Hop til indhold

Recommended Posts

http://www.saendee.dk/ 

 

Besøgte det her sted i fredags i sidste uge da jeg godt kunne bruge lidt massage, jeg kom ind af døren og kom ind i et rum, der var pisset koldt ! jeg lå og rystede.

hun sagde til mig at jeg skulle smide alt tøjet og ligge mig på maven, ligsom alle andre steder, vi aftalte ingen pris, for jeg tænkte at det ville koste det samme som alle andre steder nemlig en 1000 kr for massage + ekstra.

 

nå men hun gik igang med og massagen og hun kom ikke rigtig nogen vejene da hun gik rundt om mig 4 gange ! og masserede mig de samme steder hele tiden, og d ajeg skulle vende mig om, blev jeg ikke tøret af med et håndklæde eller noget, her spurgte hun så om jeg ville have ekstra og jeg spurgte hvad det ville koste med det hele, og hun sagde 1400 kr !! 

 

WHAT !! 

 

så jeg sagde nej tak og betalte 300 kr for massagen og gik.. kommer ikke igen da. 

jeg holder mig til Yupin, 1000 kr for en time massage og fuldpakke bagefter ingen hast der, og så er hende den unge jo meget sød.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest razorfiend

puhaa 1400 er ret dyrt, men hun er også pæn. Men TBF hvis det er real sex man vil er escort/massage klart bedre - i den forstand man får mere "bang for the bug" (pun intented) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Venner 

Er ny herinde men var forbi det omtalte sted dog uden at have læst ovensående anmeldelse dette var heldigt da jeg havde en super god oplevelse ;-)

Jeg blev masseret af en ung pige på ca 25 år ikke kraftig men heller ikke spinkel med et par dejlig faste bryster.

Hun fortalte hun var ny på stedet og at hun kun skulle hjælpe til i en kort periode.jeg forstod det som værende resten af feb.

Efter massagen der var super med en del " drillerier" blev jeg tilbudt hele pakken 1000 ink. massage og bad.

Jeg kommer med statsgaranti tilbage...........

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest razorfiend

Jaja er tilbage i Thailand, hende nåede jeg ikke at komme hele vejen med, men var der i går og prøvede "San" som er en mellem aldrende damen med tatooes, store men hænge babser og føde mave med tatoo på. 

Massagen var ikke fantastisk, men "San" var til gengæld rigtig sød, og meget tilmodig (det var en af de dage hvor lillemand ikke helt var med på hva sku ske) 

1000 for B2B, med sut og sex. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...