Hop til indhold

Recommended Posts

-hun var da rigtigt nok i Køge.

https://escortguide.dk/P/koreangirl-27525.html

Billederne var så langt fra at... Hun var ikke så pæn. ikke fed, men bestemt tyk.

900 for en halv time, tja, jeg besluttede mig til at tge en for holdet, selv om erfaringen fortalte jeg skulle vende om.

Hun var nemlig i det mindste smilende og virkede oprigtig glad for jeg kom.

Hun virker ikke sky eller afvisende for at kysse, men det var ikke lige hvad jeg havde lyst til, så ved det ikke. Jeg bad om et blow og hun startede med at sutte meget stille og roligt og kun bruge fingerspidserne minimalt. Var i tvivl om jeg overhoved kunne komme ved så blød behandling, men ulig så mange andre, blev hun bare ved og ved uden lige at prøve at spille den hurtigt af indimellem. Faktisk afbrød hun kun da jeg bad hende slikke bollerne, hvilket hun også gjorde fint. Da jeg endelig fyrede kanonen af tog hun pænt klatten i munden og fik det hele med. Tørrede pænt lidt overskydende væk og først bagefter gik hun ud og spyttede ud. Bagefter fik jeg lidt ligegyldig massage. Alt i alt et rigtigt dejligt, langt og meget blødt megablæs til 900. Lidt i overkanten i forhold til kbh priser og især i forhold til udseende, men hun virker til gerne at ville mere, så tror måske andre kan få mere ud af hende :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...