Hop til indhold
Gæst

Jenny fra SD

Recommended Posts

Gæst

Efter at have læst om de GB Jenny har afholdt, blev jeg nødt til at opspore hende, jeg fandt hendes profil på SD og skrev til hende..  Vi fik en aftale i hus efter en del planlægning, da hun kun har få tider hun kan.. Men det var det hele værd, hun er en drøm af en pornoprinsesse..;-) hun har sku styr på det sex pjat.. Jeg gav 1800 for en times tid med anal og frække afslutninger ud over hende og hun kan sku godt sutte den op igen efter man er kommet, verdensklasse blow til roden.. ;-) men er du til model tynde piger er hun ikke for dig, hun har former og store bryster..:-) dejlige private omgivelser.. Helt klart en fed oplevelse.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Helt enig.. :-) jeg har booket en aftale med hende og hendes mand til en fræk trekant, det er jeg meget spændt på.. :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Som lovet.. :-) jeg ankom til deres hus som aftalt, manden lukkede op, og inviterer mig i stuen..  Jeg bliver budt på øl og vand.. Han er rigtig flink og man kan mærke han har erfaring, så kommer Jenny ned til os i en fræk lille kjole og hæle..;-) hun giver krammer og sætter sig mellem os i sofaen, vi begynder at pille ved hinanden og kysse, så sørger hun om vi vil smide tøjet.. Så går det jo sin gang og det er piv frækt sex med blow til roden, analsex, smæk i numsen, hendes mand gik hårdt til hende så det gjorde jeg også, vi fik hende til at sprøjte, så blev der en lille pause vi tog lidt at drikke, troede faktisk at vi så skulle til at komme ud over hende, men hun kigge op på os og sage "jeg vil gerne have mere pik" det var sku frækt..;-) de er begge to søde, erfarende og piv frække.. Det bliver et stort "ja tak" fra mig.. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...