Hop til indhold

Recommended Posts

besögte https://escortguide.dk/P/dao-transsexual-25974.html i Rödovre, annabelle er osse her, men valgte dao da hun var en lille smule mere feminin. dette er det samme sted som malii og nadie og jeg har stadig våde drömme om malii. dao kysser ikke som malii og nadie gjorde men er en söd og rigtig lille petit ladyboy med en lille pik. jeg er mest passiv men da dao kom, selvom vi havde en aftale om at jeg skulle have ladningen i munden, efter at have knaldet mig i 1 min og kom i kondomet fik jeg jo ta over og hold nu käft det rövhul var stramt det var jo helt vildt. den mindste lille röv kunne nästen have begge rövballer i en hånd. dao fik ikke op den igen og det var jo egentlig det jeg kom efter så kan ikke rigtig beskrive sexen. afsluttede i en 69er med daos slatne pik presset ned i halsen og bollerne i ansigtet og onanerede til udlösning og tömte mig i daos mund. ved ikke om jeg giver dao en chance til eller  jeg får jo pröve annabelle näste gang eller vente på at malii kommer tilbage for det er den mest perfekte ladyboy som findes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder helt sikkert som om jeg skulle have taget sex i stedet. Efter rigtig gode oplevelser med Nadia og Malii og B2B tog jeg det samme med Dao.

Flot pige, men meget lille pik, elendig massage og kysser ikke. 

To each their own, lyder som om Lover by Choice, havde en decent oplevelse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...