Hop til indhold
Strejferen

Coco fra "Japan", kan godt anbefales!

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/-new-arrive-japan-girl-100-real-pic-23445.html

 

Aflagde denne lille nette sag et visit i går aftes.

Ved opkald talte hun et hæderligt engelsk og jeg fik som vanligt adressen tilsendt på SMS, opgangen ligger relativt diskret 2 minutters gang fra Sjælør St. og med rimelige parkeringsmuligheder.

Det er hende på billedet og de opgivne data passer fint, dog med den pudseløjerlige undtagelse at hun nu næsten ikke kunne et ord på engelsk (det er simpelthen en call-dame andetsteds der svarer telefonen, laver en aftale og så giver GP'en besked om at der er en kunde på vej!)

Det skal også lige nævnes at hun ikke forstår et ord japansk heller, jeg vil tippe hende til at være fra Kina.

Well, nu var jeg jo ikke kommet for at diskutere vendenssituationen med hende, hverken på engelsk eller japansk, og indbydende var hun da i høj grad, så jeg snuppede en halv times blandet hygge til de annoncerede 900 spir.

Petit, velduftende og spændstig ungpigekrop, berøringsvenlige bryster der underligt nok er blevet forsynet med silliconeindlæg (stadig små og rigtigt flot kirughåndværk iøvrigt)

Ingen tungekys. Trods ihærdige anstrengelser (Strejferens spidskompetance) kunne hun ikke lokkes til andet end tantekys, der dog endte med at være at ganske lidenskabelige anyway.

Hendes øko-blow er KLART over gennemsnittet, det har hun i den grad styr på! Dybt og intenst med små breaks hvor hun lod mig hvile og hyggede om skaftet i stedet, havde det ikke været for de små pauser havde jeg ikke holdt 2 min til den behandling :-)

Hun lader sig kun nødigt slikke, desværre. Ellers er hun præcis så lækker og appetitlig forneden som den slags piger plejer at være, men som skrevet, det overtræder hendes grænser og tilgang hertil begrænses naturligt nok til et minimum.

Om i missionær, stram og dyb ungpigemis der uden problemer tager imod mine 18 cm.

Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Hvis man er til petit og "uskyldige" ungmøer fra Asien er her en oplagt mulighed, hun er her et par uger endnu (ja, vi kommunikerede tegnsprog!) 
 

Coco.jpg

Redigeret af Ledvogter
Gadenavn nævnt

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest TboneDK

Mange tak, hende ville jeg nemlig også gerne besøge, hvis hun var "real" og det lader det til..

Hvordan var hendes behåring, voldsom, eller trimmet ????  (forneden naturligvs, haha)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...