Hop til indhold
HenningBH

Anmeldelse af Ladyboy Sara fra Kolding❗️

Recommended Posts

For et stykke tid siden besøgte jeg ladyboy Sara som hører til i Kolding midtby. Der er perioder hvor hun ikke annoncerer i EB eller andre fora, men er oftest fordi, hun er korte perioder i Tyskland. Selve stedet ligge nede med i Kolding midtby, desværre et ret trafikeret sted, med vaskeri og pizzeria lige over for, men i ejendommen er der flere lejligheder. Jeg ringede på og Sara åbnede op. Sara er en omkring 175 cm. høj slank ladyboy, med ægte langt hår, ret muskuløs og lidt for bredskulderet efter min smag, desuden har hun ingen bryster.  Hun var klædt i en stram latexkjole og højestøvler (som gjorde hende på højde med mig selv). Hun var smilende og imødekommende. Jeg blev vist igennem et køkken hvor der stod thaimad og kogte og ind i et alt for dunkel og mørt værelse. Hun kunne mærke min tøven, hvilket altid får dem til at sænke deres ambitioner (flere gange er jeg gået fra en LB, hvis jeg ikke følte det ville være en okay oplevelse). Jeg spurgte hende hvad det koste for en halvtime, og hun sagde 700,-. Jeg spurgte hvad der var med der, og hun sagde alt. Jeg lod mig overtale, og bad om et bad inden. Igen igennem køkkenet, og ud i et badeværelse. 

Da jeg kom tilbage havde hun gjort sig klar, og havde for ikke ødelægge stemningen helt, beholdt sin BH på. Hun startede med et fantasisk BJ uden gummi, og indbød til jeg kunen gøre det samme ved hende. Jeg bad hende om at tage gummi på, og vi gik i gang, På et tidspunkt kunne hun mærke jeg var mere end klar, spurgte hun hvilken position. Jeg fik log til at tage hende i flere positioner. Hun spurgte også om hun skulle være aktiv, hvilket jeg ikke var klar til den dag. Hendes pik var vel omkring 17-18 cm, men ret skæv! Hun var ret vild, og man kunne både give hende klask i røven og hive hende i håret. Alt i alt en god gange sex med en "LB" som måske mere var en mand klædt i dametøj, hvilket er ret turn off efter min mening,.

Samlet set fra 1-10

Sara: 4 ( høj slank med lille røv, alt for brede skuldre, for høj og havde ingen bryster).

Service: 7 (hvor hun viste hun ville gøre en god figur).

Lokalet: 3 ( ikke særlig inbydende, mørkt, lav seng, gamle gardiner for vinduerne).

Stedet:  3 ( Ligger i Låsbygade i Kolding, hvor der er en del trafik, men i en ejendom med flere lejligheder (ingen tegn på bodel))

Valuta for pengene: 8 ( meget billigt for 30 min. hvor hele pakken tilbydes).

Hjemmeside: Ingen, men kan findes på EkstraBladet og andre Massage/escort sider.

Sig til hvis der andre I skal have anmeldelse om, både thaipiger og ladyBoys/shemales.

BH

"Henning"

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...