Hop til indhold
serveU

Sylvia, Daugbjerg

Recommended Posts

Sjovt at skulle svare på sit eget indlæg der egentlig var oprettet et andet sted, men kære adm du kan jo flytte det rundt som du synes. Jeg kunne evt foreslå anmeldelser BDSM.

Da der ikke kom meget respons på min efterlysning måtte jeg selv ud og gøre mine erfaringer; Sylvia er bestemt hende der er på billedet, hun har nu helt rødt år og en noget pønere frisure end på billedet. Benene er uendelig lange og lækre. Brysterne er meget små A-B vil jeg tro og man må bestemt ikke røre dem, øv! Til gengæld må man gerne lade fingrene vandre rundt længere mod syd (gi hende finger) Vi aftalte en times dominans og det startede faktisk meget godt, hun er lige tilpas hård efter min smag og stiler krav så godt hun kan, men sproget er en stor hindring. Sylvia kommer fra Polen og taler kun meget lidt engelsk. Efter ca ½ time skulle hun lige ha en smøgpause og igen et kvarter senere kaldte cigaretterne. Hun røg inde i bollerummet og havde ingen kontakt med mig. Det kølede lille Peter så meget af at alt det der var opbygget ligesom fordampede. Afslutningen blev derfor lidt la-la. Man kan generelt sige at kan man tåle røgen og den polske pornofilm der kører på TV-et i hjørnet er Sylvia et godt bud, hun gir sig god tid (fik i hvert fald godt og vel 1 time, og tiden tæller først fra vi gik igang) Sproget er nok den største udfordring.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...