Hop til indhold
Dkk67

Vildkatten og Pepsigirl, begge Århus

Recommended Posts

Lige to hurtige herfra.

Pepsi er en moden dame. Billederne er af hende, så der er ikke noget skjult omkring alder og udseende. Hun er meget almindelig og ligetil. Ikke noget pornostøn eller specielt æggende i sin måde at gå til sagen. Til gengæld yder hun hvad hun skriver, svarer på sms relativt hurtigt og holder sine aftaler. Også det med mængderabat! Jeg har intet at udsætte på hendes service.

Vildkatten derimod er lidt sværere at anbefale. Hun havde nogle få dage arbejde på en adresse i midtbyen sammen med en kvinde der kalder sig Amanda. Hun kan være anderledes svær at kommunikere med og man risikerer ikke at kunne få bekræftet aftalen. Hun er åben omkring sin person og fortæller om hvordan sygdom har indflydelse på sin væremåde, fx. evne til at huske. Men hun var ok med sin service og så alligevel lidt den type om hvilken man tænker, at hun nok ikke gør det ret meget bedre for sig selv ved at arbejde med dette her...? Men vi oplever vel tingene forskelligt, så man kan jo selv dømme. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dkk67 skrev, den 10. marts 2016 at 02:33:

Jo, Nordlys 12, det er de to damer jeg håber på anmeldelse af...

Hvis ikke, må jeg jo selv ofre mig ... ;-)

Hey har besøgt Vildkatten nu . Ikke en fed oplevelse . hun har en vagt i stuen man tydeligt kan høre snakke fra det rum hun hygger i . Min oplevelse var at hun tydeligt er på noget og det viste sig også og være sandt da hun efter akten spørger om man kan skaffe piller . Men hendes sutten er upåklageligt .men tydeligt at hun er på noget 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...