Hop til indhold
Mikkel123

Har nogen prøvet Lucia fra Pussygalores

Recommended Posts

Hej Mikkel

Kan se at det er længe siden, at du har skrevet dette, men jeg håber at du måske alligevel kan bruge lidt hjælp.

Men ja, jeg har været hos "storbarmede" Lucia. Hun er super hamrende sød og meget nem at snakke med! Det er ganske vidst et lille års tid siden, men hendes barm er 100 pct. ægte og super skønne at lege med. Foruden et kæmpelækkert blowjob, er hun også rigtig glad for at kysse - jeg fik hele tornadotungen dengang :-)

Jeg oplevede det sådan, at hun også er vild med at blive slikket! Hun bad mig sågar om at give hende finger samtidig. Hun nød det, men jeg gav hende en ordentlig omgang!

Vi knaldede i et par forskellige stillinger, hun red mig skønt, jeg tog hende bagfra, og i missionær, mens hun stønner længselsfuldt uden at være "pornooverdrevet" og uden at der går Sarah Young støn i den. Det skal lige siges, at da hun vendte sig om på alle fire for at jeg skulle kneppe hende bagfra, kunne jeg ikke lade være med at slikke hende igen, mens hun lå på alle fire. Jeg begravede nærmest mit hoved i hendes super labre mis, mens hun stønnede dejligt. Det var så sindssygt frækt!

Hun er utrolig stram og det er mange år siden, at jeg er kommet i missionær OG med gummi på!!

Sex med Lucia er helt igennem vidunderligt og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste, hvis du er til kvinder med en smule sul på kroppen. Jeg planlægger endnu et besøg!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...