Hop til indhold
Just4fun

Skal opleves Emma og Vicki

Recommended Posts

Er lige kommet ud fra et besøg med 2 super hotte piger på Nørrebro. 

Det kan siges kort, det var sku hot!! 

https://escortguide.dk/P/-emma-norrebro-25915.html

Jeg havde meget nemt bestil en 1/2 times hygge inkl. Lesbisk leg med kys og dildo på SMS med Emma. Det skal siges at det er første gang jeg prøver en 3kant så jeg har ikke det store sammenlignings grundlag.

Men hold da kæft hvor det var hot! Jeg fik et hurtigt bad, og blev derefter anvist sengen. Lagde mig på ryggen og nød pigerne kysse og røre hinandens bryster mens der blev kælet lidt for mig, så over i en gang dildoleg fra Emma til Vicki mens jeg kunne røre og smage på begge de dejlige kroppe:razz:

Nu ville jeg også med i legen og fik et super blow af dem begge, og det var sku lige før jeg var eksploderet allerede der! 

På med hætten og på ryggen med den lille Vicki, mens jeg havde "dyret" inde i hende sad Emma på knæ ved siden af og legede med sig selv!!!! 

Pigerne byttede plads, og skiftede kondom, så jeg fik Emma i  doggy, men det blev for meget for holdbarheden og jeg måtte overgi mig.

nogen gange kan man holde et højt tempo i timer, andre gange skal en smuk pige bare kikke og så er det overstået:eek:

skulle jeg prøve en tur mere, ville jeg nok spare op til 1 time og 2 gange!! Og måske instruere pigerne om at være mere aktive med hinanden! Men frækt det var det sku, og det er to smukke piger som man ikke helt fatter man får lov at lege med!!

Redigeret af Just4fun

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...