Hop til indhold
Mr1time

Besøg hos Odense- ung pige som tænder på ældre mænd

Recommended Posts

Så fik jeg besøgt hende igen. kr.1000.- for 30 min. Det er helt sikkert hende på billederne. Lille petit køn pige med faste små bryster og slank krop. Hun snakker Dansk og var i godt humør og pjattede lidt. Her er det svært at holde 30 min. Så næste gang må det blive en time, så betyder det ikke noget hvor hurtigt man kommer første gang, når man har en tur mere tilgode :-)

http://www.escort5.dk/profil-8860-ODENSE+-+Ung+pige+som+t%E6nder+p%E5+%E6ldre+m%E6nd.html

af med tøjet og ned og ligge på sengen, samtidig med at hun smider bh og trusser, så en lille stribe kønsbehåring kommer til syne. Hun lægger sig over mig og begynder at nusse mig rundt omkring, mens jeg slikker og kysser på hendes flotte bryster. Får vendt hende om så jeg kan slikke hende mens hun kører på med fransk ved mig. Hun sætter sig op og rider med den lille numse mod mig, sikke et syn, må stoppe hende så det ikke allerede slutter.

om i doggy, hvor jeg kører på mens jeg har fat i brysterne og indimellem rører hende mellem benene, hun vender tit hovedet mod mig og kigger mig i øjnene og her må jeg også holde pauser inden jeg får hende til at lægge sig på ryggen.

hendes ben er nu på hver side af mit hoved mens hun løfter røven, så jeg bedre kan støde til. Et par gange leger hun med sin fisse og klemmer også hendes bryster, til sidst får pikken lov til at bestemme, så jeg kommer i hende (selvfølgelig i kondom )

så er det man tænker, hvorfor fanden kunne jeg ikke holde lidt længere når jeg nu var i seng med så lækker en pige. Måske fordi man er dobbelt så gammel som hende og syntes hun har en vildt lækker krop. Tænk sig at man kan nå alt det på Ca 20 min.

til jer som har besøgt Odense luxus piger tidligere og prøvet Candy, cherry og Sonia, der er hende her mindst lige så sprød, og fastere bryster og krop end Emma som lige har gæstet Odense inden jul.

ja jeg kunne godt finde på at besøge hende igen

Redigeret af Mr1time

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også forbi i formiddags. 

En god oplevelse og en meget sprød pige. 

Noget af den sprødeste pige jeg har prøvet i Odense . Dog ikke den største indlevelse fra den unge dame og lidt for meget tantekys ind imellem .  Hun spillede den af på sig selv mens jeg kiggede på og orgasmen virkede ægte. 

Hun er smilende, nyvasket og ryger. 

Komner helt sikkert igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
CPHstuderende skrev, for 2 timer siden:

Er hun så smuk, som man tror, når man ser hendes billeder?

Jeps, det syntes jeg. Men hver sin smag

Del dette indlæg


Link til indlæg

Satans, og jeg gik og troede hele dagen at det ikke var en der boede her...

Mærkeligt, min mobil vil ikke acceptere det nummer :s

Redigeret af Klumb

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige luret på hvilken GP, der skal være mit første besøg. Valget faldt på "ung piger tænder på ældre mænd". Gode anmeldelse her på EG gjorde udfaldet. Eftersom jeg er midt i 40'erne, så passede jeg fint på profilen.

Mødte op på adressen 10 minutter før mødet og ringede til hende - Nu er jeg klar. I mens jeg ventede i bilen ankom en pige med taxa - uha hun var en ung, flot og meget sexet pige. Bare det er hende tænkte jeg, da hun lige er min type. Mødte op på adressen på det aftalte tidspunkt og blev budt indenfor. Inde i lejligheden var den unge lækre pige, som jeg lige havde set samt endnu en pige - faktisk en dame på min egen alderen. Hende den unge piger, som jeg havde lavet aftalen med guidede mig over mod den ældre dame, men dertil takkede jeg nej - lidt underligt, men nok et klart signal om, hvad der ventede mig.

Den unge pige og undertegnet gik ind på værelset og lukkede døren - vi klædte os af. Uha hun er lækker. Brysterne sidder perfekt i en perfekt størrelse. Dejlig slang og lidt mørk i huden. Og et vildt flot/frækt ansigt. Meget meget tilfreds inden agten. Bestilte 1 time inkl. blow uden gummi.

Startede med blow uden gummi - i min verden i alt for kort tid. Hun fik hurtigt sat gummi på - blev reddet og doggy style. Efter 20 minutter røg gummiet af og hun hev i banditten indtil trykket blev lettet ud over hendes bryster. Det var en slatten omgang - en mega skuffelse. Hun virkede uoplagt - som om det bare skulle overstås. Virkelig ikke penge værd.

Efter 25 minutter var jeg ude af døren - øv

Håber min næste oplevelse bliver bedre eller så tager jeg hellere i swingerklub.

Hvilken GP kan anbefales i syddk??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er derfor jeg normalt tit kun bestiller 30 min, da man så har fået hvad man kom efter. Jeg kan ikke helt genkende at hun var uengageret, men sød og smilende. 

Hvis du vil have en mere "kæresteoplevelse" så vent med dit næste besøg til Nika kommer igen. Hun er dog lidt ældre og knap så stram i betrækket, men altid en super oplevelse. Hun plejer at være samme sted. Nogen gange kan man være heldig at hun har sin "søster" med så man kan få begge 2 samtidig.

det er helt sikkert pengene værd, har selv været der flere gange.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...