Hop til indhold

Recommended Posts

booked 1 times b2b på tlf. hos https://escortguide.dk/P/thai-masaage-valby-wellness-26785.html det var amber som åbnede dören og hold nu helt op hun er smuk og söd og se på, lidt Lolita over hende om man er til den slags og er man pjattet med thai piger som mig exer benene under en. nå dette var min förste (og sidste) b2b, amber havde bare tid en halv time så tog dette med en habby ending 1000 kr. ved ikke helt hvad jeg havde forventet der skulle ske, men jeg bliver bedt om at ligge mig til rette på maven, kan se i spejlet bagude amber tager sit töj af og god damn nogle bryster tror hun havde sin helt egen kö da der blev delt bryster ud wow. masser af olie på kroppen og så blev min krop ellers brugt som sköjtebane. kunne se det i spejlet og fik nästen et grineflip for det var sgu bare for komisk at se på. efter 20 min fik jeg selv be om at vende mig om. brysterne gnedet på maven og bryste og ingen öjen kontakt kiggede bare ligegyldigt ud til siden. hun er utroligt smuk og se på og hj ok men det var godt nok den mest ligegyldige halve time jeg har haft. spurgte om hun osse tilböd sex men det gör hun ikke for det kunne jo ha väret mere interessandt. kommer ikke igen og dette var så min sidste b2b for kan ikke rigtig se meningen med dette. for 1000 kunne jeg have haft sex med anal hos sibel for samme penge eller 2 1/2 times super thaimassage istedet.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
LOVER BY CHOICE skrev, for 4 timer siden:

... for 1000 kunne jeg have haft sex med anal hos sibel for samme penge ...

 

Det lyder spændende! Jeg har søgt efter Sibel, men kan ikke finde nogen, der tilbyder anal. Kan du give mig et tip, evt. et link?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jørgensen skrev, 1 time siden:

Tak for link - hun ser sprød ud! :-P Men der står ikke noget om anal i hendes annonce(?)... Er billederne retvisende?

Full cocktail er inc. Anal.

Hun meget sødere i virkligheden med rn rigtig lækker krop.

Del dette indlæg


Link til indlæg
LOVER BY CHOICE skrev, for 8 timer siden:

Full cocktail er inc. Anal.

Giver jo god mening: cock (pik)+ tail (hale).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...