt på hende, men der var jeg også tæt på at komme, så vendte hende om og kom ud over hendes fantastiske bryster og hals.

Det var en virkelig lækker omgang med en super lækker shemale. Hun var i København sidste år til sommer, og hun siger at hun måske kommer igen i år, så jeg kan kun anbefale at man tager ind og oplever hende i egen person!

I alt vil jeg give oplevelsen 8/10.

Minusserne er at hun ikke kysser, derfor er det ikke rigtig en GFE, men meget porno-agtigt. Desuden var hun ikke særlig tålmodig da hun kneppede mig, hvilket jeg finder lidt utrygt. Og så havde jeg bestilt én time, men var ude efter 45 minutter.

Ellers var det en rigtig positiv oplevelse, og den lækreste shemale jeg har prøvet!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...