Hop til indhold
MortenKBH

Pratiske debut spørgmål til Artemis

Recommended Posts

De tyske FFK klubber lyder simpelthen for gode til at være sande :wub: så jeg er i gang med at planlægge en 2 dages debuttur til Artemis i Berlin (6-700 med EasyJet/Norwegian fra Københavns Lufthavn), men undrer mig over det praktiske, økonomien og hvilke unødvendige udgifter man kan slippe af sted med at spare på. Jeg er primært interesseret i selve Artemis-oplevelsen og ikke turistattraktionerne i Berlin.

1) Flere har nævnt at Artemis er et forholdsvis dyrt sted, hvilket jeg har behov for at få skåret ud i pap hvad der præcis menes med det? Er det priserne på ekstra ydelserne i forhold til andre FKK klubber, er det entré prisen, priserne på drinks, massagepriserne eller noget helt tredje?

2) Er det korrekt forstået at ikke-alkoholiske drikke samt hele buffet´en er inkluderet i den €80 entré pris? Så man sparer vel i princippet morgenmad, frokost, aftenmad, restaurantbesøg osv. ;)

3) Så vidt jeg kan forstå er standardprisen for en ½ time med pigerne på Artemis €60, men er det en fast klubpris hos alle pigerne? Og hvad skal man som minimum forvente er inkluderet i prisen? Jeg formoder kys, dansk (med gummi) og øko-fransk?

4) Er garderoben/omklædningsskabene aflåst/overvåget?

5) Er det korrekt forstået at man i modsætning til Danmark, først betaler pigen bagefter? F.eks. hvis man bestiller CIM og bagefter fortryder eller ikke kan gennemføre :oops: så betaler man vel kun for de ydelser man har fået "leveret"?

6) Ifølge Wikipedia er der omkring 40 piger på vagt på en normal dag. Hvad er jeres erfaringer med hvilke årstider der er flest piger på vagt? Er der f.eks. flere piger ved påsketid end primo marts?

7) Hvad er cirka priserne på ekstra ydelser såsom græsk (€100?), deepthroat, tungekys, trekant, CIM, CIF og slug? Er priserne de samme hos alle pigerne eller er der stor/lille variation? Er priserne overhovedet til forhandling? Efter at have læst adskillige tråde er mit umiddelbare indtryk at priserne på f.eks. græsk er de samme som i Danmark.

8) Åbningstiden er dagligt kl. 11:00 til 05:00, så jeg formoder at man i princippet kan tilbringe 18 timer i træk om dagen i paradis ;-) Giver det så overhovedet mening at bruge penge på et billigt hotel hvis man ikke har nogen nævneværdig baggage med, tager toget direkte fra lufthavnen til Berlin Westkreuz Station, forlader Artemis ved lukketid og vender tilbage små 6-8 timer senere? Kan man tillade sig at snuppe en hurtig lur ved poolen undervejs? :ph34r: Ellers... kan i anbefale nogen billige hoteller i nærheden?

9) Er der general stor udskiftning af piger fra dag til dag? Altså hvis jeg besøger Artemis 2 dage i træk, er det så de nøjagtigt samme piger jeg vil støde ind i begge dage? Så vidt jeg kan læse mig frem til er der ikke andre FKK klubber eller lignende i Berlin som er værd at spilde tid på.

Tråden er blevet lidt lang, så håber i kan bære over mig og mine lidt dumme spørgsmål :unsure:

Redigeret af MortenKBH

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er Artemis på Wiki hehe ? Der er min. 40 piger på Artemis ofte er der flere.

Mad og softdrinks er med i prisen.

For de hardcore behøver man ikke hotel, jeg har flere gange knaldet til kl. 5 og taget et morgenfly hjem og tog direkte på arbejde :D 

Anal plus 100

Cim plus 50

Andre ydelser spørg pigerne

Man kan forlade klubben og komme tilbage samme dag, hvis man aftaler det med receptionen.

Pigerne kan være forskellige fra dag til dag, andre er mere faste.

Der er masser bordeller i Berlin. Men ikke fkk.

Der er værdigskabe og tøjskabe til alle.

Man betaler pigerne bagefter, jeg ender ofte med at tage 1-2-3 timer hvis det er godt med pigen.. Der er en penge automat hvis man løber tør.

Artemis er dyrt, fordi entréen er 80 og timeprisen er 120 i modsætning til andre fkk'er som ligger på 75-100. 

Du kunne søge rejsefæller herinde og god tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

1) På Artemis er prisniveauet på ALT i den høje ende - entreprisen på 80€, timeprisen på 60€, prisen på ekstraydelser og prisen på alkohol er altsammen på højere niveau end på de fleste andre FKK-klubber.

2) Ja

3) Ja, det er samme pris hos alle piger og inkluderer som udgangspunkt samleje og økofransk - nogle piger kysser ikke og andre kysser kun på munden.

4) Du får et armbånd med nøgle som passer til et garderobeskab i omklædningsrummet + til et lille værdiskab som er placeret ude i foyeren hvor der er konstant trafik af mennesker.

5) Ja, du betaler efter seancen, og pigen følger med dig til dit værdiskab ( som er placeret lige udenfor pigernes omklædning. Jeg aftaler ALDRIG ekstraydelser før vi går i rummet - men forhører mig gerne om hvad hun tilbyder og siger så at jeg bare tager en 30 min standard session, og så ser vi hvad der sker undervejs.

6) Jeg har kun været på Artemis på hverdags aftener ( ankommet omkring kl 23) og jeg vil umiddelbart skyde på at der er ca 50 piger på vagt de 4 gange jeg har været der.

7) Anal = +100€ / CIM = +50€ - det er faste klubpriser... alt andet forhandles med den enkelte pige.

8) Du kan tilbringe hele dagen + natten i klubben hvis du gider - jeg har en enkelt gang taget U-bahn direkte til Schönefeld og et morgenfly hjem, så det kan man sagtens - jeg plejer dog at tage 3-4 dage i Berlin og lægger mit Artemis-besøg på en af "midterdagene". Der er masser af billige hoteller ( men priserne kan svinge meget, så jeg søger bare når jeg ved hvornår jeg skal afsted) - det er supernemt at komme rundt med U-bahn/ S-bahn, så jeg vælger gerne et hotel som ligger fornuftigst ift de forskellige gøremål...

9) Jeg har aldrig været der 2 dage i træk, så det aner jeg faktisk ikke - men mit indtryk er at der er mange gengangere fra dag til dag... rumænske/ bulgarske piger som bor på øverste etage og er der i længere perioder af gangen, og dertil de lokale tyske piger som nok oftest tager nogle dage om ugen.

God fornøjelse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Nille og Montezi for hurtig og informativ respons :-D og jeg vil eftersøge rejsekammerater når den tid nærmer sig :smile:

Jeg har nogle follow-up spørgsmål:

1.1) Er det jeres indtryk/erfaring at Artemis' høje priser skyldes at pigerne er ”pænere” end på de andre FKK klubber i Tyskland eller skyldes det mere den manglende konkurrence?

8.1) Bliver man smidt ud, hvis man f.eks. åbentlyst slupper sig en 2-3 timer lur hen på aftenen på en lænestol - så længe man ikke optager et bollerum?

10) Er det udelukkende i bollerummene man må knalle, eller er det i princippet alle vegne? :huh: Er f.eks. et uskyldigt handjob eller BJ i baren tilladt? :D

11) Inspireret af bl.a. Nille utallige "clubcrawls" :shock: overvejer jeg at inkludere Flatrate klub samt gangbang klub besøg for også snuse lidt til disse fænomener. Nogen anbefalinger til hvad man ellers kan besøge i Berlin udover Artemis? En ny tråd (link) af Nille nævner Erlebniswohnung som jeg tolker som en interessant gangbang klub.

12) Tillader pigerne at man stikker fingerne op i dem?

13) Ligger CIF på menuen hos af pigerne? Og er "Cum-On-Body" inkluderet i den halve timepris?

14) Jeg er genert anlagt og ønsker for alt i verden at alle pigerne antaster/flirter med mig (ikke blot sharks) så jeg selv kan vælge og vrage. Nogen fif til hvordan man kan overlevere dette budskab til pigerne (et stort bullseye på ryggen ;), blot opholde sig i baren eller blot overbeglo en pige indtil hun spotter en)?

15) Hvor længe kan man tillade sig at snakke (for se hende an) med en pige inden man beslutter går i zimmer med hende? Er 15-20 min. alt for lang tid? :unsure: Og inkluderer pigerne automatisk hele den indledende samtale i totalprisen bagefter?

16) Hvordan i alverden holder pigerne øje med tiden? Anbefaler i at man tager et armbåndsur på? Er der udbredt snyd med tiden? Er det kun en enkelt udløsning pr. ½ time?

17) Er det kutyme at give drikkepenge (ligesom til croupieren på danske kasino'er ved gevinst), og forventer pigerne det? Og har I nogen fif til at børste dem pænt af hvis de spørger?

18) Har Artemis computere med internetadgang tilgængeligt til fri benyttelse? Man må vel ikke sidde med ens mobil (med f.eks. Google translate eller tjekke flyafgange/aflysninger) i nogen af lokalerne? Jeg undrer mig da FKK Acapulco på deres hjemmeside nævner "Free Wi-Fi access point to the Internet application" (link).

19) På hvilke ugedage anbefaler i at man besøger Artemis? Jeg formoder at der er flest piger fredag/lørdag?

20) Er der gratis rundvisninger?

21) Er der udelukkende mandlige massører? :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg
MortenKBH skrev, for 2 timer siden:

Tak Nille og Montezi for hurtig og informativ respons :-D og jeg vil eftersøge rejsekammerater når den tid nærmer sig :smile:

Jeg har nogle follow-up spørgsmål:

1.1) Er det jeres indtryk/erfaring at Artemis' høje priser skyldes at pigerne er ”pænere” end på de andre FKK klubber i Tyskland eller skyldes det mere den manglende konkurrence?

Beauty is in the eye of the beholder, Artemis er dyrt pga. monopol.

8.1) Bliver man smidt ud, hvis man f.eks. åbentlyst slupper sig en 2-3 timer lur hen på aftenen på en lænestol - så længe man ikke optager et bollerum

Du kan sove i liggestolene nedenunder i wellness område.

10) Er det udelukkende i bollerummene man må knalle, eller er det i princippet alle vegne? :huh: Er f.eks. et uskyldigt handjob eller BJ i baren tilladt? :D

Man må knalde i kinoerne. Sex i baren er ikke tilladt, undtagen i gardin-platformene.

11) Inspireret af bl.a. Nille utallige "clubcrawls" :shock: overvejer jeg at inkludere Flatrate klub samt gangbang klub besøg for også snuse lidt til disse fænomener. Nogen anbefalinger til hvad man ellers kan besøge i Berlin udover Artemis? En ny tråd (link) af Nille nævner Erlebniswohnung som jeg tolker som en interessant gangbang klub.

Live and let die, prøv dig frem, mine præference passer måske ikke til dig. Jeg laver altid en combo ERW+Artemis

12) Tillader pigerne at man stikker fingerne op i dem?

Spørg dem.

13) Ligger CIF på menuen hos af pigerne? Og er "Cum-On-Body" inkluderet i den halve timepris?

Alt ekstra er ekstra, Spørg dem.

14) Jeg er genert anlagt og ønsker for alt i verden at alle pigerne antaster/flirter med mig (ikke blot sharks) så jeg selv kan vælge og vrage. Nogen fif til hvordan man kan overlevere dette budskab til pigerne (et stort bullseye på ryggen ;), blot opholde sig i baren eller blot overbeglo en pige indtil hun spotter en)?

Pigerne man spotte du er newbie.

15) Hvor længe kan man tillade sig at snakke (for se hende an) med en pige inden man beslutter går i zimmer med hende? Er 15-20 min. alt for lang tid? :unsure: Og inkluderer pigerne automatisk hele den indledende samtale i totalprisen bagefter?

Hvis du ikke er interesseret, så lad være med at spilde pigernes tid. hvis du er interesseret er 10-15min snak rimelig tid inden man går i rum, medmindre det er piger man kender godt... taxameter tæller først når I er i rum.

16) Hvordan i alverden holder pigerne øje med tiden? Anbefaler i at man tager et armbåndsur på? Er der udbredt snyd med tiden? Er det kun en enkelt udløsning pr. ½ time?

Pigerne har ur på... hvis du møder en shark kan der snydes.

17) Er det kutyme at give drikkepenge (ligesom til croupieren på danske kasino'er ved gevinst), og forventer pigerne det? Og har I nogen fif til at børste dem pænt af hvis de spørger?

Det er op til dig, jeg giver lidt, ellers aftaler jeg at vi gentager eller tager længere tid, det overholder jeg selvfølgelig.

18) Har Artemis computere med internetadgang tilgængeligt til fri benyttelse? Man må vel ikke sidde med ens mobil (med f.eks. Google translate eller tjekke flyafgange/aflysninger) i nogen af lokalerne? Jeg undrer mig da FKK Acapulco på deres hjemmeside nævner "Free Wi-Fi access point to the Internet application" (link).

Nej, mobilos og laptop er bandlyst i barområdet. Du må tjekke din mobilos i receptionen.

19) På hvilke ugedage anbefaler i at man besøger Artemis? Jeg formoder at der er flest piger fredag/lørdag?

Der er også flere mænd i weekenden, jeg foretrækker hverdage.

20) Er der gratis rundvisninger?

Nej

21) Er der udelukkende mandlige massører? :shock:

Ja

Shit du har mange spørgsmål, du må sgu bare gør som os andre dukke op og "go with the flow".

Jeg vil svare på dine spørgsmål.... se ovenfor

Hvornår skal du afsted ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svarene Nille og beklager de mange dumme trivielle spørgsmål, men jeg ønsker ikke bagefter at sidde med følelsen af at jeg burde have researched det bedre hjemmefra :unsure:

Nille skrev, for 5 timer siden:

Hvornår skal du afsted ?

Håber på påske så jeg har 2-4 dage til rådighed dernede :D. Ellers bliver det maj/juni :D

Backupplanen er Club Globe i Zürich. Din gamle anmeldelse (link) af klubben giver et spot-on billede af hvad jeg søger efter: Statsgaranti for toplækre slanke modeller, alle pigerne tungekysser samt tillader fingre i fissen, samtaler uden pres til køb og nul tolerance for dårlig service. Den klub lyder som en absolut drøm :wub: men der er andre (ikke monetære) årsager :ph34r: som pt. holder mig tilbage fra at besøge den som min debut, men Club Globe bliver med garanti besøgt inden årets udgang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
MortenKBH skrev, 1 time siden:

Tak for svarene Nille og beklager de mange dumme trivielle spørgsmål, men jeg ønsker ikke bagefter at sidde med følelsen af at jeg burde have researched det bedre hjemmefra :unsure:

Håber på påske så jeg har 2-4 dage til rådighed dernede :D. Ellers bliver det maj/juni :D

Backupplanen er Club Globe i Zürich. Din gamle anmeldelse (link) af klubben giver et spot-on billede af hvad jeg søger efter: Statsgaranti for toplækre slanke modeller, alle pigerne tungekysser samt tillader fingre i fissen, samtaler uden pres til køb og nul tolerance for dårlig service. Den klub lyder som en absolut drøm :wub: men der er andre (ikke monetære) årsager :ph34r: som pt. holder mig tilbage fra at besøge den som min debut, men Club Globe bliver med garanti besøgt inden årets udgang.

Jeg synes det er sjovere at blive kastet ud på dyb vand og lære at svømme, du kan forberede og researche til evighed, det går aldrig efter planen. Tro mig, jeg laver løse planer og derefter improvisere. Der er lang tid til påske, maj/juni..., jeg synes det er for tidlig at du spørger nu... du spørger nok igen inden du skal afsted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...