Hop til indhold
asianman

thaigoldfinger København

Recommended Posts

Hej Thailovers

Jeg besøgte http://www.thaigoldfinger.dk for en uges tid siden. Det har været et af mine favoritsteder. Jeg har stort set aldrig brugt mellem 2000-4000 kr alt afhængig af kvaliteten af pigen/pigerne. Nogen gange har jeg haft prøvet flere, hvis de er meget "nærige" med berøring. Nok om det.

Man søger jo på et eller plan en GF oplevelse, og som sagt er jeg villig til at betale for eventuelt flere timer eller godt med knaster. Dog må jeg sige, at de er faldet af på den ved sidste besøg.

Jeg ringer på klokken. En faktisk ok lækker thai dame lukker op. Hun henviser mig til mit "sædvanlige rum". Spørger hvad jeg gerne vil have. Spørger hende, hvad hun anbefaler :-)

Det er så lidt op til dem, men 9 ud af 10 gange vælger de selvfølgelig det dyreste på menukortet, som var b2b for 900 kr for en time. Ok siger jeg så. Spørger om jeg kan få en øl, det manglede da bare til de priser. Så kommer hun ind og går i gang, som var hun en robot. Jeg slukker totalt på sådan en intro. Spørger om jeg må røre hende. Hun siger "How much you pay".

Jeg spørger ok, hvis jeg skal lave bom bom osv.Hvad prisen så er. Husk jeg har allerede betalt 900 kr. Hun siger 1000 kr. for bam bam. Spørger om  jeg må kysse hende forovejen og forneden. "NO" siger hun. Ok jeg nøjes med b2b for de 900 kr. og tager hen et andet sted med resten af mine penge. Stedet er spild af penge. 0 stjerner herfra. Brug jeres penge et andet sted.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...