Hop til indhold
Kongemægleren82

Sally: Kærlig og mild som en solrig forårsdag - våd og fræk som den vildeste regnvejrsdag

Recommended Posts

Har efterhånden besøgt Sally, eller Sildensally nogle gange. Og det er vidst på tide med en anmeldelse af hende.

For noget tid siden faldt jeg over hendes annonce, og så til alt held at hun var i Jylland. Jeg var fristet af hendes billeder samt muligheden for sprøjteorgasme. Fik lavet en aftale med hende, og i mellemtiden var jeg meget spændt på om hun nu levede op til forventninger - man bliver så nemt skuffet med høje forventninger. Omsider var det tid, og jeg blev mødt af en sød og smilende og en smule kæk Sally i døren. Efter en lidt kluntet (bambi på glatis) start begyndte vi at udforske hinanden. Vil sige at Sally nok til dato, er den pige jeg har besøgt som har formået at få det til at virke så autentisk som muligt. Jeg glemte hvert fald alt om tid og sted. Uden at gå i detaljer, så er Sally utrolig sød og dejlig samtidig med hun er pivfræk og mega pirrende. INGEN tvivl om at Sally nyder det mindst lige så meget som jeg. Hun giver de mest Sindsyge og pirrende blowjob, på en måde som jeg hvert fald ikke har prøvet før. Vanvittig dejligt at nyde hendes orale evner mens man selv yder sit bedste i modsatte ende. Og skuffet, det blev jeg bestemt ikke. Da vi var kommet rigtig godt igang, bemærkede jeg at Sallys orale behandling aftog lige så stille, til gengæld begyndte at give mere og mere lyd fra sig mens hun vred sig lidt. Og så kom det, skal da hilse og sige at hun kom i den frækkeste sprøjteorgasme mens jeg lå og kæmpede med mine orale evner. Og så fik drengen blod på tanden, mon hun kan igen;-) Så fik hende hurtigt vendt om på ryggen, så jeg havde fuld styring og så fik den ellers alt hvad jeg havde lært. Bagefter var hun en smule omtåget, forståeligt. Vil gætte på hun i løbet af den korte indledende start kom tre/fire gange i de dejligste sprøjteorgasmer. 

I mine øjne er Sally uden sammenligning en ren 10'er. Sikkert mange som ikke er enige, men hvis man lægger vægt på karisma og personlighed og finder nydelse i en kæk og pivfræk sprøjtepige, så skal man ikke snyde sig selv for en oplevelse med Sally. Den bliver sidende længe. Hun er en farlig vanedannende sag:-P

Glæder mig til snart at se dig igen frække.

og selvfølgelig lige et par link. Hun er her på siden og ellers annoncere hun på AL.

https://www.eroguide.dk/forum/profile/18338-sally/

https://annoncelight.dk/showad/177566

Som afsluttende bemærkning vil jeg sige, at fantasien om Sally og BlondineZine stadig lever i bedste velgående;-) De ville være episk.

 

God fornøjelse,

Kongemægleren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...