Hop til indhold
james2670

Pige til pige/par

Recommended Posts

Pige søges :)

Vi er et par (mand 49 , 95 kg kvinde 52, 57kg) som godt kunne tænke sig dit besøg , det vil være med kvinden i centrum og  manden som tilskuer...Kvinden vil gerne modtage passivt og ikke selv være aktiv , men bare nyde at tage imod .Vi forestiller mig at når du kommer ligger jeg i hun med bind for øjnene, manden vil lukke dig ind og sætte sig i en stol i umiddelbar nærhed.

Hun har et ønske om at du starter med hotstone massage eller lign, du må meget gerne bruge god tid på at massere hele hendes krop.  Du må pirre hende alt det du kan, yoni massage ønskes , gpunkt stimuleres og hun kan også lide at blive stimuleret analt (bare lidt)...Skulle hun ikke ønske at blive stimuleret analt på dagen siger hun fra...

Legetøj må gerne bruges , hun foretrækker at anvende sit eget. Du må meget gerne sende en mail  om hvad legetøj du kunne tænke dig at anvende . Gerne med links , så køber han dette så måske der er en overraskelse for hende her :)

Hun vil meget gerne udvides i skeden og hvis din hånd ikke for stor mærke hele hånden, du må meget gerne stimulere hende med legetøj samtidigt...det vil være dejligt at mærke dig udvide hende, og samtidigt mærke dig stimulere både analt (hvis dagsformen er til det ) , og kunne også være dejligt at mærke din tunge stimulere  klit.

Håber det hele ender i en eksplosion hun sent glemmer :

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...