Hop til indhold
Heinor

Kimy i Rødovre - 9.5/10

Recommended Posts

Jeg var på besøg hos Kimy i går - https://escortguide.dk/P/kimy-jeg-er-tilbage-kun-1-uge-27656.html

Jeg sendte en SMS og spurgte om jeg kunne komme om 2 timer til 30 minutters B2B. Det kunne jeg godt, jeg fik adressen med det samme og fik besked på at sende en SMS når jeg ankom. Fint nok, så har jeg al info jeg skal bruge.

Jeg ankommer til stedet, hun åbner døren, og jeg bliver budt velkommen af et kæmpe smil og et kram. Billederne kan egentlig godt være hende, men i så fald er de gamle. Stadig en meget køn pige. Jeg bliver vist ind i værelset, hvor hun så spørger om hvad jeg kunne tænke mig. Jeg havde godt nok skrevet det i min første besked til hende, men hun ville lige bekræfte mit valg. Fint nok. Jeg giver hende pengene og begynder at tage skoene af. Da jeg rejste mig op og begyndte at knappe skjorten op, svingede hun armene omkring mig begyndte at kysse mig. Hendes læber er bløde og fyldige. Virkelig godt. Hun hjalp mig af med både bælte og bukser mens vi kyssede.

Jeg fik resten af tøjet af og lagde mig på sengen, hvorefter hun kravlede op på mig og begyndte massagen. Først en lille halvhård massage af nakke og øvre ryg, og så kom olien på. Hendes bløde krop er perfekt til B2B massage, brysterne er store og fuldt ud naturlige. Hun gled op og ned af mig i et godt stykke tid, fortalte et par gange at jeg har en god krop og at jeg dufter godt. Så blev det tid til at vende sig om, hun lagde sig på mig og gik straks i gang med at kysse igen, hvilket jeg bestemt ikke var utilfreds med. Hun gik igen i gang med at glide op og ned af mig, og gned både mave og bryster over kalorius, og gik så i gang med et himmelsk handjob, mens hun kiggede mig i øjnene. Jeg kom, hun smilte, og tørrede os begge af. Jeg kunne ikke blive tilbudt et bad, da jeg havde fået 10-15 minutter mere end jeg havde betalt for. Vi snakkede mens vi tog tøj på, jeg fik et stort kram igen, og så kyssede vi farvel.

--

Pigen: 9.5/10 - gamle/falske billeder, men stadig en køn koreansk pige, som er virkelig rar at være sammen med.
Stedet: 9/10 - ikke helt diskret indgang, men heller ikke en specielt trafikeret vej. Pænt og velholdt værelse, sengetøjet lugtede nyvasket, og jeg fik et rent håndklæde at ligge på. Intet at klage over der.
Massagen: 10/10
Afslutningen: 11/10
Samlet: 9.5/10

--

Det er en oplevelse som helt klart skal gentages.

Jeg kan ikke huske om hun skulle hjem tirsdag eller torsdag, men det er i hvert fald i løbet af næste uge hun tager hjem. Jeg har allerede aftalt med hende, at jeg kommer forbi igen i weekenden.

Pas godt på hende. :)

- H

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Er hun slank, som pigen på billederne ?

Hvordan er hendes bryster (faste/slappe/ungpige)?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er i hvert fald ikke mere end 5-7 kg større. Stadig en slank pige. :) Jeg gætter på 1.65 høj, 50 kg.

Brysterne er ikke slappe, men heller ikke de mest faste. Et sted midt imellem.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Ok, der er nemlig ofte flere piger på den adresse på Dam***** Bo****  og  jeg har besøgt en Koreansk pige der forrige uge,

hun var ikke helt slank, og var "ok" - men da jeg var ankommet, så jeg der var en anden slank pige på et af de andre "værelser",

og hende ville jeg nok hellere have mødt - hende jeg besøgte, Op af trappen, til højre - og boede for enden af gangen, på venstre side.

Lyder det som samme pige i har besøgt, eller kan det være den anden pige der bor på samme gang/adresse - men på et værelse på højre hånd sidst på gangen?

Redigeret af TboneDK

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
maximus skrev, for 2 timer siden:

Ikke slank som billederne men heller ikke tyk , koreansk bondepige måske ?

Faste bryster c eller d skål

har  Eva Kjer  allerede fået nyt arbejde ???

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...