Hop til indhold
Hedonis

Adelie - enestående!

Recommended Posts

Der er sket mig noget som har sat sig dybt fast i min bevisthed. Måske kun for en periode, måske varigt. Det ved jeg ikke endnu. Jeg er ikke helt den samme som for et par måneder siden. Forandringen skyldes et møde med en kvinde. Hun har et navn: Adelie.
 
Hun kom til mig som en ganske uventet gave. Først troede jeg at det var løgn. Hun efterlyste mænd til at prøve en time sammen med sig uden beregning fordi hun ønskede at begynde som escortpige og havde brug for at møde nogle mænd, som hun havde en fornemmelse af kendte til spillets regler og kunne levere en seriøs bedømmelse af hende gennem en anmeldelse. Derfor valgte hun eroguide.dk som kontaktforum.
 
Hun havde valgt et brugernavn som så ud til at være hendes rigtige navn. Jeg spurgte til det og hun erkendte at det var opdigtet. Uheldigvis et navn på en "rigtig" kvinde i Århus, så hun måtte ændre sin profil. Jeg antog derfor at hun kunne være en falsk person med skumle hensigter. Men da hun var registreret på eroguide, skrev vi sammen og jeg aftalte et møde med hende på de betingelser hun havde oplyst mig. Ingen betaling, hvis jeg blot ville skrive præcis hvordan jeg oplevede mødet i en anmeldelse.
 
Undervejs måtte jeg arrangere mødet på neutral grund. Et hotelværelse i Århus. De dage som passede mig bedst skulle vise sig at falde sammen med at stort set alle værelser i byen var booket. Ét dobbeltværelse på et hotel i den nordlige del af Århus var til rådighed. Det skulle vise sig at være perfekt til formålet. Har det betydning? Ja, fordi jeg måtte hente nøglerne dagen før og se værelset. Forberede mig på hvordan det kunne danne rammen for mig og hende den ukendte (og var hun nu til at stole på). Jeg tjekkede badeværelset. Var der et køleskab med noget i? Nej, skulle selv sørge for noget at drikke. Værelset ligger i stueplan med store vinduer ud mod parkering. Jeg gik udenfor og tjekkede om netgardinerne sikrede mod nysgerrige blikke. Det virkede sådan, men trak alligevel de lidt tungere gardiner for, selvom der blev ret mørkt i værelset. Tændte også den ene lampe og forlod tilsidst stedet med en blandet følelse af spænding og uro.
 
Det at leje et værelse man ikke selv skal bruge om natten, var i sig selv en anderledes hændelse i mit liv. At ankomme næste formiddag for at se at alt er som jeg forlod det, gav kun yderligere kraft til spændingsniveauet. Adelie og jeg havde skrevet sammen på mail og hun havde sendt nogle billeder af sig selv, som jeg granskede minutiøst for eventuelle tegn på uægthed og selvfølgelig også med nysgerrighed efter at se hendes krop og figur. Jeg så en velklædt og smuk kvinde. Ingen overdrevent æggende nærbilleder af kønsdele men fine antydninger af at hun under den lange jakke havde nylonstrømper - og ellers nøgen.
 
Hun skrev til mig på sms at hun ventede i bilen og at hun havde sommerfugle i maven. Det havde jeg i den grad også. Meldte klar bane og ventede. Ingen bankede på døren så jeg trak gradinet til side og kiggede ud efter hende og så at hun allerede stod ved døren. Jeg lukkede hende ind og undskyldte at jeg ikke straks havde åbnet døren så hun kunne se at jeg havde modtaget beskeden fra hende. Hun var diskret nok til ikke at banke på.
 
Al foregående kommunikation på eroguide, mail og sms, alle mine forsøg på at finde et egnet sted og søge efter hotelværelser, alle spekulationer om hvorvidt Adelie faktisk var det hun udgav sig for - dages forberedelse, bekymring og spænding blev udløst i dette ene øjeblik, hvor hun stod foran mig. En helt almindelig kvinde og alligevel helt anderledes.
 
Min sædvanlige evne til at tale mig gennem nervøsiteten blev et gode i situationen. Bad hende sætte sig i stolen, så vi lige kunne få jordforbindelse. Adelie er ikke meget snakkende og lattermild, men rolig og nærværende. Lige der i det øjeblik, hvor jeg taler med hende, får jeg en fornemmelse af at dette bliver godt. Sløret af bekymringer i min hjerne bliver langsomt trukket væk. Jeg går mod sengen og hun følger med. Vi omfavner hinanden. Kan ikke huske om hun stadig har jakken på men da mine hænder søger opad hendes lår, mærker jeg at hun ikke har trusser på - som på billedet. Mærkeligt nok gør det ingen forskel for mig. Det jeg mærker mest er hendes intensitet. Hun er tæt på mig og det føles som om at det er der hun helst vil være. Tæt på.
 
Det første kys falder tidligt og jeg kan mærke at det rart. Naturligt. Et kys. Simpelt og alligevel fuld af forbindelser til andre dele af kroppen. Adelie løsner bæltet og knapper bukserne op. De falder ned om knæene og hun kysser mig på andre dele af kroppen, som er mindst lige så modtagelige som min mund. Det brænder i min hjerne og jeg kæmper en uskøn kamp for at få hevet bukserne helt af og skjorten med, så jeg kan indtage hendes krop mere frigjort. Kan ikke huske hvordan hun blev klædt af, men det er som når man lige har fået sin drømmepige med i sengen og mærker at det er nu. Du må gerne og du vil, vil - men hold lige øjeblikket tilbage for at nyde det. Hun er skøn og åben for mig og mine berøringer. Ved ikke om jeg nyder mest at betragte hende eller røre hende. Vi kysser igen og hendes øjne er åbne og intense.
 
Tid og sted ophæves. Hvad vi egentlig gør sammen flyder lidt ud. Min mund i hendes skød og mine fingre i hende, på hendes krop på skuldrene, lårene. Alle steder. Hendes også på mig, men da jeg endelig får et (rødt!) kondom på og trænger ind i hende er det som at forsvinde ind i en tidslomme. Jeg sanser kun hendes mund og øjne. Det er de to ting der står tilbage som billede på hvad der skete. Dybt, dybt rørende og intenst. Vores munde sammen i ét langt kys mens øjnene er åbne, helt tæt på, hvor man eller ikke er i stand til at fokusere, glider jeg over i en erotisk trance, nærmest et nirvana.
 
Der er ingen grund til at gå i detaljer med hvad vi ellers foretog os. Det føles ikke relevant. Hun var for en stund inde at røre ved noget i mig, som fik mig til at mindes stormende forelskelser og lysten til at kravle helt ind i den anden. Ikke at jeg var, eller er, forelsket. Men det at være sammen denne kvinde må være det tætteste jeg nogensinde har været på en ægte følelse af at elske sammen med en glædespige.
 
Alligevel var der nogle detaljer som er værd at nævne. Dybt tilfredsstillet trak jeg mig ud og fik derefter et prik på skulderen af mit beregnende jeg. Jeg burde følge min fornemmelse om at kroppen egentlig havde fået nok, men forsøgte mig med nogle ting som er i Adelies "katalog" - ok lad mig bare kalde det ved navn: græsk. Hun var villig, men det var min krop ikke. Den erotiske drift, liderligheden, var slukket og afløst af noget andet. Hun forsøgte at opildne mig ved at hviske at hun ville mærke mig inde i sig igen! Jeg opdagede at hun stadig havde sine nylonstrømper på. Det ene blev rullet af. Der findes ikke noget bedre end en kvindes nøgne, og i dette tilfælde Adelies velformede, bløde og glatte ben. Mine hænder og øjne slukkede tørsten efter at se og røre.
 
Jeg kunne mærke at hun vendte sin opmærksomhed mod mig og med mund og hånd gav hun mig en udløsning. Ikke fordi jeg forventede det eller - og det er bemærkelsesværdigt - overhovedet behøvede det. Jeg kunne sagtens have sluttet vores møde med blot at ligge stille, tæt omslynget med hende i sengen og bare mærke hende. Og det var så anderledes, så forløsende og så overraskende.
 
Der er tid til lidt snak, lidt vask, bad og afsked. Alt var naturligt. Jeg var afslappet, ja ligefrem nød den tid vi havde inden hun gik. Det var også noget nyt. Andre gange, ja en del gange, efter sex som betalende, har jeg haft denne lille forræderriske, stikkende fornemmelse af at være lidt ude af trit med mig selv. Tæt på et andet menneske uden helt vide om det så også var i orden. Hvor man tænker at det skulle jeg ikke have gjort eller ligefrem selvbebrejdende: Hvorfor gik du ikke bare igen, når udsigten fra starten var at det ville blive en fuser.
 
Jeg så på klokken at vi havde været sammen i mere end en time. Fraregnet de ydre omstændigheder havde vi vel været aktive i 45-50 min. Tror jeg, men ligemeget hvor præcist det kan tidssættes, så var det betydeligt længere end jeg anede. Og faktisk også længere end jeg ville have forventet af mig selv, taget i betragtning at de fleste møder gennem årene - på denne måde - har skullet klares på 15 - 30 min. 
 
Det har dog ingen betydning i forhold til hvad jeg fik ud af mødet med Adelie. Jeg har tænkt på hende næsten hver dag siden. At skrive denne anmeldelse har været svært fordi den er meget personlig. Jeg havde lovet at den ville komme for lang tid siden. Undskyld Adelie! Nu er den her. Kan den bruges af andre? Ved det ikke. Det er jo ikke just en detaljeret gennemgang af ydelser og udseende, som man ellers ser her. Man må gøre sine egne erfaringer. For mig er Adelie er en usædvanlig og bemærkelsesværdig kvinde som jeg ikke har mødt magen til i mange år.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endnu engang et fantastisk skriv fra din side Hedonis :) 

Det fantastiske ved hele timer, frem for halve eller ligefrem quickies, er at den ekstra tid giver mulighed for at oplevelsen brænder sig bedre fast og nærværet føles mere intenst! Mine bedste oplevelser har helt klart været når jeg har købt hele timer....... indimellem har de rakt betydeligt ud over det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da op.

Ved du Hedonis hvad hendes "kunstnernavn" er nu? 

Jeg har da en forfærdelig lyst til at møde hende inden det bliver for meget rutine for hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest chris 60

Det er hun nemlig. Jeg kommunikerer med hende om møde p.t. gennem en tre dage. Det tegner lovende, så jeg er meget spændt, og det giver hun udtryk for, at hun osse er. :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest chris 60
Bull1958 skrev, for 5 timer siden:

Griner ja de unge piger vil sku have noget gammel men godt kød

:-D:-D 

Nåja - SÅ ung er Adelie nu heller ikke! ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Hedonis skrev, den 31. dec. 2015 at 04:28:
Der er sket mig noget som har sat sig dybt fast i min bevisthed. Måske kun for en periode, måske varigt. Det ved jeg ikke endnu. Jeg er ikke helt den samme som for et par måneder siden. Forandringen skyldes et møde med en kvinde. Hun har et navn: Adelie.
 
Hun kom til mig som en ganske uventet gave. Først troede jeg at det var løgn. Hun efterlyste mænd til at prøve en time sammen med sig uden beregning fordi hun ønskede at begynde som escortpige og havde brug for at møde nogle mænd, som hun havde en fornemmelse af kendte til spillets regler og kunne levere en seriøs bedømmelse af hende gennem en anmeldelse. Derfor valgte hun eroguide.dk som kontaktforum.
 
Hun havde valgt et brugernavn som så ud til at være hendes rigtige navn. Jeg spurgte til det og hun erkendte at det var opdigtet. Uheldigvis et navn på en "rigtig" kvinde i Århus, så hun måtte ændre sin profil. Jeg antog derfor at hun kunne være en falsk person med skumle hensigter. Men da hun var registreret på eroguide, skrev vi sammen og jeg aftalte et møde med hende på de betingelser hun havde oplyst mig. Ingen betaling, hvis jeg blot ville skrive præcis hvordan jeg oplevede mødet i en anmeldelse.
 
Undervejs måtte jeg arrangere mødet på neutral grund. Et hotelværelse i Århus. De dage som passede mig bedst skulle vise sig at falde sammen med at stort set alle værelser i byen var booket. Ét dobbeltværelse på et hotel i den nordlige del af Århus var til rådighed. Det skulle vise sig at være perfekt til formålet. Har det betydning? Ja, fordi jeg måtte hente nøglerne dagen før og se værelset. Forberede mig på hvordan det kunne danne rammen for mig og hende den ukendte (og var hun nu til at stole på). Jeg tjekkede badeværelset. Var der et køleskab med noget i? Nej, skulle selv sørge for noget at drikke. Værelset ligger i stueplan med store vinduer ud mod parkering. Jeg gik udenfor og tjekkede om netgardinerne sikrede mod nysgerrige blikke. Det virkede sådan, men trak alligevel de lidt tungere gardiner for, selvom der blev ret mørkt i værelset. Tændte også den ene lampe og forlod tilsidst stedet med en blandet følelse af spænding og uro.
 
Det at leje et værelse man ikke selv skal bruge om natten, var i sig selv en anderledes hændelse i mit liv. At ankomme næste formiddag for at se at alt er som jeg forlod det, gav kun yderligere kraft til spændingsniveauet. Adelie og jeg havde skrevet sammen på mail og hun havde sendt nogle billeder af sig selv, som jeg granskede minutiøst for eventuelle tegn på uægthed og selvfølgelig også med nysgerrighed efter at se hendes krop og figur. Jeg så en velklædt og smuk kvinde. Ingen overdrevent æggende nærbilleder af kønsdele men fine antydninger af at hun under den lange jakke havde nylonstrømper - og ellers nøgen.
 
Hun skrev til mig på sms at hun ventede i bilen og at hun havde sommerfugle i maven. Det havde jeg i den grad også. Meldte klar bane og ventede. Ingen bankede på døren så jeg trak gradinet til side og kiggede ud efter hende og så at hun allerede stod ved døren. Jeg lukkede hende ind og undskyldte at jeg ikke straks havde åbnet døren så hun kunne se at jeg havde modtaget beskeden fra hende. Hun var diskret nok til ikke at banke på.
 
Al foregående kommunikation på eroguide, mail og sms, alle mine forsøg på at finde et egnet sted og søge efter hotelværelser, alle spekulationer om hvorvidt Adelie faktisk var det hun udgav sig for - dages forberedelse, bekymring og spænding blev udløst i dette ene øjeblik, hvor hun stod foran mig. En helt almindelig kvinde og alligevel helt anderledes.
 
Min sædvanlige evne til at tale mig gennem nervøsiteten blev et gode i situationen. Bad hende sætte sig i stolen, så vi lige kunne få jordforbindelse. Adelie er ikke meget snakkende og lattermild, men rolig og nærværende. Lige der i det øjeblik, hvor jeg taler med hende, får jeg en fornemmelse af at dette bliver godt. Sløret af bekymringer i min hjerne bliver langsomt trukket væk. Jeg går mod sengen og hun følger med. Vi omfavner hinanden. Kan ikke huske om hun stadig har jakken på men da mine hænder søger opad hendes lår, mærker jeg at hun ikke har trusser på - som på billedet. Mærkeligt nok gør det ingen forskel for mig. Det jeg mærker mest er hendes intensitet. Hun er tæt på mig og det føles som om at det er der hun helst vil være. Tæt på.
 
Det første kys falder tidligt og jeg kan mærke at det rart. Naturligt. Et kys. Simpelt og alligevel fuld af forbindelser til andre dele af kroppen. Adelie løsner bæltet og knapper bukserne op. De falder ned om knæene og hun kysser mig på andre dele af kroppen, som er mindst lige så modtagelige som min mund. Det brænder i min hjerne og jeg kæmper en uskøn kamp for at få hevet bukserne helt af og skjorten med, så jeg kan indtage hendes krop mere frigjort. Kan ikke huske hvordan hun blev klædt af, men det er som når man lige har fået sin drømmepige med i sengen og mærker at det er nu. Du må gerne og du vil, vil - men hold lige øjeblikket tilbage for at nyde det. Hun er skøn og åben for mig og mine berøringer. Ved ikke om jeg nyder mest at betragte hende eller røre hende. Vi kysser igen og hendes øjne er åbne og intense.
 
Tid og sted ophæves. Hvad vi egentlig gør sammen flyder lidt ud. Min mund i hendes skød og mine fingre i hende, på hendes krop på skuldrene, lårene. Alle steder. Hendes også på mig, men da jeg endelig får et (rødt!) kondom på og trænger ind i hende er det som at forsvinde ind i en tidslomme. Jeg sanser kun hendes mund og øjne. Det er de to ting der står tilbage som billede på hvad der skete. Dybt, dybt rørende og intenst. Vores munde sammen i ét langt kys mens øjnene er åbne, helt tæt på, hvor man eller ikke er i stand til at fokusere, glider jeg over i en erotisk trance, nærmest et nirvana.
 
Der er ingen grund til at gå i detaljer med hvad vi ellers foretog os. Det føles ikke relevant. Hun var for en stund inde at røre ved noget i mig, som fik mig til at mindes stormende forelskelser og lysten til at kravle helt ind i den anden. Ikke at jeg var, eller er, forelsket. Men det at være sammen denne kvinde må være det tætteste jeg nogensinde har været på en ægte følelse af at elske sammen med en glædespige.
 
Alligevel var der nogle detaljer som er værd at nævne. Dybt tilfredsstillet trak jeg mig ud og fik derefter et prik på skulderen af mit beregnende jeg. Jeg burde følge min fornemmelse om at kroppen egentlig havde fået nok, men forsøgte mig med nogle ting som er i Adelies "katalog" - ok lad mig bare kalde det ved navn: græsk. Hun var villig, men det var min krop ikke. Den erotiske drift, liderligheden, var slukket og afløst af noget andet. Hun forsøgte at opildne mig ved at hviske at hun ville mærke mig inde i sig igen! Jeg opdagede at hun stadig havde sine nylonstrømper på. Det ene blev rullet af. Der findes ikke noget bedre end en kvindes nøgne, og i dette tilfælde Adelies velformede, bløde og glatte ben. Mine hænder og øjne slukkede tørsten efter at se og røre.
 
Jeg kunne mærke at hun vendte sin opmærksomhed mod mig og med mund og hånd gav hun mig en udløsning. Ikke fordi jeg forventede det eller - og det er bemærkelsesværdigt - overhovedet behøvede det. Jeg kunne sagtens have sluttet vores møde med blot at ligge stille, tæt omslynget med hende i sengen og bare mærke hende. Og det var så anderledes, så forløsende og så overraskende.
 
Der er tid til lidt snak, lidt vask, bad og afsked. Alt var naturligt. Jeg var afslappet, ja ligefrem nød den tid vi havde inden hun gik. Det var også noget nyt. Andre gange, ja en del gange, efter sex som betalende, har jeg haft denne lille forræderriske, stikkende fornemmelse af at være lidt ude af trit med mig selv. Tæt på et andet menneske uden helt vide om det så også var i orden. Hvor man tænker at det skulle jeg ikke have gjort eller ligefrem selvbebrejdende: Hvorfor gik du ikke bare igen, når udsigten fra starten var at det ville blive en fuser.
 
Jeg så på klokken at vi havde været sammen i mere end en time. Fraregnet de ydre omstændigheder havde vi vel været aktive i 45-50 min. Tror jeg, men ligemeget hvor præcist det kan tidssættes, så var det betydeligt længere end jeg anede. Og faktisk også længere end jeg ville have forventet af mig selv, taget i betragtning at de fleste møder gennem årene - på denne måde - har skullet klares på 15 - 30 min. 
 
Det har dog ingen betydning i forhold til hvad jeg fik ud af mødet med Adelie. Jeg har tænkt på hende næsten hver dag siden. At skrive denne anmeldelse har været svært fordi den er meget personlig. Jeg havde lovet at den ville komme for lang tid siden. Undskyld Adelie! Nu er den her. Kan den bruges af andre? Ved det ikke. Det er jo ikke just en detaljeret gennemgang af ydelser og udseende, som man ellers ser her. Man må gøre sine egne erfaringer. For mig er Adelie er en usædvanlig og bemærkelsesværdig kvinde som jeg ikke har mødt magen til i mange år.

Smiler .... Hele vejen til begge ører. Jeg er beæret over din oplevelse af vores mødes. Jeg takker og bukker for denne smukke anmeldelse :) ..( her burde have været en smiley med lettere røde kinder) 

Redigeret af Adelie
Stavefejl ... Have var blevet til havre

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

... blev helt rørt af den smukke beskrivelse af et 1. møde mellem to for hinanden ukendte - respekt Hedonis.

... og til Adelie kan jeg kun sige; fortsæt med at være tro mod dig selv, autentisk og 100% til stede, så håber jeg for dig, når du springer ud som GP, at de mænd du møder på din vej vil vise dig respekt og nyde dig fuldt ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 

Bull1958 skrev, for 2 timer siden:

Adelie !!!!!

hvor kan man lave en fræk ;-) aftale med dig i landet 

mvh 

bull1958

Kære  Bull. Send mig gerne en mail på [email protected], så skal jeg give dig info. (jeg tænker at alle andre ikke nødvendigvis er interesseret ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden

Jamen, hvordan kan du være så sikker på, at det ikke interesserer os alle sammen Adelie. Jeg tror da, at rigtigt mange godt kunne tænke sig den information Bull efterspørger :rolleyes:.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
fynbomanden skrev, for 35 minutter siden:

Jamen, hvordan kan du være så sikker på, at det ikke interesserer os alle sammen Adelie. Jeg tror da, at rigtigt mange godt kunne tænke sig den information Bull efterspørger :rolleyes:.

Smiler ... ja hvad ved jeg egentlig om det ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...