Hop til indhold
GrønKBH

New New in Copenhagen Amager New New - nogle der har erfaringer med hende?

Recommended Posts

Guest Tatra

Nu skrev du selv at du er ny, så som gammel vil jeg give dig lidt hints.

Første reaktion: No way! Billederne ser for kunstige ud.

Dernæst: Se nøje på billederne. Ser interiør, gardiner, møbler m.v. dansk ud. Ikke meget. Og dog kunne jeg blive i tvivl ved billede 14 og 15. Gulvet kunne godt være dansk parket i stilen. Og på billede 15 ser man hjørnet af en stikkontakt, der KUNNE være dansk. Og på billede 16 er en radiator, der MÅSKE også kunne være dansk. En nøjere gennemgang afslører dog på billede 5 at stikkontakten nok alligevel ikke er dansk. Og den der blå lænestol er absolut ikke dansk i stilen. Nu ikke fordi dansk eller ikke dansk er altafgørende, men hvis man kan se at billederne er taget i DK kunne det tale til pigens fordel, at hun rent faktisk er eller i alt fald har været her.

Næste trin er for mig google. Slå op på google billeder og træk billederne derhen. De første 3-4 ingen hits. Men derefter masser. Lige først blev jeg snydt da et hit kunne tyde på en spansk escort-site, men da alle de andre mange hits er billed-opsamlings-sider fra heler verden er der ikke noget der tyder på at det er ægte brug af pigens billeder.

Havde google ikke givet resultater var jeg fortsat med tineye.com.

For mig er konklusionen: Det er næsten helt sikkert ikke hende du vil møde. Men måske møder du en ANDEN sød pige. Men kan lige så godt være en handlet østeuropæer, specielt set i lyset af at prisen også er i den lavere ende. At hun ikke er min type er en ting, men alt dette ville være absolut no go for mig.

Held og lykke på din vej i denne verden.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...