Hop til indhold
DenSultne

Mit andet 2. GP besøg - Fernanda

Recommended Posts

Der er en række anmeldelser på Fernanda (link) allerede, men har nu alligevel lyst til at komme med én også - så håber det går, og I finder den brugbar :D

Dette er kun mit 2. GP besøg, og lidt under en uge efter mit første GP besøg, hvor jeg havde besøgt Valeria. Mens jeg efter besøg hos Valeria, gav hende en udmærket anmeldelse, og generelt synes det havde været et fint besøg, kunne jeg stadig ikke ligge følelsen fra mig, at jeg kunne få en meget bedre oplevelse - og det må man sige jeg gjorde! :D

Jeg kiggede primært på escortguide, og når jeg fandt en pige der virkede spændende, så tjekkede jeg anmeldelserne herinde, og der var en, som der gik igen med positive anmeldelser - så valget faldt hurtig på hende. Jeg valgte hende især også, fordi jeg denne gang ville have græsk med i turen, og hun fik flot omtale, når det kom til dette :)

Hun holder til i Vanløse - gåafstand fra Vanløse st. Jeg ringede til hende onsdag, og aftalte en tid i aften. Hun var flink i telefonen, og kort efter fik jeg en sms med adresse. Jeg skrev så i dag et par timer inden, for lige at bekræfte at jeg kom, og hun bekræftede også.

Jeg ankom til stedet et par min før aftalt, og valgte at ringe til hende, da det virkede til eneste måde at komme ind i bygningen. 3 forsøg og hun tog den stadig ikke, og jeg blev lidt nervøs for, at hun havde glemt mig. Jeg valgte derfor at skrive en sms, og fik svar med det samme, at hun var 2 min forsinket - helt fint for mig, da jeg jo egentlig var kommet et par min før. Jeg blev derefter inviteret indenfor et par min over vores aftalte tid.

Sted og modtagelse

Stedet er en pænt og vedligeholdt, hvor jeg blev modtaget i døråbningen af en lækker tøs, der var iført stramtsiddende rødlig kjole. Jeg blev hurtigt ført ind i et pænt soveværelse, hvor der var en behagelig dæmpet belysning og god varme (meget rart i denne vinterkulde). Hun startede ud med lige at give tegn på, at man ikke skulle tale alt for højt, da der vist er andre i blokken. Hun spurgte mig, om hvad jeg havde lyst til, og jeg sagde 30 min med anal - 1100 kr. Det blev hurtigt overstået, og jeg begyndte derefter at klæde mig af, og det samme gjorde hun. De andre anmeldelser rammer rimelig godt med hendes udseende. Hun har gode bryster, og er muskuløs, men ikke så hun begynder at fremstå mandigt overhovedet  - stadig dejlig feminin og smuk. Hun spurgte om jeg havde lyst til noget at drikke, hvilket jeg ikke lige havde på det tidspunkt, og hun kom derefter over og begyndte at kysse dejligt og med indlevelse et kort øjeblik, hvorefter jeg bevægede mig over til sengen - vi havde lidt småchat og grinte lidt, og jeg mærkede der var en god kemi. Jeg lagde mig på ryggen i sengen, og kunne se mig selv i et spejl i loftet. Nu startede showet...

1. Halvleg

Hun lagde sig mellem mine ben, og begyndte på en omgang blow uden gummi. Det var virkelig godt, og dejlig vådt. Hun har rigtig gode læber, synes jeg. Hun tog mig stort set til roden, og begyndte at give selve skaftet og bollerne en tur også. Hun spurgte derefter, om vi skulle 69, hvilket jeg var max klar på. Så inden jeg så mig om, havde jeg en lækker stram røv og smuk mis lige i fjæset. Hun fortsatte, mens jeg begyndte på mit. Mens jeg slikkede hende, fik hun også lige en finger i røven, mens den anden gik i gang med hendes klit. Jeg forsøgte også at give hende fingr i hul 1, men i mellem sin sutten sagde hun noget om klitten, så enten var det no no, eller også ville hun bare mere have på klitten - det var fint nok for mig.

Jeg kunne mærke, at vi skulle videre, hvis jeg ikke allerede skulle komme under 69. Hun fik hurtigt sat gummi på, og spurgte mig, hvordan jeg ville have det - lad os starte med lidt ridning sagde jeg. Det var virkelig godt, hvor der var god øjenkontakt, og efter kort tid var vi godt i gang med kyssene igen, mens hendes mis kørte op og ned af min pik. Jeg begyndte samtidig at give tilbage, og hun begyndte at lave de gode lyde, og intensiverede både kyssene samt berøringen - fik en god fornemmelse af hun virkelig nydt det, eller så var god til at fake det. Jeg var ved at komme, og tænkte jeg lige skulle have anal med her i første halvleg, så i mellem de intense kys blev der fremstammet ønsket om anal. Kort efter lå hun med en svajet ryg og en lækker røv, som kiggede sulten på min pik. Jeg har ikke den mindste pik, så hun sagde det lige skulle gå lidt langsomt, og efter den var sikkert guidet  ind, gik vi ellers i gang. Vi skiftede lidt mellem jeg gav hende nogle dybe stød, og hun bevægede sin lækker røv mod mig.

Ingen overraskelse, så gik der ikke lang tid, før jeg kom i hendes røv. Min krop og sind havde det vidunderligt lige der...

Pause

Da der nok kun var gået 10 min, og jeg lige skulle have en pause til at blive klar, forslog hun en omgang massage, som jeg takkede pænt ja til.Hun spurgte ligeledes igen, om jeg ville have noget at drikke, og denne gang var det rart med lidt vandt. Hun begyndte derefter på en omgang massage. Der er ikke noget som en storbarmet nøgen kvinde, som giver dig en god massage fra ballerne og op, så jeg blev helt afslappet, og var hurtigt klar til at køre igen.

2. Halvleg

Igen startede hun ud med en omgang god blow uden gummi. Sådan gik en del tid, da der ikke rigtig ville komme liv i dyret. Der kom dog til sidst nok liv i den, til at hun kunne begynde at ride mig igen, og de dejlige kys og den tætte kontakt begyndte igen. Hun blev derefter lagt på ryggen, så jeg kunne få et godt syn på hele hendes dejlige krop. Det blev til en intens og lækker missionær, hvor der var en god øjenkontakt og lyd. Hun viskede i mit øre, om jeg ville have blow igen, hvilket jeg var klar på. Jeg røg om på ryggen igen, og hun gik i gang - desværre var noget af livet forsvundet igen, og jeg frygtede en 2. udløsning ikke ville ske. Jeg var dog ikke langt fra, hvilket hun kunne se, og hun begyndte at gå mere til værks. Skaftet fik en tur samt bollerne, og mund og håndende var på hårdt arbejde, mens hun med åben mund viste hun blot ventede på min ladning. Da der stadig ikke rigtig skete noget, forslog hun, at jeg selv prøvede, hvilket jeg gjorde - hun gik samtidig i gang med at fokusere på bollerne, mens tungene og fingrene samtidig nærmede sig mit hul. Det var frækt, det var intenst, og vi arbejde begge for at opnå det, som jeg søgte :D Da jeg endelig var klar, kom hun op med munden åben, og jeg fik lov til at sprøjte hende i munden, hvorefter hun lige gav det sidste blow.

 

Vi fik tøj på, og snakkede lidt, og jeg fik et kys på vej ud af døren, og ude i kulden bevægede jeg mig hjemad med et stort smil :D

 

TL;DR

Alt i alt en fremragende oplevelse, som levede klart op til det jeg forventede, og endda mere . Super sød pige, der vil sikre man går der fra glad. Og virkelig rart at jeg så hurtigt efter min første GP oplevelse, fik en ny i stand, som tydelig viser mig, at den første langt fra var perfekt.

 

Næste gang tror jeg, at det skal være en dansk pige, men nu vi se :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ved nogen om Fernande har en e-mail hun kan kontaktes på? 

bor i udlandet og vil fandens gerne møde hende næste gang jeg er i DK, så vil sikre mig det er når hun er i København jeg også er der;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...