Hop til indhold
Jernsvinet

HH Hamburg, da bin ich zu Haus

Recommended Posts

Jeg er ved at arrangere en fællestur til Hamburg med følgende plan:

onsdag morgen 16. marts: afgang midtjylland, hvor jeg kan tage et par passagerer med på vej dernedad - send PB til https://www.eroguide.dk/forum/profile/11084-jernsvinet/

Afhængig af om jeg har passagerer med eller ej og tidsplan i øvrigt, vil jeg køre forbi Fantasy Lounge, som ligger på vejen og læsse dem af der til kl. 1400

kl. 1421 Hamburg Hbf. (Hovedbanegård) for at samle en deltager op, der kommer med toget fra København - send PB til https://www.eroguide.dk/forum/profile/16842-master-g/  hvis man vil følges den vej.

kl. 1500 tilbage til Fantasy Lounge: http://sexclub-hamburg.dk/

hvor entreen ialt er € 100,- (50 + 50,-)

ca. 0100 afgang til overnatning, som jeg vil arrangere senere, afhængig af deltagere og at det er smartest om det foregår på samme hotel - evt. kan vi også tage en gå-tur på Reeperbahn, Herbertstrasse mv. og kigge på gade-, Laufhaus og udstillingspiger mv. - nok ikke så farligt, når vi kommer lige fra Fantasy ;-)

to 17 marts: Flatt99 http://www.flat-99.de/?agecheck=1  hvor entreen kun er € 5,- og vi kan gå igen og køre videre, hvis det ikke lige er så int. og evt. besøge en "rigtig" FKK-klub (Atmos, Romeo, Babylon eller Harmony) samme dag ;-)

Overnatning samme sted, men afgang aftales nærmere undervejs - afhængig af dagsformen.

fre 18: på vej hjemad vil vi evt. besøge P-club i Flensburg, som åbner kl. 1300, € 25,- entre https://www.facebook.com/pages/P-Club/640532405957253

http://en.the-pclub.de/

Afgang tidligt på aftenen, da min ven fra Hamburg Hbf gerne skulle nå et tog til København fra Kolding, men det kan evt. også arrangeres med at køre til Flensburg Bf tidligere på dagen ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige en Up-date:

Planen er ændret til:

mandag d. 14. marts Dolcevita.

Tirsdag flatrate klub pt. er det ikke fastlagt hvilken. Men la Vita i Wallehorst står højt på ønske listen og det samme for klubben i Münster.

To overnatninger  i Osnabruck.

Onsdag: FKK harmony

torsdag: Fantasy Lounge

fredag: evt. stadig P-club eller besøg  inde i selve Flensburg, hvis vi stadig har overskud til mere sex :wink:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opper lige med tråd med at der stadig er mulighed for at komme med eller mødes med os - jeg tager dog afsted allerede i løbet af formiddagen, søndag d. 13 marts til Hamburg, hvor jeg nok tidligt på aftenen, vil være at finde på Fantasy ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Frisk skrev, den 7/3/2016 at 11:23:

Er voldsomt misundelig - men glæder mig til at læse om turen :-D

 

Nok lidt sent, men her kommer lige en "hurtig" opsummering:

Ankom søndag sidst på eftermiddagen til Fantasy, hvor de har lavet lidt om, så håndklæder nu ligger parate i skabet.

Der var ikke særlig mange mænd til stede, men de fleste af pigerne var søde og rare - kun Amira, en ny og meget flot ung pige, ignorede mig en del, så jeg tilsidst bare satte mig over til hende og forsøgte at føre en samtale - men hun virkede noget underlig, sad og sang lidt for sig selv og virkede noget uinteresseret - så jeg tilsidst bare tænkte at det skulle være løgn og inviterede hende med ovenpå. Den var hun uden større interesse med på, men det lykkedes da at få en rimelig oplevelse ud af det og få hende med på lidt pirringssvensk.

Så var det noget sjovere og mere GFE at tumle lidt med Monika.

Maja havde også flere gange vist interesse - hun er måske ikke helt min type, da hun er lidt overvægtig, men hun var rigtig sød og alligevel nok den som gav mig aftenens bedste GF6 oplevelse.

Der var godt nok noget dødt i klubben og jeg skulle også have checket ind på mit hotel bag Hovedbanegården, så jeg sluttede lidt tidligt. Fik booket ind og kørte med elevatoren op til værelset hvor vinduet til min skræk stod åbent og der var noget koldt på værelset - nå jeg fik lukket vinduet og skruet op for varmen - underligt at de ikke gør det på forhånd, når man har booket et værelse?  Tog så lige en hurtig spadseretur rundt om Steindamm - men det var nok for koldt for de fleste piger - kun en lidt ældre stod i en trappeopgang og tilbød Anal - Nej tak, det var sgu for koldt at få lort på pikken - og selv om det var koldt, var den nok ikke blevet stiv alligevel ;-)

Checkede lige Hovedbanegården lidt ud og fandt vist den kaffebar, der havde de billigste croissanter med marcipansmag og fik også en kop kaffe, inden jeg vendte tilbage til hotellet, hvor der nu var begyndt at komme lidt varme på - men hellere sove med tøj på, end ligge og fryse.

Næste dag var det tidligt op, ned på banegården og få endnu en af de gode crossanter med marcipansmag - og nu var den friskbagt :)

Så afsted tidlig mandag formiddag mod 53.369383,9.8017055  sydvest for Hamburg, hvor der er en P-plads og en McDonalds for at mødes med Liderligfyr og Oralis Voluptatem til fællestur på Dolce Vita http://www.partytreff-dolcevita.com/

hvor vi ankom lige til åbningstid. Efter omklædning og brusebad kom jeg snart i snak med Gaby og Aylin http://www.partytreff-dolcevita.com/girls/aylin.html

Jeg var mest interesseret i Gaby, men på en eller anden måde kom Aylin til min irritation også med på værelset - jeg bryder mig egentlig ikke om 2 piger og havde lidt udtænkt at jeg ville have haft en solotur med Aylin senere - nu generede det mig noget af at hun sad ind over mig og med sine ellers flotte bryster dækkede for at jeg kunne se det jeg havde glædet mig mest til: at se Gaby med munden forkæle mit stive jern - det blev nu mere og mere slapt og jeg sagde snart tak for kaffe. Selvom Aylin nok var en af dagens flotteste piger, havde jeg senere alligevel ikke lyst til hende.

Michel en lidt moden Milf, var dagens overraskelse, da jeg fik lov til at give hende en heftig orgasme ved at gnubbe hende blidt på skamlæberne - så ud til det var noget hun længe havde trængt til ;-)

Klokken var efterhånden blevet ud på aftenen, og vi havde endnu ikke booket ind på hotellet og jeg ville gerne have en sidste tur og opnåede først lang om længe en tur med en pige - hun gav så, i modsætning til de fleste andre af pigerne, god tid - så I bilen måtte vi lige ringe til hotellet http://www.hotel-neustadt.com/hotel_osnabrueck.html

og undskylde at vi blev lidt forsinkede - de ville så ligge nøglerne i et udhængsskab - men vi nåede nu stedet inden receptionisten gik hjem.

Hotellet er ikke det mest moderne, men det er billigt og morgenmaden er includeret. Deres W-lan (internet) kunne dog godt være noget bedre - og så forstår jeg ikke, hvorfor de ikke også havde skruet op for varmen, når vi havde booket på forhånd og de vidste vi ville komme/alligevel skulle betale for værelserne - nå, men jeg kendte jo turen og hoppede endnu engang i kanen med tøjet på - det havde dog været rart med en sød lille sengevarmer - så kunne man have fået varmen på 2 måder - men lidt den omvendte verden at rende rundt hele dagen kun iført et skotsternet lændeklæde - og så sove med tøj på ;-)

Tirsdag var det så videre til: http://www.pauschalclub.de/muenster/home

Desværre misede vi afkørslen, men Oralis havde bemærket en vej op fra rastepladsen lige nedenfor klubben - og det er faktisk noget nemmere og kortere at køre til og fra klubben via tilkørselsvejene fra rastepladserne - kræver bare lige at man er lidt fræk, da disse veje egentlig kun er til leverandører og ansatte - især på hjemturen kunne vi have sparet en lang omvej, da den rigtige tilkørselsvej var spærret pga. vejarbejde.

Klubben er måske ikke så stor, men det gør den bare mere intim og hyggelig - og i modsætning til Dolce Vita og flere andre steder havde vandet i swimmingpoolen en behagelig temperatur - ellers synes jeg disse swimmingpools, hvor man alligevel ikke rigtig kan svømme, sagtens kunne undværes og bare er en overflødig luksus, som sjældent bruges. En af pigerne som ikke var på arbejde - og som jeg først havde antaget som en slags rengøringsassistent, da hun ikke lignede en "working girl" og heller ikke var shinet op, hyggede sig dog vældig i poolen sammen med en fyr, hun åbenbart kendte godt.

Jeg startede ud med at få en hyggelig snak med Annabelle: http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/annabele, en smuk mørk pige (billederne yder hende slet ikke retfærdighed, da hun ikke har make-up på). Hun inviterede mig sog snart på Zimmer. Her har de så et mærkeligt system med jetoner, som gør at pigen først skal vise dig ind på værelset, hvorefter hun forsvinder og afvente at barpigen har tid til at give hende en jeton, før hun endelig kommer igen og det sjove kan begynde. Jeg havde en god session med Annabelle - desværre uden at få udløsning, men jeg havde jo allerede været på galej 2 dage i træk - og så lang var sessionen altså heller ikke, men jeg blev da varmet lidt op - så da, jeg efter et bad, kom ovenpå og forstod at Alex http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/alex og Luisa http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/luisa manglede deltagere til deres show, fik jeg lyst til at melde mig og stillede mig hen til sengen, så de på skift kunne give mig et heftigt blow-job og  virkningen udeblev da heller ikke og jeg endte med at skyde den af i munden på Alex, mens flere mænd rykkede ud på kanten af sofaen og tættere på for bedre at kunne se :shock:

Annabelle fortalte senere at Alex var Queen of the club og af og til tjente € 800,- på en dag - og hun var måske også lidt skuffet over hun ikke havde kunnet give mig udløsning - men så tog vi revanche lidt senere.

Cindy http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/cindy

en en mørkhåret moden kvinde fra Tyrkiet, som jeg bare måtte lege lidt med, desværre havde hun lidt for hårde kunstige bryster, men ellers var hun da en dejlig pige, som jeg tog flere ture med og som spurgte lidt til, om hun kunne komme til Danmark og arbejde - jo, det kunne hun måske godt - i min seng ;-)

Det må åbenbart have rygtes blandt pigerne, at jeg er rimelig veludrustet - ihvertfald viste Natalie fra Polen  http://www.pauschalclub.de/muenster/girl/natalia

mig nogen interesse, da hun gik forbi i badet, så jeg synes måske hun havde fortjent en special - og hun er da også en rigtig sød pige, selvom hun måske ikke er den kønneste - men hun gav en rigtig god oplevelse og senere blev min sidste tur da også med hende ;-)

Igen overnattede vi på Hotel Neustadt i Osnabruck - dejligt at have det samme hotelværelse flere dage i træk, så man bedre kender forholdene og får lidt rutiner - og nu havde jeg jo også fået værelset varmet op. Næste morgen var det ellers tilbage ad motorvejen mod Hamburg, hvor Oralis og Liderligfyr ville være til åbningstiden på Harmony. Jeg skulle først senere på Hauptbahnfof mødes med MasterG, så jeg fik lidt tid til at købe lidt ind i Bauhaus på vejen.

Ikke så langt fra Hauptbahnhof - nærmest lige bagved ligger Club Frivol på Steindamm10 http://www.clubfrivol.de/index.php  så, der startede vi med at tage hen - men nok lidt for tidligt til at der rigtig var action - der var ihvertfald kun en noget kraftig pige, der hed Anna til stede - jeg kendte hende fra tidligere og vidste hun var rigtig sød, så da jeg bemærkde at hun fik en bakke og et håndklæde udleveret (signal til at der nu vil ske noget), skyndte jeg mig at sige til MasterG at nu var det med at følge med strømmen - og hun fandt da også hurtigt et rum - men uheldigvis det mørkeste rum, hvor hun først ordnede en mørk fyr - ja, det kunne næsten ikke blive mere mørkt :roll: - men da han var færdig og der ikke var andre udover os, sprang jeg jo til. Master G gik dog igen, Anna var måske ikke lige hans type, men så var vi alene og kunne rigtig hygge os - og det virkede også til at hun nød det.

Jeg havde allerede vist MasterG lidt rundt, men nu kunne jeg ikke finde ham og gik selv en rundtur i det skøre hus, jeg så så en fyr gå ind i skumbadssaunaen - lidt specielt at se ham lave et spor ind igennem skummet. Så kom der lidt efter en anden fyr, som også gik derind, så da jeg på vej derfra igen mødte MasterG, syntes jeg også vi skulle prøve - men da vi så kom ind i rummet, var de 2 fyre allerede gået igang med at humpe hinanden (klubben er normalt en klub for homoer), så vi skyndte os ud igen og blev vist uden at sige det til hinanden enige om at vi hellere måtte komme videre og tage på:

FKK Harmony http://www.saunaclub-harmony.com/

hvor Liderligfyr og Oralis allerede opholdt sig. Liderligfyr så dog noget mat ud og havde til min forundring kun været på Zimmer en enkelt gang, men Oralis så noget mere ud til at være i sit es - dvs. vi så nu ikke så meget til ham - og snart tog de dog også begge hjemad, så vi nåede desværre ikke rigtig at snakke med dem.

MasterG var vist noget benovet over alle de smukke piger, men vi skulle jo lige se udvalget lidt an og satte os i baren. Snart kom der dog en heftig blondine med brede hofter, pornopatter og med tatoveringer langt op og ned ad halsen over og begyndte at ligge an på mig, selvom jeg hverken er så ung, høj eller flot som MasterG. Jeg bemærkede dog på MasterG´s lange øjne at han ikke var uinteresseret - og jeg havde også hørt lidt om hans girlpræferencer - så jeg forsøgte først lidt diskret, senere mere tydeligt at antyde overfor hende at det var MasterG, hun skulle interessere sig for - og det bar da også hurtigt frugt og de røg på Zimmer.

Jeg havde istedetfor haft øjne for en lækker mørk pige med nogle gevaldig frække forlygter og brystvorter, der bare sagde spar2. Hidtil havde hun stået og konverseret en midaldrende mand - men så gik han heldigvis og hun må have bemærket at jeg havde kigget hende ud, for nu kom Savanna fra Namibia http://www.saunaclub-harmony.com/girls/savanna.html over til mig - og aldrig har jeg da mødt en mørk pige med mere perfekt chokoladeagtig hud - lige til at spise og jeg nød hendes GF-selskab ovenpå i en hel time, hvorunder jeg fik hende til rigtig at blive tændt og både sitre og gispe efter vejret. Svært at sige om det var skuespil, men hun virkede ret begejstret og sagde bagefter at hun ikke havde haft "a real big dick for a looong time".

Nicole http://www.saunaclub-harmony.com/girls/nicole.html kunne åbenbart huske mig, selvom vi blev enige om det var 3/4 år siden, for hun kom med et stort genkendende udtryk i ansigtet over og satte sig hos os i sofaen. Men jeg var jo lige blevet udpumpet af Savanna og syntes ikke hun skulle spilde sin tid på mig - og det tog hun mig heldigvis ikke ilde op og kom da også noget senere med et underfundigt smil på læben hen til mig igen og og med et sigende blik mod loftet, spurgte om vi skulle.......? - og det skulle vi. Syntes måske hun og flere af de andre piger virkede lidt blege - og så havde hun måske fået lidt bredere hofter? Men ellers helt OK oplevelse og jeg tog også en hel time med hende.

MasterG havde på min opfordring også haft lidt kig på Nicole, men så kunne han ikke finde hende og havde istedet fået kontakt med endnu en overtatoveret pige, så da vi begge havde fået stillet vore lyster, tog vi relativt tidligt ind til vores hotel på Reeperbahn, så vi også kunne nå en kort godnatrunde der: Grosse Freiheit, Herbertstrasse, mm. og få en godnatbajer på et hyggeligt værthus, hvor der var særdeles roligt - men den havde vist været høj dagene forinden, hvilket afspejledes i de store stabler med borde og stole udenfor, hvor vi med nød og næppe undgik de værste sharks.

Vi boede på AO på Reeperbahn https://www.aohostels.com/en/hamburg/?gclid=CLfro6T-4MsCFbQV0wodIZMHjQ - dejligt nemt, selvom det kan være svært i bil at finde porten ved siden af en stripbar ind til hotellet og det er med at holde tungen lige i munden, når man skal op på deres P-plads. Deres morgenmad plejer ikke at være noget at råbe hurra for, men heldigvis ligger der en selvbetjenings bager lige nedenfor og man kan sidde udenfor og nyde kaffen, mens man ser på folkelivet.

Vi skulle have formiddagen til at gå og da der ligger et meget berømt vokskabinet på Reeperbahn: http://www.panoptikum.de/de/besucherinfo-preise-zeiten

som jeg kun har besøgt en gang for mange år siden i min ungdom, da jeg tog den på stop rundt i Europa og boede på Jugendherberg, syntes jeg det var et udmærket sted at få lidt af tiden til at gå. Sjovt nok reklamerer de ikke med det, men de har faktisk samtidige figurer fra starten 1940erne af nogle af de mest prominente medlemmer af nazi-toppen - incl. Hitler himself - den figur syntes jeg dog ikke var så vellignende eller velskabt - andre af de mandlige figurer burde måske også lige besøge en herreekvipering - ja, OK - Olivia Jones Olivia-Jones.jpg  ville nok betakke sig.

Vi ville også gerne have besøgt: http://www.eroticartmuseum.de/

Men der var lukket, selvom der ifølge hjemmesiden skulle være åbent? - men mener at der på døren stod at der kun var åbent om aftenen - så vær forberedt på at gå forgæves.

Men på Fantasy Lounge: http://sexclub-hamburg.dk/ er jeg endnu aldrig gået forgæves - og også Gungner havde fundet derhen ;-)

så vi havde en hyggelig eftermiddag og aften sammen, bortset fra at varmesystemet åbenbart var gået ned, så det var lidt halvkoldt og vi måtte ofte af og til sammen med enkelte af pigerne frekventere saunaen for lige at blive varmet lidt op igen. Der var heller ikke så mange mænd i klubben til at varme pigerne, så vi havde næsten frit slag, men enkelte af pigerne - f.eks. Monika holdt til især Gungners fortrydelse lidt tidligt - det gjorde vi andre nu også pga. krudtmangel - men jeg nåede da lige at lokke Jessi fra den Dominikanse republik til at hænge mig op på spankingkorset og give mig en fræk omgang med svensk, fransk og spansk pirring.

Kort forinden havde jeg overværet et kort intermezzo mellem hende og en af gæsterne, som åbenbart havde bagt på hende et stykke tid, men som så havde valgt en anden pige for næsen af hende - nu kom han så og ville have en tur alligevel - og det var hun blevet noget sur og fornærmet over, men hun tog ham da med et arrigt udtryk til nåde. Efter min seance på spankingcrosset, foreslog jeg hende at hun skulle have inviteret ham derind, bundet ham fast og givet ham en omgang, så han kunne lære næste gang at behandle pigerne med større respekt.

Jeg har nu engang selv gjort noget lignende, men det var fordi Paula tændte en smøg, selvom jeg lige havde spurgt om hun ville med ovenpå. Senere tog jeg nu alligevel en tur med hende og fik lov at slikke hende til en dejlig orgasme :)

På vej i seng ville vi have lidt at spise og valgte på Reeperbahn en typisk tyrkisk takeaway/spisested overfor hotellet, hvorfra vi kunne betragte nogle af gadens løse fugle - eller skal vi kalde dem gribbe, når de slår kløerne i uforvarede mandfolk. Jeg gik en runde alene senere og især to af pigerne var meget vedholdene og spurgte om jeg ikke trængte til sex og 2 piger, hvorpå jeg måtte fortælle dem at jeg ikke brød mig om 2 piger og allerede havde haft sex 5 gange - nå - men, så skulle jeg da have 6. gang med dem - NOT.

Desværre måtte MasterG pga. arbejde med et tidligt tog tilbage til København, derfor kom han ikke næste dag med på P-club http://en.the-pclub.de/  hvor jeg havde udtænkt endnu en rigtig fræk tur med Kamelia - men det blev desværre lidt en fuser - måske fordi hun var skuffet over jeg kun valgte 20 min?

Nede i baren igen, kom Jessie dog snart hen og trøstede mig. Hun viste også lidt interesse for jernet og interessen syntes gensidig, da hun frækt med hånden pillede lidt under det rejste telt: "See he likes me", så vi røg efter endnu en del tålmodig overtalelse snart på et hyggeligt Zimmer, hvor hun lagde op til den helt store tur og spurgte; om vi ikke skulle tage en hel time og udvide med kys - og det må jeg sige var alle pengene værd, da hun virkelig gav den gas, kyssede som en drøm og gav GF6 oplevelser i stor stil, så jeg blev nødt til at forlænge 1½ time ialt - men det er altså sjældent man møder en mørk pige, der både har store bløde naturlige bryster, der ligger sig perfekt om mit stive jern og en smal røv - og som ikke mindst, i modsætning til mange mørke piger, ikke har noget imod at man stikker den helt op og stadig ser godt ud, selvom hun er en moden Milf på ca. 40 år. Bagefter var hun også ved at nævne noget om, hvordan det ville se ud om vi slog pjalterne sammen :)

En virkelig god afslutning på en lang sextur, selvom besøgene på P-club og Harmony ødelagde mit budget for hele turen.

PS. er netop ved at planlægge en ny tur 20. - 24 april, men kun til Hamburg - send evt. PM.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...