Hop til indhold
Gæst

ZESTRA - er der nogen af GP-rene, som har testet produktet?

Recommended Posts

Gæst

... hvis andre herinde har erfaringer med produkter, er i selvfølgelig også velkomne til at melde ind... - er blot nysgerrig ift., om det har den ønskede/forventelige effekt...

reklame fra nettet:

Kniber det med sexlysten? Har du svært ved at få orgasme – eller måske udebliver den helt. Det er slut nu! Zestra Essential Arousal Oils er en creme, der forbedrer din lystfølelse og din seksuelle tilfredsstillelse – og den kan også have virkning på din kærestes udbytte af samlejet.

Sådan virker Zestra
Cremen skal smøres direkte på din klitoris og skamlæber – brug fingerspidserne, eller lad din kæreste bruger fingerspidserne, du kan jo lige så godt for mest muligt ud af oplevelsen.

Efter 3 til 5 minutter vil du kunne mærke en prikkende og/eller varmende fornemmelse. Nogle kvinder har også oplevet, at deres kæreste oplever større seksuel tilfredsstillelse, når de dyrker sex efter at have brugt Zestra.

Cremen har virkning i op til 45 minutter, og du kan bruge den lige så ofte, du har lyst og behov.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...