Hop til indhold
manglerish

maria til alt på annoncelight fra vestegnen

Recommended Posts

manglerish skrev, for 6 timer siden:

Vil høre om der er nogen der har været forbi Maria (https://annoncelight.dk/showad/197829) og om hun er med på alt samt nogle evt kan beskrive hende lidt bedre, hendes billeder ser ikke udtil at være af nyere dato.

Jeg besøgte hende engang i slutningen af forrige årtusinde.

Dengang var hun temmelig kraftig, og jeg synes billederne ligner hende fra den gang. Den gang var hun leveringsdygtig i alle tænkelige former. Hun opfordrede selv til at smække hende med spanskrøret, så hun fik nogle gevaldige streger på baller og bryster.

Jeg forestiller mig, at det må være det samme som gælder nu. Husker hende som meget serviceminded, men jeg synes nu ikke hun er min type, så jeg svinger ikke forbi igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

jeg har også for rigtig mange år siden besøg hende - een gang og hendes alder 50 år passede fint dengang i midt 90´erne....kommer ikke igen og gik dengang uden at købe, jeg går ikke ind for gerontologisk sex

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...